Salám v bramborovém salátu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
26.4.17 20:19

@Lekninka91 přesně sto lidí sto chutí, když jsou třeba vánoční svátky, tak jde úplně poznat, jak každý dělá ten svůj salát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.4.17 20:22

@klamonožka a jakou šunku kupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
26.4.17 20:25

My doma dělali: cibule, kyselá okurka, gothaj, hodně vajíček, majonéza, trocha hořtice, sůl, pepř, okyselit citronem. Brambory jsou tam spíš doplněk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
26.4.17 20:28

@palucik každý dělá salát jinak, papriku jsme ještě neslyšela, salám dává hodně lidí. mě by tam vadil když pak k salátu jsou řízky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
26.4.17 20:30
@palucik píše:
@klamonožka a jakou šunku kupujete?

No, kupujeme u nás v řeznictví, mají jí celý kus (visící na provázku :) ). Mají ji dvakrát ročně, na Vánoce tomu říkají Vánoční šunka a na Velikonoce Velikonoční šunka. Ofiko název nevím. Je to trochu jako uzené, ale chuťově mi přijde ještě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
26.4.17 20:33

Celer dava mamka to neni poznat, salam dava tchan ale to je pro me hnus a o paprice sem nikdy neslysela :D kdyz tam nic z toho nedas rozhodne bude lepsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
26.4.17 20:35

Salam vubec. Radeji maso k tomu.

• Citovat
  • Upravit
246
26.4.17 20:44

Bramborovy salat je u nas rodinnym dedictvim. Babicka, mamka i ja, ho delame stale stejne. Brambory, celer a mrkev na kosticky se povari a scedi, trochou toho zeleninoveho vyvaru se poliji brambory, trosku nasaknou a maji prijemnou chut, vajicka, trochu horcice a pul napul tatarku a majonezu. A temi teda nesetrime.
A je to ten nejlepsi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
26.4.17 20:55

Ja davam klidně klobasku :mrgreen:, osmazenou s cibulkou :palec:. Hrášek nedávám, nemam ho rada :oops:.
Jinak vařene - celer, mrkev i petrzel - strouham.

Příspěvek upraven 26.04.17 v 21:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.4.17 21:00

@palucik Podle všech v rodině, dáváme do salátu měkký salám, většinou krájený gothaj od Chodury. Je levný a chutná dobře. Celer vařený a nakrájený na kostičky, žádný syrový nebo dokonce strouhaný. Cibule jsem se musela vzdát, protože mamka ani starší ségra, nemají cibuli rády nikde. A z bramborového salátu pak pěkně udělat chlebíčky s medovou šunkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.4.17 21:01

Já nedávám, moc mi tam nechutná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.4.17 21:08

@Jannnča teda úplně jsem dostala chuť na ostravskou klobásu, jednu dobu to pěkně šidili, ale už je to zase šmakózní, raději kupuju u Chodury a jiných menších řeznictvích, kde prostě jde vidět, že to všechno je čerstvé a nemusí se člověk bát, že to druhý den nebude jedlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
26.4.17 21:42

@Ireenka.j U nas vetsinou z Globusu ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.4.17 23:30

@Jannnča z Globu mi chutná hanburger v jejich restauraci, dáme si, když tam máme cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí