Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak děkuji za rady. On bohužel si vzít volno nemůže, ptž nikomu v obchodě ten den volno nedají - přecijenom přes Vánoce je tu hodně turistů a dost lidí nakupuje dárky na poslední chvíli. Babička by řekla: „Zk*rvený kapitalismus!“ ![]()
Jelikož mi je 19, tak mám kamarádky, co slaví s rodinou.
Ale přítel mi navrhl at' pozvu své východoevropské kamarádky, že ty slaví až 6.1., tak at' si uděláme české Vánoce spolu
Asi to tak udělám. Budeme se cpát cukrovím a koukat na Císařova pekaře ![]()
Najdu recepty na nějaká extra složitá jídla na večer a celý den je budu vytvářet.. pokud budou síly ![]()
Skoro doufám v tu porodnici, jelikož na konci ledna mám zkouškové a to už musím být fit ![]()
Těším se příští rok na Vánoce ve třech.
@K.Black Já koupila nějaký strašně starý a bytelný na nějakém charita bazaru. Dřív se ty věci dělali pořádně ![]()
Já si na Vánoce dělám radost z těchto věcí. Jakože nakupuji takový ten „základ“ pro rodinu, co pak budeme léta používat ![]()
@Helii On se člověk na to musí koukat i z té pozitivitní stránky. Ale pořád mám na mysli ty temné stíny >
Ja jsem v tomhle dite furt, tak ti rozumim, taky by mi to bylo lito ![]()
Zkus to nejak prezit, zachumlej se do deky, dej si caj, sjizdej jednu pohadku za druhou, pak nachystej veceri a tak a az pritel prijde, tak si udelejte hezky Stedry vecer.
@Katjinka píše:
Tak děkuji za rady. On bohužel si vzít volno nemůže, ptž nikomu v obchodě ten den volno nedají - přecijenom přes Vánoce je tu hodně turistů a dost lidí nakupuje dárky na poslední chvíli. Babička by řekla: „Zk*rvený kapitalismus!“![]()
Jelikož mi je 19, tak mám kamarádky, co slaví s rodinou.
Ale přítel mi navrhl at' pozvu své východoevropské kamarádky, že ty slaví až 6.1., tak at' si uděláme české Vánoce spoluAsi to tak udělám. Budeme se cpát cukrovím a koukat na Císařova pekaře
Najdu recepty na nějaká extra složitá jídla na večer a celý den je budu vytvářet.. pokud budou síly
Skoro doufám v tu porodnici, jelikož na konci ledna mám zkouškové a to už musím být fit
Těším se příští rok na Vánoce ve třech.
jo, to je dobrej napad! Ale na to zkouskove moc nespolehej, ty sice fit byt muzes, ale miminko te asi nenecha jen tak ucit, ani na to nebudes mit hlavu, plne te zamestna.
@Katjinka já právě taky koupila starý litinový, no bomba
ale vládce a živitel musí mít pořád nějaký prsky
![]()
A pěkně sis to vymyslela
přeju hezké svátky ![]()
@suik píše:
jo, to je dobrej napad! Ale na to zkouskove moc nespolehej, ty sice fit byt muzes, ale miminko te asi nenecha jen tak ucit, ani na to nebudes mit hlavu, plne te zamestna.
Já se učím už ted', ale také se toho bojím. Ale to naštěstí už tatínek bude mít měsíční dovolenou ![]()
Pritel ma na Stedry vecer taky 24hodinovou smenu…takze ja s pupkem budu lezet u telky a zrat vukrovi a cumet na pohadky a myslim si, ze mi teda nic chybet nebude ani samotne:-)))) jenze ja jsem proste zvykla byt sama
Taky bych si užívala s papáním u TV. Já se naopak dost reálně bojím, že sama nebudu, mám TP 22.12. a přes veškeré přemlouvání se prcek nesnaží vylézt. A trávit Štědrý den v porodnici mi přijde horší, než být sama doma, ale to holt má každý jinak. Dokud jsem byla bezdětná, brala jsem si často na Štědrý den službu v práci (celý den do 25.12. do rána) a nevadilo mi to, oslavili jsme to buď den před, nebo den po.
P. S. jestli přítel dělá v obchodě, tak 25. bude mít určitě volno, to snad jsou zavřené úplně všechny obchody, ne?
Já televizi nemám
Ale uloz.to to jistí ![]()
@samamama Já v porodnici nechci být kvůli protivnému personálu, kterému určitě také bude líto, že není doma s rodinou.
Bohužel, on pracuje v centru Prahy a tam mají otevřeno pro turisty každý den :/ ale snad někomu dají volno
Tak to bude náročné zkouškové, snad bude mimčo hodné.
Také jsem zvyklá být sama nebo mi to vyhovuje, ale nevzpomenu si na začátku vztahu a ještě být těhotná, to by mě asi také mrzelo
po těch letech je to pak naopak
![]()
@K.Black tak litinový ho případně uspí na hodně dlouho
![]()
@suik Takhle malý ještě jo pak až je starší tak je to problém.