S dítětem a psem v 1+kk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
26.8.18 19:01

Tak když vám nic jinýho nezbývá, tak to dáte. Co taky jinýho. :lol:
Jediný, kdy bych se toho bála, kdyby chlap dělal noční šichty. To si nedovedu představit, jak by se pak přes den vyspal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chesekhake
26.8.18 19:03
@Bubla_Bučková píše:
no mě by jeblo… kam dáš kočár, oblečení a různý nesmysly :mrgreen: No prvně bych udělala velkou čistku v domácnosti od oblečení, přes kosmetiku po hrnce a udělala dost místa na mimi věci a vyřešila vhodně úložné prostory, pořídila třeba kombinovanou pračko susicku nebo sporako mycku :palec:

Kočár nechávám v kocarkarne, bude buď v šátku nebo v postýlce :) kdybych tu dala kočár, tak už se ani neotocim

• Citovat
  • Upravit
106523
26.8.18 19:03
@Chesekhake píše:
Ahoj je tu nějaká, kdo bydlí s manželem, miminkem a psem v 1+kk? Zajímalo by mě jestli, se to dá zvládnout kvůli prostoru. Rodim na podzim a pořád přemýšlím, jak se sem narveme.. (na vlastní bydlení šetříme a zatím si nic jiného nemůžeme dovolit) děkuji za odpověďi :srdce:

no těžko .Já bydlím s přítelem ,psem ,kočkou a častou návštěvou jeho dítěte ..naštěstí tu spí minimálně a je to dost šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chesekhake
26.8.18 19:05

@Venetia no on je manžel doma cca max hodinu denně jinak maká, takže se jen nají a jde hned pryč, takže prakticky je tu jen na víkendy :)

• Citovat
  • Upravit
106523
26.8.18 19:07
@Chesekhake píše:
@Venetia no on je manžel doma cca max hodinu denně jinak maká, takže se jen nají a jde hned pryč, takže prakticky je tu jen na víkendy :)

tak to by asi šlo ..já právě dělám taky směny…takže docela problém a na spaní už tu není další místo , takže polní podmínky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
26.8.18 19:14

Já bydlela zamlada ve velkým 1+1 a dalšího člověka bych si tam nedokázala představit :lol: Ale já jsem asociál a potřebuju hodně soukromí. I teď svého muže občas musím vyhodit z baráku, třeba na motorku, abych byla na moment sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
26.8.18 19:23

My takhle bydlíme teď s miminem, akorát bez toho psa. Dá se to, ale chtělo to opravdu proštrachat veškerý uložný prostory, vyházet krámy a zbytečnosti, udělat si co nejvíc místa. To dítě má hroznejch krámů. No a pak záleží, jaký budete mít mimino, jestli bude v noci hodně řvát, tak nemá chlap kam utýct a vyspat se do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.8.18 19:24
@Chesekhake píše:
@Russet já ho dostala v 8.tride a bydlela v baráku s rodiči, před 3rokama jsem se odstěhovala a vůbec jsem nevěděla, že někdy budu chtít mimi :) ale musím to nějak dát, než najdeme vlastní

A jak bude v noci mimino spát? Já byla ráda, že mám dveře a ty zavřu, aby miminko mělo ticho a klid na spaní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.8.18 19:26
@Čičorečka píše:
Já bydlela zamlada ve velkým 1+1 a dalšího člověka bych si tam nedokázala představit :lol: Ale já jsem asociál a potřebuju hodně soukromí. I teď svého muže občas musím vyhodit z baráku, třeba na motorku, abych byla na moment sama :D

Dokud jsme spolu nebydleli ofiko, tak mi v mém pidi bytě taky přišlo ve dvou těsno. Ale pak jsme se nějak srovnali. Ovšem s dítětem je to jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.8.18 19:28
@PetraJ píše:
Tak když vám nic jinýho nezbývá, tak to dáte. Co taky jinýho. :lol:
Jediný, kdy bych se toho bála, kdyby chlap dělal noční šichty. To si nedovedu představit, jak by se pak přes den vyspal.

Tak ona to občas není žádná hitparáda ani ve 3+1. Já mladého po noční taky slyším. A to mám zavřené dveře. Ale kdyby mi rajtoval u hlavy, je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
26.8.18 19:58

Bydleli jsme v garsonce s dcerkou do jejiho 1 roku + kocka a vetsi pes - slovensky kopov. Obcas jsem dekovala za balkon, kam jsem pred ted jiz exmanzelem mohla utect :mrgreen: doted nechapu jak jsme to mohli dat.

Ale pravda, ze ted jsem mela byt, nez jsem se nastehovala k priteli, take garsonku a obcas tam pres vikend s nami pritel s jeho synem prespal, takze nas tam bylo 5 - 3 deti a 2 dospeli :mrgreen:

Jako zvladnout se to da, ale urcite je do budoucna popremyslet o necem vetsim.

• Citovat
  • Upravit
74217
26.8.18 20:12

Meli jsme ctyri roky 1+kk 60m2 obytnou plochu stary barak, pak jsme pridelali podkrovi, tak vzniklo 4+1. Protoze se narodilo treti dite, tak bylo opet male bydleni, takze jsme poridili vetsi.
Jako prechodnou dobu se prezit, vydrzet da. Ale dlouhodobe si nedovedu predstavit. Hodne zalezi na velikosti daneho prostoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
26.8.18 20:19
@Chesekhake píše:
Ahoj je tu nějaká, kdo bydlí s manželem, miminkem a psem v 1+kk? Zajímalo by mě jestli, se to dá zvládnout kvůli prostoru. Rodim na podzim a pořád přemýšlím, jak se sem narveme.. (na vlastní bydlení šetříme a zatím si nic jiného nemůžeme dovolit) děkuji za odpověďi :srdce:

Nezijeme tak a nedovedu si to predstavit. Moje vecer potrebovala uplnou tmu a ticho. Prostorove se to zvladne, ale organizacne. Navic, aby byl chlap vyspany :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
26.8.18 20:20

Ja teda bydlim sama ve 2kk, se psem a dvema morcatama. A myslim, ze to mame akorat. Na druhou stranu, pokud nemas na vyber, tak to urcite date, hlavni je, ze mate strechu nad hlavou. Ja bydlela rok s pritelem a se psem v garsonce a taky jsme to zvladli. I kdyz to nekdy bylo tezky. Pak jsme se prestehovali do vetsiho, chvili jsme tu byli dva, prislo mi to hrozne velky, no pak rozchod, zustala jsem tu sama a ted uz mi to prijde tak akorat pro mne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.8.18 20:24

Pokud planujete sve bydleni, tak ja bych taky radeji chvili prezila v mini byte a resila svoje. Ale vic nez je nutne bych do najmu neinvestovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný