Rychlovarná konvice s ovladáním volby teploty vody
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hlavně ke každému sypanému čaji by mělo být doporučení na kolik stupňů a jak dlouho louhovat a kolik nálevů je vhodných. Někdy je ten první spíš pro trpělivost a až ty další jsou na chuť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pozor nerezove konvice se pri vareni rozpali, mame takovou v praci, a ja si kvuli tomu ji domu nekoupim, i kdyz je krasna. Zapomenes, chces ji odsunout a spalis si ruku.
- Citovat
- Upravit
Chtěla bych koupit konvici s ukazatelem teploty k Vánocům, ale dočetla jsem se, že některé mají dost příšerný zvukový signál ![]()
Můžete někdo doporučit nějakou dobrou a bez zvukového signálu??
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam tuhle od Zelmeru a je fakt, ze pri dosazni pozadovany teploty pipne (kratke pipnuti), ale neni to nic, co by mi rvalo usi.
Myslim si, ze bez zvuk. upozorneni ani takovou konvici nenajdes - jak bys odhadovala, kdy ma voda tu spravnou teplotu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ne-silenamatka právě dle ukazatele na konvici…nebo prostě vypne
…ale nechci, aby mi tu hulákala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, uz mi to doslo - ja nevedela, ze se vyrabej s digi ukazatelem teplot..ta moje to nema, tak sem nevedela.
Toz to neporadim, jen rikam, ze ta moje je nehlucna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neporadim, moje (Krups) sice ukazuje teplotu a je mozno si ji po desetistupnich nastavit, ale hulaka nejen pri dovareni, ale i pri nasazeni konvice na to varne dno, takze pokud ti vadi zvuky, tuto rozhodne neporizovat
Ja to miluju, protoze pri te tiche jsem furt zapominala, ze jsem dala vodu varit, no a nakonec jsem se oparila, kdyz jsem ji na to dno postavila trochu sejdrem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme pár týdnů tuto od Fagoru:
http://www.kasa.cz/…agor-tk-500/
Nepípá vůbec. Že je voda dostatečně ohřátá, ukáže displej - při ohřívání tam číslovka bliká, jakmile voda dosáhne požadované teploty, číslovka svítí.
Má i funkci přihřívání vody, ideální pro zapomínače. Asi půl hodiny po prvním zapnutí se vždy znovu zapne, když voda trochu vychladne.
Zatím jsme s ní moc spokojení, snad to tak i vydrží. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty @Tereza1986 a není malý to váíčko? Jde tam strčit ruka pročištění? Co napouštění vody?? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 píše:
@Titty @Tereza1986 a není malý to váíčko? Jde tam strčit ruka pročištění? Co napouštění vody?? Díky.
Ruku prostrčíš, ale já mám malou ruku
Čistím tak, že do vody naleju trochu octa a nechám povařit. Je jako nová.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem ji nečistila, musela jsem to vyzkoušet - taky mám malou ruku a prostrčit se dá, ovšem úplně pohodlné to není. Napouštění vody v pohodě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty píše:
Ještě jsem ji nečistila, musela jsem to vyzkoušet - taky mám malou ruku a prostrčit se dá, ovšem úplně pohodlné to není. Napouštění vody v pohodě.
Já jsem to šla hned zkusit s tou rukou
Přesně, napouštění je ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit