Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky moje zlaté, už jsem zoufalá. Koupila jsem si všechno potřebné pro práci s gel lakem a mám tam pořád chyby a nevím kde. Postupuji následovně: zdrsním nehet, odmastním, nanesu Primer, dám první tenkou vrstvu gel laku base, dám vytvrdit do UV lampy na 2 min, další tenkou vrstvu barevného gel laku, dám opět vytvrdit na 2 min a v případě potřeby další vrstvu barevného a opět 2 min vytvrdit. Poté přetřu gel lakem finish, vytvrdím 2 min v lampě a je hotovo. Jsou krásné, lesklé nehty, jen druhý či třetí den mi prskne gel na nehtu či tam mám bubliny. Nevíte prosím, kde dělám chybu? Nenatírám gel až ke kůžičce… Už jsem z toho zklamaná, myslela jsem, že to bude OK a nebudu muset k nehtařce… Děkuji za každou odpověď
Trochu víc se rozepiš a popiš konkrétně. Jak a kde ti co praskne a kde máš bubliny(odchlipy)?
@wovel neodchlipuje se, to drží dobře. Jen tak pul cm od špičky nehtu gel praskne buď na šířku či udělá takovou mapu. Prasklina jde samozřejmě vidět. A bubliny jsem měla kolem nehtu, prostě se to odlouplo. Mám gel lak z nehtyprofi.cz, nemáte s němi zkušenost?