Těhotenské cvičení Říčany

5593
4.2.15 23:46

Těhotenské cvičení Říčany

Krasny vecer :kytka: je tady nejaka budouci maminka, ktera chodi nebo by chodila na tehotenske cviceni do Říčan do Fialky? :)
Ja se chystam pristi tyden na prvni lekci tak me napadlo jestli by tady nebyl nekdo, kdo by chodil taky. :)
Cviceni je vzdy utery a ctvrtek od 18.00-19.00 hod.
Cena myslim si prijatelna 140 Kc/hodinu plus v cene moznost konzultace ohledne porodu a tehotenstvi zkusenou porodni asistentkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
5.2.15 00:11

@AndreaS92 vim ze to je nevinne ale nekdo by to moh vzit jako reklamu :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.2.15 00:24

@Ondrášovka.N tak ať si to kazdy vezme jak chce je mi to v celku fuk :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.2.15 21:00

Holky to tady není vážně žádná tehulka z Říčan a okolí? :think:
Ještě me napadla gravid jóga, ta se cvičí ve 12.00 v patek. A to je prý ještě lepší než klasické cvičení. Především na duševní pohodu kterou miminko nejvíce potřebuje. :)
Já zacnu chodit příští týden, ale přeci jen bych byla rada kdyby se našla nějaká maminka která by chodila se mnou. :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
5.2.15 21:09

Co si nějakou sympatickou maminku najít až tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.2.15 21:14

@Eveelin no v to doufám :) tam bude maminek dost :) jen me napadlo ze by tady mohla byt nějaká budoucí maminka, která by třeba taky rada začala chodit a jen ještě nenašla cas se zaregistrovat nebo se ji nechce samotné nebo treba o tom civceni ani nevedela apod. Pokud tady nikdo takový není, tak budou maminky primo tam to je jasné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
6.2.15 08:09

@AndreaS92 je tu diskuze maminek z Říčan, zkus napsat tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
6.2.15 10:35

@Eveelin zkousela jsem ale dejuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie