Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@ChDoll píše:
@martina.seUž mi několik lidí řeklo že se tím vyhnu když nezačnu jíst hodně…
otázkou je, jak dlouho to vydržíš - jíst fakt málo
rozhodně to není pro Tebe dobré ![]()
@Rubika Bohužel malej je docela dost náročný když mi zbyde trochu času jdu spát. A navíc nedělám to schválně. Upřímě me to dost mě to děsí…
@martina.se
Sama nevím
.Předtím jsem taky jedla jednou denně, ale tlustá jsem nebyla-měla jsem podváhu a když jsem se hodně nacpala nebylo to na mě znát. Vydržet bych to mohla a také nemusím. Když si vezmu to že jsem to tak praktikovala hodně dlouho vyjít by to mohlo…
@ChDoll myslíš, že jíst jednou denně je ok? Ono se to projeví, a nemusí to ani dlouho trvat. Není to ok
a pokud to budeš praktikovat jen kvůli váze, odděláš si zdraví ![]()
@ChDoll to je celkem fuk, změň to, jinak se to dřív nebo později nehezky projeví - vím, o čem mluvím, bohužel. ![]()
@martina.se píše:
@ChDoll to je celkem fuk, změň to, jinak se to dřív nebo později nehezky projeví - vím, o čem mluvím, bohužel.
a kolik si přibrala navíc???
@ChDoll píše:
a kolik si přibrala navíc???
nakonec víc jak 30 kg.. a teď se toho horkotěžko zabavuju. Ale na původní se nedostanu, už to není možné.
@martina.se
teď jsi mě fakt vyděsila. Budu se to snažit dát to do normálu(postupně).Co by zbýva? ![]()
@ChDoll píše:
@martina.seteď jsi mě fakt vyděsila. Budu se to snažit dát to do normálu(postupně).Co by zbýva?
jak si jednou poškodíš zdraví, tak je to pak v háji
taky si říkám, že kdybych nebyla mladá a blboučká, mohla jsem vypadat úplně jinak ![]()
@ChDoll
ahoj, já zhubla za 14 dní 8 kg.. bylo to kvůli zubům, měla jsem problémy a nejedla jsem. Do roka se mi to vrátilo zpátky plus další 3 kila navíc a teď se toho nemůžu zbavit. Začala jsem cvičit a onemocněla jsem, takže teď mám na pár dní smůlu. No pořád doufám, že se toho zbavím, ne teda 11 kil, ale aspoň půlku chci dát dolů
@mexxx Nemyslím že 3 kg jsou tak hrozné. Spíš máš štěstí ze toho neb
ylo víc…
@ChDoll
3 kila ne, ale já potřebovala zhubnout už předtím než se mi podařilo tak rychle dát dolů 8 kg.. teď by mi stačilo 5 kg a budu spokojená ![]()
@mexxx Já jsem zhubnout ani nechtěla 58,7 kg na 175 cm je podle mě celkem dobrý…
@ChDoll pokud aktuálně vážíš 55kg na 175 cm tak pro tebe platí toto…
Podváha je typická stav se zdravotními riziky, proto by se mu zdravý a rozumný člověk měl snažit vyhnout. Orgány těla nejsou schopny pracovat dostatečně, klesá imunita a schopnost organismu správně regenerovat a vyrovnávat se se zátěží každodenního života. U žen hrozí vymizení menstruace a tedy neplodnost! Pokud tedy pár kilogramů ke své váze přidáte, budete si cítit silněji a zdravěji