Sama na druhé miminko

Anonymní
10.1.18 16:16

sama na druhé miminko

Prosím anonym…budu v červnu rodit..stopro císař mám indikaci už od minule..bohužel…nicméně dceři budou 4 a já budu sama :/ dá se to zvládnout samotná po cs s miminkem a 4 letou…prosím ty maminky jen které mají zkušenost a mohou poradit..at je mi k něčemu ta diskuze..děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11205
10.1.18 16:27

Zkusenost nemam, ale myslim, ze kdyz se to da zvladnout po cs s dvojcaty, da se to zvladnout i s miminem a ctyrletou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
10.1.18 16:39

Zkušenost nemám, ale co bys chtěla dělat jiného, než to zvládnout? Takže ano, zvládneš to, neboj. :hug: jinak, babičku nemáš? Kdo ti bude hlídat, když budeš v porodnici? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
10.1.18 16:50

Já měla doma čerstvě dvouletou holčičku a druhé bylo císařem. A zvládala jsem lépe než při prvním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
10.1.18 17:05

No určitě bych si udělala doma zásoby do mrazáku a spajzu, zjistila, jestli nějaký obchod závaží k vám. Čtyřleté dítě už může být téměř úplně samostatné, maximálně se bude nudit, ale pokud máš zahradu nebo blízko hřiště, tak bych řekla mimco do kočáru, starší hrát si, ty sedět a odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.18 17:21

Právě nemám nikoho :/ ani babičku natož chlapa…proto se bojim..že kdyby mi nebylo zas ok po cs..no budu muset no :lol: nic jiného nezbyde :andel:

• Citovat
  • Upravit
1309
10.1.18 17:31

V létě jsem měla druhého císaře. Doma syn (2,5), chlap mě akorát vyzvedl v porodnici, dovezl domů a odešel na pivo. Druhý den odjel ( jezdí s kamionem). Vše jsem zvládla, ono mi ani nic jiného nezbylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3510
10.1.18 18:00

Já byla také po druhém císaři dříve fit než po prvním. Tříletou dceru jsem akorát naučila lézt samotnou do vany, abych ji nemusela zvedat a jinak jsem neměla s ničím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
10.1.18 19:33

Jak se říká, člověk vydrží 2× víc než si myslí…taky záleží jak máš vychovanou / soběstačnost starší dceru, ve 4letech už děti bývají šikovné, když jsou vedené k soběstačnosti. Na tom ještě můžeš zapracovat… Ale určitě to jde a to i s dětmi, které jsou dříve po sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
10.1.18 20:05

Nikdy si nepřipouštěj, že bys to nezvládla. Jak si řekneš, že to nezvládneš, položí tě to. Člověk ale vydrží víc, než si myslí. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí