S dětmi na metalový festival

Napsat příspěvek
Velikost písma:
849
6.6.12 11:09

marra, ono taky zalezi, jestli jdes parit do kotle, nebo jestli stojis nekde v klidu daleko od podia. A uz jsem tu nekolikrat psala, ze bych ho samotnyho nenechala. Nevim, na jake festaky jsi jezdila ty, ale ja jsem nikdy sama o sebe strach nemela, vzdycky to bylo v poklidu. Kdyby to tak nebylo, tak sem ani nepisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
6.6.12 11:12

Jeď.Jestli je to festival kam se jezdí s dětmi.Já jsem byla kdysi s holkama na rege festivalu ještě než jsem měla dítě.Taky je to tam pro děti.Nevěřila jsem a říkala si,že až budu mít dítě tak ho určitě tahat na podobný akce nebudu.Pak jsem koukala jako blázen.Dětí skoro jako dospělých i různý hry pro ně.Celý to bylo mezi skálama,takže stan byl za rohem a hudba už nebyla slyšet.My jsme ještě nikde nebyli,ale určitě bych si s sebou vzala nějaké ergonomické nosítko nebo šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
6.6.12 11:13

@Jandulanda Tak ja jsem asi sra.cka :lol: :lol: Ja byla na Mastru ve vizovicich parkrat,Hrachovka,ta byla jako v klidu,ale ten Mastr bych fakt treba neriskla s ditetem,mozna ano prez den se jit projit s kocarem kouknout,dat si pivko,ale na prespani bych se brala domu,ja tam jednou spala mely jsme stan a dva chlapi nam do nej vlezli a bylo to teda o chlupé,kdyby neprisel kamarada,tak nevim no,ale rikam ja jsem srajda :lol:

• Citovat
  • Upravit
60142
6.6.12 11:13
@Niki89 píše:
já na takové fesťáky jezdila pořád,ale prcka bych rozhodně nebrala…známá sebou vozila čtyřletého a i to mi přišlo hrozné :nevim: tak malé děti na takové místo nepatří :nevim:

Být celý den venku s rodiči, povalovat se na trávě, potrsávat a cpát se kdečím… jaká hrůza pro malé dítě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
6.6.12 11:22

Klidně bych jela. Basin je ve Spáleném Poříčí (tedy na louce za ním). Kemp ne hned kousek od vchodu a záleží jen na vás, kam až zaparkujete, aby bylo co nejmíň hluku. Jsou tam dvě podia a musím říct, že mi máme stan vždycky v první třetině kempu u vchodu a nikdy nebyl až takový hluk, jako na jiných festivalech. S dětmi se tam normálně přes den chodí, toho bych se nebála. Popřípadě je na tohle dobrý ještě Czech Rock Blok v Plasech, ale ten tuším letos není. Kdybys chtěla nějaké podrobnější info, napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
6.6.12 11:24

@marra - Mastry jsou největší metalový festival u nás. 4 dny tam s pár desítkama metalových příznivců bych taky s malým dítětem neriskovala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
6.6.12 11:35
@Baba píše:
Být celý den venku s rodiči, povalovat se na trávě, potrsávat a cpát se kdečím… jaká hrůza pro malé dítě :jazyk:

tak si zajeď na metalový festival… pro mě to je fakt nezodpovědnost.Neřekla bych,že to je rodinná záležitost.Každý okolo těžce na mol a to sezení v trávě no nevím :P ještě když né každý používá „toitoiky“ viz třeba master :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.6.12 11:51

Ja jsem taky festivalova, ale dite bych s sebou asi nebrala…myslim, ale ze zalezi na tom, kde budete bydlet. O hluk bych se tolik nebala, kdyz se sikovne misto na spani umisti,tak to tolik slyset neni. Co je ale narocne, jsou davy lidi, nedostatek hygieny, problem s vodou a spina. Jestli tohle poresite v karavanu, tak je to lepsi.

urcite bych s sebou jeste nekoho vzala, takhle si myslim, ze si to moc neuzijete, nevim jak tvuj muz, ale nekdy naslibuji a jakmile se zacnou bavit, tak zapomneou ze nekde ceka manzelka na vystridani.
A co moznost si zaplatit nekde ubytovani? To nekde v peskovzdalenosti neni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.12 11:58

Na chůvičku zapomeň, jeďte i s malým a střídejte se u něj. Rozhodně ho nenechávejte nikdy samotného, nikdy nevíš, co se stane. Mladý už se mnou byl takhle na Brutal Assaultu a pod. A hodně známých takhle vozí děti, problém to není, ale musíš tomu obětovat to, že rojzhodně neuvidíš všechno a půlku festu strávíš někde bokem hraním si :mrgreen: Jo a mmchdm, osvědčili se nám sluchátka (ty, co se používají při střelbách) a špunty do uší. Uvidíš, že mládě bude v pohodě :palec:

Příspěvek upraven 06.06.12 v 12:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.6.12 12:00
@Niki89 píše:
tak si zajeď na metalový festival… pro mě to je fakt nezodpovědnost.Neřekla bych,že to je rodinná záležitost.Každý okolo těžce na mol a to sezení v trávě no nevím :P ještě když né každý používá „toitoiky“ viz třeba master :lol:

Tak nejezdi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
6.6.12 12:01
@Baba píše:
Tak nejezdi ;)

taky nejezdím :nevim: nevím proč máš problém s mou odpovědí :nevim: zakladatelka chtěla víc názorů a má je.Ty si taky přispěla a je mi to fuk tak nevím proč tě já tak žeru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
6.6.12 12:07

Jako první bych s dítětem zkusila jít na nějaký „otevřený“ koncert. My byli natěšení, že vezmem mladýho v 1,5roce na místní fesťák, on se natřásal, nadšeně kolem nás pobíhal, přesně do tý doby, než začala hrát první kapela :roll: Takže jsme museli ihned pryč.
Ale běžně na tomhle festivalu (Zámostí) bývá hromada dětí - už od čerstvých miminek. Běžně pobíhají davem do devíti večer. Miminka možná ještě dýl - záleží na počasí. Jediné pro děti tam letos (minulý víkend) byl skákací hrad, nic víc. Jo a hráli Kašpárek v rohlíku :mrgreen:
Sousedka byla s dětmi na metalovém festivalu, ale měli VIP lístky, a byla nadšená. Měli k dispozici nějaký oplocený prostor, takže se jí děti nebrodily mezi bordýlkem, ale co to bylo za fesťák, to fakt nevím.
Já jsem nervózní a líná matka, já bych radši rok počkala, pak nechala dítě celý víkend babičce a fesťák si řádně užila, s dítětem za bukem, i když s hlídací babičkou, bych to asi nedokázala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
6.6.12 12:08
@Niki89 píše:
taky nejezdím :nevim: nevím proč máš problém s mou odpovědí :nevim: zakladatelka chtěla víc názorů a má je.Ty si taky přispěla a je mi to fuk tak nevím proč tě já tak žeru :mrgreen:

Zakladatelka nechtěla názory,ale zkušenosti s festivaly kam se jezdí s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.12 12:11

@Niki89 byla jsi někdy na festu s dítkem? Evidentně ne, zakladatelka chtěla zkušenosti.. Je vidět, že neznáš, na každém, tzn. i na metalovém festu jsou desítky dětí a je to v pohodě, stačí si to umět zařídit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
6.6.12 12:14

@Milkiway ptala se jestli má někdo podobnou zkušenost …

já nevím co pořád se mnou máte :lol: no tak se mi to nelíbí,nepříjde mi to vhodné a nejsem jediná tak mě nechte žít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí