Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@P4ja tak to by bylo super 😂 😂 haha delal si srandu ☺️️☺️️☺️️
![]()
@Sabinka32 píše:
@P4ja tak to by bylo super 😂 😂 haha delal si srandu ☺️️☺️️☺️️![]()
![]()
![]()
Podle toho, že je dneska jasno, tipuju holčičku. Ne, vážně. Přeju ti, aby bylo všechno v pořádku a byli jste oba zdraví.
![]()
@P4ja moc dekuji ♥️️♥️️Doufam ze to bude vsechno v poradku.. mam jeste jednu vec na kterou bych se chtela zeptat jestli s tim nemate nekdo zkušenosti nase mali miminko ma pod krkem tekutinu.. dr ale rikal ze to zmizí 😔 😔 🥺 🥺 od vcera na to porad myslim 😔 😔 🥺 🥺 🥺 ♥️️ Mam strach 🥺 🥺
Ahoj holky.
Před dvěma dny jsme měla dostat MS
MS mám pravidelně ale dneska jsem malé růžový výtok s manželem se snažíme o druhé
Ale mám Turneruv syndrom (mozaika).
Pohlaví styk jsme měli 5.3 a 6.3
Měla bych jít k doktorovi nebo ještě počkat zda se rozjede MS děkuji za radu
@Kristýka19 píše:
Ahoj holky.Před dvěma dny jsme měla dostat MS
MS mám pravidelně ale dneska jsem malé růžový výtok s manželem se snažíme o druhé
Ale mám Turneruv syndrom (mozaika).
Pohlaví styk jsme měli 5.3 a 6.3
Měla bych jít k doktorovi nebo ještě počkat zda se rozjede MS děkuji za radu
Ještě počkej
Pokud nemáš jiné potíže, nechvátala bych…MS se může spustit kdykoliv…
Ahoj holky, já mám asi týden do MS a taky jsem měla včera takový naruzovely hlen (plus zvýšenou teplotu a megaunavu). Tak mě to znejistilo, protoze to se mi dřív nestalo. S přítelem jsme si dávali pozor (leč chráněný sex to nebyl), protože mám za sebou teprve první ms po zamlklem těhotenství a potratu v 10tydnu. No a doktor říkal počkat do 2 MS. Tak jsem teď z toho hotová a fakt strašně doufam, že budu
. Vztah šel postupně pomalu ale jistě do háje a bojim se, že to už nezvládneme, ale to mimo chci. Jsem soběstačná a zvládnu to i sama. Tem, co tu psaly taky, že měly ten růžový hlen..kolika z vás se potvrdilo těhotenství? A vše v pořádku?? Strašně bych si to přála a na druhou stranu mě děsí vidina dalšího potratu. Klidně napište i do zprávy. Díky
Dobry den je mi 18 let a dnes jsem měla světle růžový výtok který jsem dvakrát utřela a už nic, antikoncepci beru pravidelně a přítel se do mě nikdy neudělal, mám týden před menstruací.. nevíte prosím co to může být?