Sama na hypotéku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
557
2.7.12 19:19
@janka174 píše:
Nebylo to u soudu ale pres pravnika. Ja jsem chtela odstupny a to sem i dostala. Oni vedeli ze pak budu chtit jit pracovat ke konkurenci a to nehteli. To byla trochu slozitejsi situace ale nakonec se vyresila pozitivne pro mne ;). Samozrejme hlavny zaver byl ze kdyz chces jit pracovat driv tvuj zamestnavatel ti nemuze branit. Mohla se tvoje zivotni situace zmenit naprilad manzel prisel o zamestnani, nebo je nemocny a jine.

A komplikovanejsi je to kdyz je nekdo za tebe na zastupovani na rodicovske dovolene ale za me nikdo neby a pozice nebyla obsazena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.12 19:30
@janka174 píše:
A komplikovanejsi je to kdyz je nekdo za tebe na zastupovani na rodicovske dovolene ale za me nikdo neby a pozice nebyla obsazena

holky já teda nevím, ale četla jsem tu už kolikrát, že rodičák se započítává!

• Citovat
  • Upravit
35331
2.7.12 21:19

Ja myslim, ze je to v zasade jedno. Rekla bych, ze si ted banky davaji vetsi pozor na to, jestli je klient schopen splacet… takze bych i verila, ze pokud budes zadat sama, jako samozivitelka moc sanci nemas ani kdyz ti ten rodicak zapocitaji, to bys musea vydelavat o hodne lip.
Ale za navstevu financniho poradce nic nedas, aspon uvidis, jake mas sance i do budoucna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel