Rýma a očkování

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
6.11.19 00:02
@Martia007 píše:
@garda já teď koukala na leták a tam je od 2 let. Ale moje děti jsou nad tabulkami, takže jsme mohli taky dříve :D Je fakt super :palec:

My měli už od 1roku ten sinupret :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
6.11.19 00:13
@garda píše:
My měli už od 1roku ten sinupret :nevim:

A nic se nestalo viď ;) Lékárnice říkala, že Sinupret dřív neva. Já většinou v lékárně na dotaz na věk dětí říkám váhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na věk mně dávali léky pro miminka a na váhu pro juniory :lol: Holt moje 4 letá holčička (boty vel.32)vypadá, že chodí do druhé třídy a ve školce trčí mezi dětmi jako bidlo;) a syn 2 roky je stejně velký jako ty školkové děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.11.19 00:28
@Martia007 píše:
A nic se nestalo viď ;) Lékárnice říkala, že Sinupret dřív neva. Já většinou v lékárně na dotaz na věk dětí říkám váhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na věk mně dávali léky pro miminka a na váhu pro juniory :lol: Holt moje 4 letá holčička (boty vel.32)vypadá, že chodí do druhé třídy a ve školce trčí mezi dětmi jako bidlo;) a syn 2 roky je stejně velký jako ty školkové děti.

Teda :) ale zase dříve ukončí růst a aspoň si na ně nikdo nebude dovolovat ve školce a škole :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10885
6.11.19 01:58

@Martia007 cože? 4 letá holka velikost nohy 32? Promiň, ale tohle mě silně zaujalo a omlouvám se, že odbočuji od tématu. Velikost nohy 32 má naše dcera ve třetí třídě 8o to je fakt ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
6.11.19 13:59
@Trojlístek píše:
@Martia007 cože? 4 letá holka velikost nohy 32? Promiň, ale tohle mě silně zaujalo a omlouvám se, že odbočuji od tématu. Velikost nohy 32 má naše dcera ve třetí třídě 8o to je fakt ok?

Starý doktor (co je teď v důchodu) i nová doktorka s výškou ani váhou problém nemají. Už od narození jsou velcí a teď postupně vyrůstají mimo tabulky. Manžel má cca 2 metry, já 170, ale můj děda měl taky 2 m. Jen pro zajímavost fotka dcery ((4) vlevo )se sestřenicí (8 ). Na druhé bratranec (9). Syn ve 2 letech vel. 27, zimní už budou asi 28 :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10885
6.11.19 17:26

@Martia007 to je husteee 8o Tak máte to v genech. Budou to velké děti. Vypadají jak dospělí jedinci, myšleno pořád děti. Není s tím trochu problém? Jakože po nich chce okolí víc, než na co věkem stačí? Protože opravdu vypadají o dost starsi. A to teď nemyslím nijak špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
6.11.19 17:47

@Trojlístek problém nastal loni v lyžařské škole, to jí byly 3 roky. Všichni ji předbíhali a ona plakala a instruktor na ni řval ať neřve, pak že se loudá…ale on to byl hulvát i normálně. Jinak zatím problém nebyl :) Je docela šikovná, takže lyže, kolo, plavání zvládá a tak se spíš jen diví. Ale furt kupujeme boty, bundy a kalhoty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
6.11.19 17:54

Pediatricka syna neockuje 14dni po jakychkoliv problemech. Nemusí být jen teplota. Prostě cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
6.11.19 18:17

@mission84 no zítra už se k doktorce vydáme, dcerce se ta rýma spustila více, tak pro jistotu a klid duše zajdeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
6.11.19 22:07

@Si_Si20 tak jak se u nás říká: tfuj tfuj tfuj, ať je malá brzy fit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.11.19 22:00

@Martia007
No tak se nám to blíží, v pondělí na kontrolu, rýmu máme pořád, už to chudák tahá i do sebe, doktorka nám doporučila kapičky Quixx Baby, ale nějak se mi nezdá, že by to mělo účinek, na 6ti měsíční kontrole se uvidí jak na tom malá bude, že prý lehký rýma nevadí. Ale spíš budu pro odložení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
14.11.19 22:54
@Martia007 píše:
Starý doktor (co je teď v důchodu) i nová doktorka s výškou ani váhou problém nemají. Už od narození jsou velcí a teď postupně vyrůstají mimo tabulky. Manžel má cca 2 metry, já 170, ale můj děda měl taky 2 m. Jen pro zajímavost fotka dcery ((4) vlevo )se sestřenicí (8 ). Na druhé bratranec (9). Syn ve 2 letech vel. 27, zimní už budou asi 28 :jazyk:

Super divný 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.11.19 23:33
@Si_Si20 píše:
@Martia007
No tak se nám to blíží, v pondělí na kontrolu, rýmu máme pořád, už to chudák tahá i do sebe, doktorka nám doporučila kapičky Quixx Baby, ale nějak se mi nezdá, že by to mělo účinek, na 6ti měsíční kontrole se uvidí jak na tom malá bude, že prý lehký rýma nevadí. Ale spíš budu pro odložení. :nevim:

Odložit a počkat, rýma prostě trvá, to je normální. Moc léčit se to nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí