Sama na rekonstrukci bytu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1222
16.2.19 06:54

Kompletní rekonstrukce koupelny by do 14 dnů měla být hotová. Cena většinou okolo 120 tis. +-. Pokud si najdeš firmu, zařídí vše oni - elektrikáře, zedník, malíře. Čím větší firma, tím dražší - platíš i vedení firmy. Pokud se dělá celý byt, vč. štukování místností a stropů, pak počítej do měsíce, štukování kolem 400,– za m2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.2.19 12:19

Takze je lepsi opravdu se odstehovat a mit volny byt ale je tu problem, ze bych musela z kazdeho pokoje neco vyklidit anebo to delat po castech protoze tu mam hodne nabytku…porad zvazuji kam ten nabytek dat…je tu tu zarizene tak je to trochu problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.2.19 12:20

Je to byt velikosti 63 m ctverecnich se vsim vsudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
16.2.19 15:11

Je vždy lepší, když je byt prázdný a vyklizený. Nebo alespoň věci dané uprostřed místnosti a zakryté plachtou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5008
16.2.19 15:15

Teď jsem nechala rekonstruovat 1+1… komplet koupelna stála 120 000. Bylo to hotovo za 11 dní. Vše jsme museli vystěhovat, bydlet se tam po dobu rekonstrukce nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.2.19 19:33

Jejda a ja jak dlouho muze tedy trvat elektrika,koupelna kdyz by se natahla?Jde mi o to ze asi podnajem nenajdu na dva mesice ale treba na rok o to jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
16.2.19 21:49

Většinou to lidé řeší tak, že jdou bydlet na chatu nebo k příbuzným. Už nevím jak to napsat, aby to bylo k pochopení. Elektrika se dělá v rámci rekonstrukce. Pochybuji, že by Ti někdo udělal el. a za 2 měsíce přišel oblozit koupelnu. Prostě ta firma nebo živnostník úzce spolupracuje s dalšími řemeslníky a udělají vše najednou. A jak jsem psala, koupelna do 14 dnů by měla být hotová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí