Sama s dítětem - jak to děláte pracovně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
800
9.11.21 19:13

Já tedy nejsem sama, ale vyzvedávat a odvádět musím já. Naštěstí se mi podařilo najít práci od 6.45-15.15hod. Družinu máme od 6.30-15.30hod. Asi bych se snažila dítko více osamostatnit, ale já sama jsem dost úzkostný typ a jsem radši, že si děti ráno odvedu i vyzvednu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
9.11.21 19:17

Nejdřív si najdi práci a a uvidíš, jak to bude časově. Třeba naopak najdeš práci od 8 a odpo může vyzvednout tatínek, jak jsi psala.
Do ty doby můžete začít trénovat samostatnost…
Mně přijde lepší začít příchodem domů sama. Pak bych zkusila to ráno.
Syn má třeba nastavený budík na vstávání, radši mu pak i volám. A pak má nastavený upozornění, že už by měl být umyty a oblékat se a pak, že má jít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42580
9.11.21 19:21

Co pořídit utíkající budík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
9.11.21 19:26
@Anonymní píše:
@pikola Skolu mame 15minut cesty z domova-ale dva prechody.Ze skoly dite muze vyzvedavat tata. Me jde o to rano jen…

tak když Ex vyzvedne, tak můžeš hledat práci, kde budeš dělat třeba od 8. A končit v 17h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 19:29
@Netopirek píše:
tak když Ex vyzvedne, tak můžeš hledat práci, kde budeš dělat třeba od 8. A končit v 17h.

Ano i na takove prace sem posilala zivotopis. Vetsinou prac doba od 9-17 :kytka:.Snad neco klapne :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.21 19:30
@Havlova píše:
Co pořídit utíkající budík?

Co to je? Neznam :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
23966
9.11.21 19:32

Já byla sama jen se školkovou. Dělala jsem ve fastfoodu. Přes týden jsem jako zkrácený úvazek a o víkendech, když byla holku u táty, jsem dodělávala hodiny. Takže jsem měla volno jen 4 dny v měcíci :?
Známá dělá pošťačku. Ráno se dítě vypravý samo, ona ho urguje mobilem. A odpoledne stíhá v klidu vyzvednout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42580
9.11.21 19:32
@Anonymní píše:
Co to je? Neznam :kytka:.

Zkus zagooglit. Prostě řve a zdrhá po místnosti, dokud ho nevypneš. A to musíš vylízt z postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.11.21 19:36

Od druhé třídy chodí ze školy sama a i se vypraví na kroužek.. tedy vezme si věci co ji pripravim :mrgreen: telefon má a vždy volame, ze fakt zamkla a klice má u sebe. Jinak ráno s ni nehne vůbec nic, z postele ji tahám dvacet minut a pak ji vozim. Je sova od mimina, takže mám plné pochopení, ze někomu to ráno nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 19:40
@Havlova píše:
Zkus zagooglit. Prostě řve a zdrhá po místnosti, dokud ho nevypneš. A to musíš vylízt z postele.

Kouknu na to :palec:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.21 19:58
@rezavavila píše:
já bych pro tebe práci měla - Příbram na hpp, pohodička na 8 hodin s tím že na téhle pozici můžeš chodit od 6 do 14:30 nebo od 7 do 15:30 :P

Ty jo, sem zadala do aplikace a to mam do Pribrami vlakem cestu hodinu a pul :mrgreen:,skoda od 7-15:30 by bylo fajn, nebyt to tak daleko. Nemam ridicak…a vlakem je to dlouha cesta.

• Citovat
  • Upravit
725
9.11.21 20:13

Utíkající budík Clocky

Příspěvek upraven 09.11.21 v 20:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.11.21 20:13
@Anonymní píše:
My teda bydlime ve meste ale mensim.Ale provoz na silnicich je i tak velky.Ja se prave bojim hlavne tech aut.

Tak se to musí naučit. syn jezdil v tomto věku sám po Ostravě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15433
9.11.21 20:17
@Anonymní píše:
Ano i na takove prace sem posilala zivotopis. Vetsinou prac doba od 9-17 :kytka:.Snad neco klapne :mrgreen:.

Stejně je to hrozný, taková pracovní doba, co z toho dne člověk má, ani se nedá stihnout dítěti odpoledne věnovat. To je na houby v našem státě, že vůbec není myšleno na matky s detma, zkrácene úvazky atd. Kamarádka žije v Rakousku a tam je běžně, že matky s detma do 10let pracuji na kratší úvazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 20:18
@martina.se píše:
Tak se to musí naučit. syn jezdil v tomto věku sám po Ostravě :think:

Ty jo, Ostrava je velka :lol:.No ja sem celkem uzkostliva matka no. Vsude vidim katastrofy, co se muzou stat :roll:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí