Pořad Sama doma - dávat maso?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
já s tebou souhlasím. Někdy se musim smát také. Možná tyto otázky mají od režiséra. Ale kdo ví. Jo a nejlepší byla Lejla Abassová. ta se pořád jen něčemu smála
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
diskuzi jsem nečetla, pouze úvod.
Myslím, že jsem ráda, že v době, kdy vysílají Sama doma, jsem v práci.
toť vše
![]()
HOLKY mě v době mojí mateřské dostala (to je tak tři roky nazpět) Martina, příjmení teď nevím (ta blondýna na mikádo, co uváděla i Retro) :
diskuze o zubních kartáčcích.
Já koukám, čekám, že mi řeknou, jestli kartáček s rovnýma štětinama nebo s vykloubenou hlavicí nebo elektrický, superměkký nebo jaký (stejně to už všechno vim.. ale třeba to neví každý) - a milá Martina začala: „Takže. Kde kartáček koupit. Takže já vyrazím do té drogerie, a teď tam máme kartáčky různých barev…“ nebo něco v tom smyslu. a pokračovala dotazem, jestli si máme dát pozor na to, aby se nám kartáček při čištění nezlomil, a jako názornou ukázku ten kartáček silou ohnula, až praskl.
A víc jsem se nedověděla. Tudíž "netlačme na zuby, nebo se nám zlomí kartáček. " (v horším případě vylomí zub).
je to pytlovina…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kdysi zaznamenala odpověď, že jsou pořadenm pro těhotné, nemocné a nezaměstnané. V tu dobu jsem splňovala všechny tři kategorie a i na ně koukala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
shodou okolnosti jsem se na Sama doma divala vcera a zase se dlouho divat nebudu. Netusila jsem,ze Iva Kubelkova modelka je moderatorka. Kouka se na ni hezky, krasna je to jo, ale nevim jestli je tak blba nebo je to porad pro naproste blbky, protoze co ona vedla za rozhovor s pediatrem z porodnice Podoli na tema Osetreni novorozence po porodu, tak to jsem nechapala. Na to, ze sama ma dve deti mela naprosto stupidni dotazy. myslim, ze tak blbe by se neptala ani nezkusena pubertacka. Dalsi moderatorskou perlou je Lekesova. Takova obstarozni udrzovana pani se zrejme odrostlymi nebo zadnymi detmi, pac to byly taky perly. Mne nadzvihla pri rozhovoru s docentkou v duchodovem veku ohledne cestovani deti k mori, kdy docentka pamatujici zrejme jen Rujanu a Balt rozhodne detem more nedoporucovala s tim, ze to vyznelo, ze v podstate mame sedet do tri let s detma na prdeli doma a byt rady za to.
Jinak s CT bych nehazela flintu do zita, pac si kdysi hodne maminek stezovalo na naprosto trapnou a mimozni Dadu Patrasovou kdyz ucinkovala se svymi rackujicimi kosaky v Kouzelne skolce. Dada po roce vyletela a mela nejaky svuj kratky porad v nedeli v pul sedme rano.
Ja mozna napisu dotaz, pro jakou IQ skupinu je delany porad Sama doma a jestli tomu napovida i fundovanost moderatorek. No vlastne moje tchyne se rada diva, jen je velmi omezena a tento format poradu ji vyhovuje, udajne i tam jsou ti lekari moc odborni a nerozumi jim. Helca