S kým čekám miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
914
1.4.18 19:01
@Cucorietka1984 píše:
Ted mam uz 34 tt udelaji odber i ted? Plati se to?

No to už možná počkej do porodu..Ale jde to prý i z krve. Odeberou krev tobě i možnému budoucímu otci a zjistí zda je jeho či ne. A platí se to, není to hrazené pojišťovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.4.18 19:02
@quinsley píše:
Bacha je to celkem riziková procedura.
Nebojis se poškození dítěte? Potratu. Moje kamarádka takto potratila.
Už raději počkej těch 6 týdnů.

Jde to i z krve matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
1.4.18 19:12

Zase dlouhé volno a nováčci produkují báchorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
1.4.18 19:44

Moralizovat tě rozhodně nebudu, ale vina je tvoje ne? Jedině ted čekat na testy DNA, ale není to levná záležitost. Příště si dobře rozmysli co děláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
1.4.18 19:45

Tak, přesně. To si myslím taky. Ještě kdyby to psala lehkomyslná sedmnáctka, utržená z dohledu rodičů, ale máma od dvou dětí :nevim: :nevim:Zase si tady někdo dělá blázny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
1.4.18 19:57
@Cucorietka1984 píše:
Ted mam uz 34 tt udelaji odber i ted? Plati se to?

to už do porodu vydržíš ne a pak testy otcovství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
1.4.18 20:11

Chce se mi z tebe :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
1.4.18 20:16

Tady je to zase přehlídka světic :mrgreen:
Poradit je těžké, asi fakt jen testy otcovství. Nebo to nechat a doufat, že to nepraskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
1.4.18 20:21
@mamina444 píše:
No to je fakt mazec. Ses asi koukala na ordinaci. No nevím jako i když byl rozchod tak proč proboha spíš s obouma a ted jako co kéž by to byly dvojčata a každý mělo jiného otce to by byla teprv ta správná zápletka. :poblion: :poblion: :poblion:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
1.4.18 20:22

Testy si budeš muset zaplatit sama..já bych teda chtěla vědět kdo je otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
1.4.18 20:32

@Cucorietka1984 Trochu ruletka :mrgreen: Nech si udělat testy, po porodu, a pak se k tomu všichni postavte čelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
1.4.18 20:33

Rekapitulace

Tak si to zrekapitulujme:
Slečna/paní je ve 34tt. Z bývalého vztahu má dvě děti. (Až) nyní je na dně. V rozhodné době na tom ležela celý měsíc, párkrát stihla i dva za den (při dvou dětech). S bývalým se rozešla, oba mají nové partnery, přesto se schází dál a dál se milují.
Proč se tedy s ex rozešla, když se stále milují. Proč, když se milují, slečna skotačila každý den s novým. Jak to při dvou dětech zvládá dovádět každý den, občas do toho stihne dva. Já mám sice pohádky ráda, ale co je moc, to je MOC. Čekám že po pár příspěvcích zakladatelka napíše APRÍÍÍÍL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
2.4.18 07:28

Ty jsi ještě pamatuješ jak si v srpnu s kým spala? Já si nevybavím počet a dny souloží za minulý měsíc. :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
2.4.18 08:21
@werajsik píše:
Tak si to zrekapitulujme:
Slečna/paní je ve 34tt. Z bývalého vztahu má dvě děti. (Až) nyní je na dně. V rozhodné době na tom ležela celý měsíc, párkrát stihla i dva za den (při dvou dětech). S bývalým se rozešla, oba mají nové partnery, přesto se schází dál a dál se milují.
Proč se tedy s ex rozešla, když se stále milují. Proč, když se milují, slečna skotačila každý den s novým. Jak to při dvou dětech zvládá dovádět každý den, občas do toho stihne dva. Já mám sice pohádky ráda, ale co je moc, to je MOC. Čekám že po pár příspěvcích zakladatelka napíše APRÍÍÍÍL

Myslis apríl, vlastně byli tri? :-)

To ne, to by tu bylo už vcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
2.4.18 08:26

@Elishka1
Taky že jo… Podívej se na datum založení… ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit