Přehřáté batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
830
16.6.10 21:29

Holky, tak mame zas 39.5! Skoro 2dny ok a ted nanovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.6.10 21:52

Lucisko, tak to je mi líto a u doktora jste nebyli? A je na prckovi něco jiného kromě té teploty? 100% bych zašla k doktorovi, může to být cokoli - třeba udělá krev, moč, nebo by to mohla být 5. nebo 6. nemoc…
Ach jo, já to říkám pořád, že děti mají být nemocné až od 15 let, a to ještě s písemným souhlasem rodičů :-?
Nám teď nosí dcera ze školky takové lahůdky, tak se plácáme pořád v něčem :-?
Držím pěsti, ať je líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
16.6.10 22:08

fragolo, gratuluji k 6.miminku a moc te obdivuji. Taky chci mit hodne deti. Jinak malej ma ciste ty horecky, uz 4dny. Pujdu zitra k doktorovi, je to divny. Jinak mu nic neni, akorat knuka a mamankuje jak mu neni dobre. U te 5.a6.nemoci jsou i jine priznaky. Nejhorsi je jak je mi ho lito a jsem bezradna kdyz nevim co mu je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
16.6.10 22:14

Lucisko, malá měla u té šesté 4 dny „jen“ vysoké teploty, pak jí polevily a do rána se osypala, třeba to bude ono :wink:
Přeji brzké uzdravení, u nás čekám na reakci po očkování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.6.10 22:25

Luci, u Míši ta 6. nemoc probíhala úplně stejně jak psala Laducha. 4 dny teploty, byli jsme na krvi, moč se dělala, vše ok a pak se 5. den Míša osypal a bylo to :wink: 5. nemoc se projevuje jen zčervenáním tváří a horečkama, těch příznaků tam moc není, Věrka ji měla nedávno pátek večer horečka, sobota nic, neděle večer znova horečka, pak ještě horečka v pondělí a šmytec :wink: Prý taky měla atypický průběh… Do toho vylezlo sluníčko, takže si nikdo červených tvářiček moc nevšímal…

Tak dej zítra vědět, jestli budeš mít chuť, jak jste dopadli :-) Držím pěsti, at je to brzo za váma :-) A díky za gratulaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
16.6.10 22:42

Dam vedet, snad to bude dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
17.6.10 17:46

Ahoj. Tak mame za sebou odbery krve, vyter z krku a kompl.prohlidku a nic mu udajne neni. Doktor nechape, jeste ze u nej mel 38.9, jinak by me snad ani neveril :-(. Tak cekame do zitra. Pokud to neklesne a bude mit vic jak 39, zitra mame prijit s ranni moci. Zatim ma norm.teplotu, kleslo to,tak snad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.6.10 20:46

Ahoj Luci,
teda, to je záhada… Takže ani ta 5. nebo 6. nemoc to není :-? Já se přiznám, že jsem vždycky děsně vycukaná z toho, že má prcek horečku a neví se, z čeho to vlastně je :roll: A zoubky by to být nemohly? Fakt hotová detektivka… Tak moc držím pěsti, ať už je prcek konečně dobrej a nemoci se vám vyhýbají obloukem :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
17.6.10 21:13

Zoubky mozna ano. Casto rika ze ho boli pusinta a zoubky. Ale tezko rict. nic tam zdureleho nema, vse nacate je vyklubane. Ono totiz kdyz nasi hodne starou babicku boli zada, simonka najednou taky boli - zadicka :-). Tak snad to bude. Tak at se vam dari, hezky si tehotni a doufam ze se na nejake diskuzi zase potkame. Hezky se s tebou povida :-). Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
17.6.10 21:14

koukam ze jsi taky z trebice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.6.10 21:28

Luci, ty jsi z Třebíče? No fakt, tý brďo :wink: Tady s tebou drbu po netu a jsme z jednoho města :lol: To je fakt haluz :wink: Tak držím pěsti, ať jste hodně zdraví, bez toho je to na houby :mavam:

Příspěvek upraven 17.06.10 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
17.6.10 21:29

ano, jsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...