Růžový výtok týden před menstruaci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
5.11.21 07:31

@P4ja tak to by bylo super 😂 😂 haha delal si srandu ☺️️☺️️☺️️ :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
5.11.21 07:58
@Sabinka32 píše:
@P4ja tak to by bylo super 😂 😂 haha delal si srandu ☺️️☺️️☺️️ :D :D :D :D

Podle toho, že je dneska jasno, tipuju holčičku. Ne, vážně. Přeju ti, aby bylo všechno v pořádku a byli jste oba zdraví. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.11.21 08:07

@P4ja moc dekuji ♥️️♥️️Doufam ze to bude vsechno v poradku.. mam jeste jednu vec na kterou bych se chtela zeptat jestli s tim nemate nekdo zkušenosti nase mali miminko ma pod krkem tekutinu.. dr ale rikal ze to zmizí 😔 😔 🥺 🥺 od vcera na to porad myslim 😔 😔 🥺 🥺 🥺 ♥️️ Mam strach 🥺 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.22 19:11

Ahoj holky.

Před dvěma dny jsme měla dostat MS
MS mám pravidelně ale dneska jsem malé růžový výtok s manželem se snažíme o druhé
Ale mám Turneruv syndrom (mozaika).
Pohlaví styk jsme měli 5.3 a 6.3
Měla bych jít k doktorovi nebo ještě počkat zda se rozjede MS děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
8.3.22 06:27
@Kristýka19 píše:
Ahoj holky.Před dvěma dny jsme měla dostat MS
MS mám pravidelně ale dneska jsem malé růžový výtok s manželem se snažíme o druhé
Ale mám Turneruv syndrom (mozaika).
Pohlaví styk jsme měli 5.3 a 6.3
Měla bych jít k doktorovi nebo ještě počkat zda se rozjede MS děkuji za radu

Ještě počkej ;) Pokud nemáš jiné potíže, nechvátala bych…MS se může spustit kdykoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eleanor32
16.3.22 12:56

Růžový hlen a cca týden do MS

Ahoj holky, já mám asi týden do MS a taky jsem měla včera takový naruzovely hlen (plus zvýšenou teplotu a megaunavu). Tak mě to znejistilo, protoze to se mi dřív nestalo. S přítelem jsme si dávali pozor (leč chráněný sex to nebyl), protože mám za sebou teprve první ms po zamlklem těhotenství a potratu v 10tydnu. No a doktor říkal počkat do 2 MS. Tak jsem teď z toho hotová a fakt strašně doufam, že budu :andel:. Vztah šel postupně pomalu ale jistě do háje a bojim se, že to už nezvládneme, ale to mimo chci. Jsem soběstačná a zvládnu to i sama. Tem, co tu psaly taky, že měly ten růžový hlen..kolika z vás se potvrdilo těhotenství? A vše v pořádku?? Strašně bych si to přála a na druhou stranu mě děsí vidina dalšího potratu. Klidně napište i do zprávy. Díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.25 05:07

Dobry den je mi 18 let a dnes jsem měla světle růžový výtok který jsem dvakrát utřela a už nic, antikoncepci beru pravidelně a přítel se do mě nikdy neudělal, mám týden před menstruací.. nevíte prosím co to může být?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky