Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kompletní rekonstrukce koupelny by do 14 dnů měla být hotová. Cena většinou okolo 120 tis. +-. Pokud si najdeš firmu, zařídí vše oni - elektrikáře, zedník, malíře. Čím větší firma, tím dražší - platíš i vedení firmy. Pokud se dělá celý byt, vč. štukování místností a stropů, pak počítej do měsíce, štukování kolem 400,– za m2.
Takze je lepsi opravdu se odstehovat a mit volny byt ale je tu problem, ze bych musela z kazdeho pokoje neco vyklidit anebo to delat po castech protoze tu mam hodne nabytku…porad zvazuji kam ten nabytek dat…je tu tu zarizene tak je to trochu problem…
Je vždy lepší, když je byt prázdný a vyklizený. Nebo alespoň věci dané uprostřed místnosti a zakryté plachtou.
Teď jsem nechala rekonstruovat 1+1… komplet koupelna stála 120 000. Bylo to hotovo za 11 dní. Vše jsme museli vystěhovat, bydlet se tam po dobu rekonstrukce nedalo.
Jejda a ja jak dlouho muze tedy trvat elektrika,koupelna kdyz by se natahla?Jde mi o to ze asi podnajem nenajdu na dva mesice ale treba na rok o to jde…
Většinou to lidé řeší tak, že jdou bydlet na chatu nebo k příbuzným. Už nevím jak to napsat, aby to bylo k pochopení. Elektrika se dělá v rámci rekonstrukce. Pochybuji, že by Ti někdo udělal el. a za 2 měsíce přišel oblozit koupelnu. Prostě ta firma nebo živnostník úzce spolupracuje s dalšími řemeslníky a udělají vše najednou. A jak jsem psala, koupelna do 14 dnů by měla být hotová.