Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dedrichov píše:
no a už je to tady… přečti si pár diskuzí, kde figurují tito partneři…
Nikdy to nedopadá dobře. To vím. Ale on se za ty roky vážně změnil.
@Anonymní píše:
On si částečně myslí i jeho maminka, že když mám špatný vztah se svými rodiči, tak budu mít i s jeho.
ještě lepší… maminka si myslí. A oni znají nějak blíže Tvé rodinné zázemí nebo rodiče??
Ja ziram, co si některé nechají ve vztahu líbit. Proč s nim vlastně jsi? Evidentně s tebou do rodiny nepočítá
Hele, beru to tak, že jste studenti. V tu dobu jsme taky slavívali doma. Ale právě každý u sebe doma. Ale (!) jste spolu už čtyři roky, to už není oťukávání. Chce na vánoce domů, fajn, tak ať se pochlapí a vezme tě s sebou. Pokud tě tam nikdy nevzal, je na čase tě představit
A normálně mu to řekni. Ne nijak ublíženě, ani vyčítavě, ale prostě že bechceš být na vánoce sama a pokud tam chce jet o den dřív, tak toho 24.můžeš dojet za ním a můžou ti se ségrou přijít naproti na nádraží ![]()
@Anonymní píše:
Nikdy to nedopadá dobře. To vím. Ale on se za ty roky vážně změnil.
no tak ho posuň ještě dál, je potřeba, abyste fungovali jako partneři, pokud společně chcete žít v budoucu. Ne tak, jak řekne maminka.
@dedrichov píše:
ještě lepší… maminka si myslí. A oni znají nějak blíže Tvé rodinné zázemí nebo rodiče??
Neznají. Jeho rodiče ty mé nikdy neviděli.
@Tichošlápek píše:
Ja ziram, co si některé nechají ve vztahu líbit. Proč s nim vlastně jsi? Evidentně s tebou do rodiny nepočítá
Říká, že se mnou počítá. A že se mnou chce být. Ale chová se jinak… ![]()
A Ty se s jeho rodinou znáš? Třeba by to právě teď byla příležitost k seznámení
@Amys píše:
Hele, beru to tak, že jste studenti. V tu dobu jsme taky slavívali doma. Ale právě každý u sebe doma. Ale (!) jste spolu už čtyři roky, to už není oťukávání. Chce na vánoce domů, fajn, tak ať se pochlapí a vezme tě s sebou. Pokud tě tam nikdy nevzal, je na čase tě představitA normálně mu to řekni. Ne nijak ublíženě, ani vyčítavě, ale prostě že bechceš být na vánoce sama a pokud tam chce jet o den dřív, tak toho 24.můžeš dojet za ním a můžou ti se ségrou přijít naproti na nádraží
Jo, to je dobrej nápad, ať to na něj vybalí, ne vyčítavě, ale nadšeně a hned uvidí jeho reakci. Ale chápu, že pro někoho to prostě není, vnucovat se někam a říkat si o pozvání, já osobně bych se třeba cítila blbě a nejela bych, kdyby to pozvání bylo vynucené. Ale ten její mi připadá fakt jako buran. ![]()
@Anonymní píše: Říká, že se mnou počítá. A že se mnou chce být. Ale chová se jinak…
Jenže mluví se strašně snadno. A pak skutek utek. Normálně bych mu řekla, ze takto ne. Pokud s tebou počítá, tak ať tráví svátky s tebou - a představí te rodině
@Amys píše:
Hele, beru to tak, že jste studenti. V tu dobu jsme taky slavívali doma. Ale právě každý u sebe doma. Ale (!) jste spolu už čtyři roky, to už není oťukávání. Chce na vánoce domů, fajn, tak ať se pochlapí a vezme tě s sebou. Pokud tě tam nikdy nevzal, je na čase tě představitA normálně mu to řekni. Ne nijak ublíženě, ani vyčítavě, ale prostě že bechceš být na vánoce sama a pokud tam chce jet o den dřív, tak toho 24.můžeš dojet za ním a můžou ti se ségrou přijít naproti na nádraží
Domů mě vzal, ale jen, když jsem mu pomáhala s brigádu, nebo si jen pro věci ke mě. Jeho táta mě viděl minimálně 2×, jeho maminka asi 6×.
24. nemohu dojet už se večer odsud k němu nedostanu. Blbé spojení. Řidičák nemám.
@Anonymní píše:
On si částečně myslí i jeho maminka, že když mám špatný vztah se svými rodiči, tak budu mít i s jeho.
Ajtakrajta, když si myslí maminka, tak to se radši začni poohlížet jinde. I když jste ještě studenti, tak si myslím, že už jste spolu celkem dlouho a je to podle mě vážná známost, prostě patříš k němu. Fakt mi začíná připadat, že naše o něco starší generace měla štěstí, že chlapy chodili na vojnu a tak těch mamánků zas nebylo tolik, můj manžel má s rodiči pěkný vztah, od doby co se vrátil z vojny a odstěhoval se za mnou, tak doma vánoce netrávil
a to jsme skočili do toho bydlení hodně po hlavě. Celé ty roky jezdíme k jeho rodině 25 a nebo 26. 12 a to i v době, kdy jsme byli ve vztahu velmi krátce. A celé ty roky prakticky trávíme 24. s mými rodiči. A nebo jsme stihli běžně za svobodna a bezdětna, dva štědré večery na dvou místech vzdálených 80 km a to levou zadní a ještě jsme stihli půlnoční a pak s kamarádama do hodspody
manžel pochází z města, kde je víc hospod než normálních baráků
Je to hodně kulturní a známé město, takže tam je běžné, že to tam frčí i na vánoce.
@dedrichov píše:
no tak ho posuň ještě dál, je potřeba, abyste fungovali jako partneři, pokud společně chcete žít v budoucu. Ne tak, jak řekne maminka.
Jak bych ho měla posunout? Ohledně Vánoc, či ještě více?
Jeho maminka si napíše, že chce někam jít a mě hlava nebere, že vždy píše mému příteli, jako by neměla manžela a dceru, která je sama.
Nedávno jsem tu viděla diskuzi ohledně chlapa, co koupil parfém za 2 tisíce a dost jsem v tom viděla přítele. On by toho byl též schopný…
@dedrichov píše:
A Ty se s jeho rodinou znáš? Třeba by to právě teď byla příležitost k seznámení
Párkrát jsem je viděla. Ale dost mě vzalo, když v létě minulý rok, měla jeho ségra promoci a mě tam nikdo nepozval… ![]()
Nejsem nastávající