Sama na Vánoce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
15.12.12 19:23

@annaei no kazdopadne je to na pi…(tel) :mrgreen:, taky zalezi jaky je, ja mela obe deti hodnoulinky prvnich 14 dni, ze jsem o nich ani nevedela, ale presto bych se nedokazala na neco takovyho soustredit. Klobouk dolu pred tim kdo to da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
15.12.12 19:24

@suik Já do školy chodila s 2 měsíčním to šlo spal v kočárku při hodině. Od 5 měsíců už to nejde to by se zbláznil. Ono člověku leckdy nic jiného nezbyde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
15.12.12 19:34

Nesmutni! Ja jsem od rodiny 800km. No v podstate mam uz svoji rodinu tady, ale po domove se porad styska. Mame mimiska 7 tydnu starou holccickou a meli by to byt prvni Vanoce ve trech, ale u nas se vubec zadny nekonaji :( manzel pracuje cely svatky i na Silvestra a volno dostane nejdriv po Novem roce. Takze ja si to snazim nepripoustet, jinak bych probulela cely svatky. Takze nezoufej, jsou na tom lidi hur :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
15.12.12 19:36

Já tim, že přítel je v práci tak máme vánoce 22 prosince, pak 26 prosince, 27 prosince. Mě to nevadí a prostě 24 bude pro mě normální den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.12.12 03:18

Ahoj zakladatelko, já jsem skoro každé vánoce pracovala, byla jsem třeba na denní směně, pak večer sama a hned ráno zase do práce, nebo na odpolední apod. Takže jsem vánoce vlstně měla až třeba 27, kdy jsem měla volno a jela za rodinou.. Takže, když ti muž dojde večer, tak to máš ještě krásné :kytka: Pro mě byl nejhorší ten večer, usínat sama.. na štědrý večer prostě blbý..
Užij si večer s partnerem, bude jistě krásný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
16.12.12 05:46

Pro mě strávit den sama je jako výhra :mrgreen: Vánoce nevánoce! Ale taky jsem tyhle pocity prožívala, byla jsem od rodiny pryč na 5 let v Anglii a chyběly mi ty klasický svátky a mí blízcí.
Ale jaký si to uděláme, takový to budeme mít, na každou situaci se dá koukat více způsoby…
Hezký Vánoce všem! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
judittka
22.12.12 17:21

:-)

Bud ráda že máš přítele a že se máš na koho večer těšit. Místo toho se teda snaž aby bylo vše krásně připravené a vonělo to doma vánocema. Horší je to u mneprotože mne nikdo nepřijde ani v těch 19:00 h večer, mne totiž manžel zemřel!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.16 14:22

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli to někdo má stejně, že bude sám na vánoce a jak to zvládáš/zvládáte?
Jsem s přítelem 4 roky, odstěhovali jsme se od rodičů pryč, on k nim jezdí jednou za měsíc. Já ke svým vůbec (neplacení výživného apod). Nyní budu první rok úplně sama na vánoce, na štědrý den budu do odpoledne v práci a pak budu sama. Je mi z toho mizerně. Přítel mi ani neřekl, kdy přijede zpět, vím jen, že pojede 23. a kdy se vrátí netuším. Takže se snažím si alespoň domluvit na každý den práci, abych nemyslela na to, že budu sama. :zed:
Nemáte nějakou radu, jak to překonat? Nebo jsem sobecká? Přítel mi řekl, že to jsou přece jen normální dny…
Prosím o uchování anonymu.

• Citovat
  • Upravit
14895
5.12.16 14:25
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli to někdo má stejně, že bude sám na vánoce a jak to zvládáš/zvládáte?
Jsem s přítelem 4 roky, odstěhovali jsme se od rodičů pryč, on k nim jezdí jednou za měsíc. Já ke svým vůbec (neplacení výživného apod). Nyní budu první rok úplně sama na vánoce, na štědrý den budu do odpoledne v práci a pak budu sama. Je mi z toho mizerně. Přítel mi ani neřekl, kdy přijede zpět, vím jen, že pojede 23. a kdy se vrátí netuším. Takže se snažím si alespoň domluvit na každý den práci, abych nemyslela na to, že budu sama. :zed:
Nemáte nějakou radu, jak to překonat? Nebo jsem sobecká? Přítel mi řekl, že to jsou přece jen normální dny…
Prosím o uchování anonymu.

No.. uprimne tvuj pritel se nechova jako pritel.. mel byt s tebou a nebo te pozvat k rodine kdyz to myslite spolu vazne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.12.16 14:26

Co je to za chlapa jste spolu 4 roky a on jede na svátky k rodičům?? Měla jsi jet s ním a pokud tě nepozvali měl být na štědrý večer s tebou. A pokud jsou to pro něho obyčejné dn tak ať je doma a ne u rodičů!! Teda s takovým chlapem bych být nechtěla. Můj dnes už manžel od začátku tráví štědrý večer se smnou a s mojí rodinou a druh, den jedeme k jeho a to i když máme už dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
5.12.16 14:27

Taky moc nechápu co je to za přítele, když spolu bydlíte, ale Vánoce neslavíte. My od začátku co jsme spolu jezdíme k rodičům z obou stran společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.16 14:30

@Malike @kintly

Nikam mě nepozval, já si ještě říkám snad mu to dojde, že by mě nejlépe neměl nechávat samotnou a navíc ani neřekne, kdy přijede. Vypadá to, že až na silvestra. Vážně mě zklamal :( :(

Ano každý rok byl zvyklí na vánoce u rodičů, ale říkala jsem si, že když jsme se přestěhovali od nich 50+ km, tak to změní a pak, že tam s nimi bude atd.

• Citovat
  • Upravit
20777
5.12.16 14:32

Kdybyste jel každý ke svým rodičům, tak by to bylo v pohodě. Ale ve chvíli, kdy jedni nefungují, byla by slušnost, slavit vánoce spolu - buď tě pozvat k nim a nebo třeba slavit někde jinde. Pro mého tehdy ještě přítele bývaly vánoce otravným svátkem, který nějak přetrpěl. Nakonec jsme začali slavit vánoce s jeho sestrou, která už měla děti a dodnes tento krásný zvyk dodržujeme, i když už jsme manželé a máme vlastní děti. Pokud tě nechá na holičkách teď a ještě to omlouvá způsobem, že to jsou obyčejné dny (tak proč tam teda nejede jindy a v tyto obyčejné dny není s tebou?), co bude dělat, až budou třeba děti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.12.16 14:33
@Anonymní píše:
@Malike @kintly

Nikam mě nepozval, já si ještě říkám snad mu to dojde, že by mě nejlépe neměl nechávat samotnou a navíc ani neřekne, kdy přijede. Vypadá to, že až na silvestra. Vážně mě zklamal :( :(

Ano každý rok byl zvyklí na vánoce u rodičů, ale říkala jsem si, že když jsme se přestěhovali od nich 50+ km, tak to změní a pak, že tam s nimi bude atd. [/citacetak mu to řekni sama ze chceš strávit štědrý den s ním. Chlapi jsou natvrdly. K rodičům může jet 25.12 navíc rodiče jsou dva a tebe nechá samotnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
5.12.16 14:33
@Anonymní píše:
@Malike @kintly

Ano každý rok byl zvyklí na vánoce u rodičů, ale říkala jsem si, že když jsme se přestěhovali od nich 50+ km, tak to změní a pak, že tam s nimi bude atd.

Nedojde mu nic, musíš mu to říct ty sama. Jsi velká holka, tak se ho zeptej, proč tě teda nevezme na vánoce s sebou, když ví, že ty domu nemůžeš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová