Jaké cviky na doma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Majulis
5.2.15 09:42

Co cvičit?

Mám 165 cm a 48 kg. Nechci hubnout, ale udržet si hezkou pevnou postavu, ale nevím co cvičit. Jsem spíš nespolečenský člověk a chodit někam cvičit se moc nedonutím. I kdybych si to předplatila 20 000,– tak to klidně nechám propadnout než bych se někam dokopala :-D Domácí cvičení mi naopak nedělá problémy. Umím být na sebe přísná a donutit se. Nevím ale co cvičit. Už řadu let, mám takový okruh cvičení, ale přítel říkal, že tělo si na stejné cviky zvykne a už se dál nezpevňuje. Pro ty, co si postavu udržují doma: jak často a jak dlouho cvičíte? (jedno cvičení na celé tělo mi zabere skoro hodinu), co cvičíte? (máte nějaké tipy podle čeho cvičíte, obměňujete cviky). Mě přijde, že vždycky než najdu nějaké nové cviky tak uplynou dvě hodinu a už je na cvičení pozdě :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
5.2.15 09:45

Silový trénink? Ne fullbody ale jeden den nohy, další den ruce a tak? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majulis
5.2.15 09:50

@lyrica

To ani neznám takové rozdělení. Ale to bych musela cvičit každý den ne? Víc jak 3× to časově nedám. :?

• Citovat
  • Upravit
41882
5.2.15 09:52

Nemusíš, proč by jsi musela? ;) Stejně potřebují svaly regenerovat. Prostě si třeba sepsat, že si jeden dáš něco na ruce, dělám pět cviků, tři série po cca 15 opakování. Měním si váhy. Další den si odmakám nohy…a tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
5.2.15 09:53

TRX? Dá se cvičit doma, v posilovně, prostě podle chuti a času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.2.15 09:54

@NicoleX máš ho doma? Zrovna nad ním uvažuju, mají ho mít od pondělka v Lidlu v akci. Jen netuším, zda ho mám zavěsit za hrazdu, nikam se mi vrtat nechce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
5.2.15 09:55

@lyrica
Nemám, chtěla jsem ho pořídit, posilování a celkové fyzické kondičce jsem se věnovala hodně, ale momentálně jsem 7tt takže to jde teď nějak mimo mě. :)
Dobrá stránka je tato : http://www.trxsystem.cz/ tam se celkově člověk o trx dozví hodně.
Ale myslím, že se vrtání nevyhneš. Je to podle mě i o dost bezpečnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.2.15 09:56

@NicoleX ty jo, další vrtání :D To bude mít jistě muž radost :mrgreen:
Jinak gratuluju k těhotenství a moc děkuju za odkaz, určitě na to mrknu. Do pondělka to musím promyslet, jestli ho vezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
5.2.15 09:58

@lyrica
Není zač. Za mě rozhodně vzít, kór pokud bude za dobrou cenu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.2.15 09:59

@NicoleX má byt za necelou pětistovku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
5.2.15 09:59
@Majulis píše:
Mám 165 cm a 48 kg. Nechci hubnout, ale udržet si hezkou pevnou postavu, ale nevím co cvičit. Jsem spíš nespolečenský člověk a chodit někam cvičit se moc nedonutím. I kdybych si to předplatila 20 000,– tak to klidně nechám propadnout než bych se někam dokopala :-D Domácí cvičení mi naopak nedělá problémy. Umím být na sebe přísná a donutit se. Nevím ale co cvičit. Už řadu let, mám takový okruh cvičení, ale přítel říkal, že tělo si na stejné cviky zvykne a už se dál nezpevňuje. Pro ty, co si postavu udržují doma: jak často a jak dlouho cvičíte? (jedno cvičení na celé tělo mi zabere skoro hodinu), co cvičíte? (máte nějaké tipy podle čeho cvičíte, obměňujete cviky). Mě přijde, že vždycky než najdu nějaké nové cviky tak uplynou dvě hodinu a už je na cvičení pozdě :-D

https://www.youtube.com/user/ZuzkaLight

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majulis
5.2.15 10:00

To zní taky zajímavě to TRX. To by se líbilo i příteli :-)

• Citovat
  • Upravit
634
5.2.15 10:03

@lyrica
Tak v tom případě do toho určitě jdi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
5.2.15 10:38

A co nejaku program třeba Insanity? Nebo T25, ale to je jefnofyssi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
5.2.15 10:42

Hele, kup si nejake tezsi jednorucky, klidne ty nakladaci, expander nebo gumu, pripadne tyc a pujc si v knihovne knizku o posilovani, nebo si kup casopis fitness ;)
Za me silovy trenink + joga idealni kombinace v tvem pripade. Cviceni pidle videi bych se vyhnula, tam je to dost casto o spalovani a mohla bys dal hubnout, coz v tvem pripade neni zadouci. Ale priprav se, ze na vaze budes mit vic, i kdyz v realite bzdes vypadat pevneji a lip, svaly neco vazi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková