Sama u porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
19.3.20 14:43
@Anonymní píše:
Holky vzhledem k zákazu který aktuálně vyšel. Kdo jste rodily bez doprovodu, jak porod probíhal? Byl s vámi někdo z personálu, nebo jste byly samy na sále a jen vás kontrolovali? A co bonding? Opravdu proběhl? Mám za pár týdnů termín a bojím se, že mi malého hned po porodu seberou, protože na nás nebudou mít čas. Zachovat anonym, nebo smazat. Díky.

Já a personál zcela v pohodě.. Porod tedy ukrutně dlouhý, ale zvládli jsme to já i syn.. Proč by na vás neměli čas? Porodnice jede pořád stejně.. Nesil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.3.20 14:45
@Anonymní píše:
No přesně toho se bojím, že bude separace :(

Mě maluch nedychal, viděla js ho až večer na pár minut, protože já málem vykrvacela.. Hele, řešíš blbiny.. Mrne to v klidu zvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.3.20 14:48
@Anonymní píše:
Mimčo potřebuje nejvíc mámu ty první dvě hodiny, kdy je právě oddělí protože prostě nesmí být bez dozoru, který ale suploval tatínek. Porod bez muže přežiju, minimální kontakt hned po porodu je pro mě mnohem horší. Holky abyste mě pochopily, jedno dítko už mám a vím že když mi malou po těch dvou hodinách odnesli tak jsem stejně nebyla schopná ničeho, jiného než přemýšlet nad tím kde je… A to jsem bez malé byla chvilku. No asi to nebude zážitek na který by člověk vzpomínal, když má srovnání.

To jsi zjistila kde? Twl.. Bože.. Ty dnešní hysterky mě neprestanou fascinovat.. Kdybys byla v ohrožení života, nebo mrne? Uvazuj logicky.. Kdyz to jde, nechají ti ho, když ne, prostě Smolík.. Kolegyně svoji dceru viděla po 4 týdnech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
19.3.20 14:48
@vedma007 píše:
Kdo by chtěl podepsat - tak petice zde
https://www.petice.com/signatures.php?…

Podepisujte petice, brojte proti tomu, vždyť ty sestřičky a asistentky, lékaři - nikdo z nich nemá doma vlastní rodiny, na nikoho z nich není třeba šetřit ani brát ohled. Jestli to zvýší riziko jejich nákazy, A co? Koho to oni zajímají? Vždyť je nepotřebujeme. Hlavně aby maminy někdo držel za ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
19.3.20 14:55

Hele, i po sekci jsem mela dite u sebe. V 8se narodila, a v 9 uz jsme si lebedily na pokoji :lol:
To bude spis „problem“ porodnice.
A jinak jsem mela mit prvni porod prirozeny, bez chlapa (rok 2012). V 1 prijem, spatny monitor, v 5 akutni sekce. Celou dobu jsem musela lezet napojena na monitoru a byla se mnou PA. Po porodu mi ukazali dite asi za 3hodiny. A asi 3× za ten první den.
2017 a 2019 v jine porodnici planovane sekce, deti po prevozu ze salu hnedka u me. Chrneli si v postylkach, pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
19.3.20 14:56

@hanka.br. Petici jsem nepodepisovala. Ale až budeš mít v rodině těžce postižené dítě pouze kvůli zanedbání péče u porodu, kdy nechali rodičku bez pomoci samotnou a ještě na ni byli hnusní a pak se jim záhadně ztratily dokumenty a kryli si jeden druhému zadek. A až ti další příbuzná málem umře i s dítětem z úplně stejného důvodu, tak až potom se tady navážej do vystresovaných maminek ty hvězdo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.3.20 14:58
@vedma007 píše:

Prostě typicky arogantní macove.. Vše si musí Vydupat bez ohledu na ostatní.. Já, já, já jenom já.. Víc mě nezajímá.. Hanba by mě fackovala za takové arogantní jednání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.3.20 15:00
@Lady_M píše:
@hanka.br. Petici jsem nepodepisovala. Ale až budeš mít v rodině těžce postižené dítě pouze kvůli zanedbání péče u porodu, kdy nechali rodičku bez pomoci samotnou a ještě na ni byli hnusní a pak se jim záhadně ztratily dokumenty a kryli si jeden druhému zadek. A až ti další příbuzná málem umře i s dítětem z úplně stejného důvodu, tak až potom se tady navážej do vystresovaných maminek ty hvězdo!!!
jsou vystresovame, protože jsou neschopné. Ztratily základní instinkt a to porodit? Asi ano.. Holt to budou muset i zkusit :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56088
19.3.20 15:00
@Anonymní píše:
No přesně toho se bojím, že bude separace :(

Hele, ja dite dostala az 3. Den po porodu a dobry, separovany fakt neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56088
19.3.20 15:02
@vedma007 píše:

Pardon, ale chcete jeste neco chytit ci dovlect do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
19.3.20 15:03
@Lady_M píše:

Ale prosím tě. Jestli vy ty dramatické příhody nemáte proto, že přejete druhým mít v rodině postižené děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
19.3.20 15:03
@Anonymní píše:
Mimčo potřebuje nejvíc mámu ty první dvě hodiny, kdy je právě oddělí protože prostě nesmí být bez dozoru, který ale suploval tatínek. Porod bez muže přežiju, minimální kontakt hned po porodu je pro mě mnohem horší. Holky abyste mě pochopily, jedno dítko už mám a vím že když mi malou po těch dvou hodinách odnesli tak jsem stejně nebyla schopná ničeho, jiného než přemýšlet nad tím kde je… A to jsem bez malé byla chvilku. No asi to nebude zážitek na který by člověk vzpomínal, když má srovnání.

Co je to za blbost, že když tam není chlap, nenechají ti dítě? Manžel byl u porodu, pak odešel a přesto mi dceru nechali celé dvě hodiny na sále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
19.3.20 15:19

Když jsem dceru po 72 hodinách bez spánku a jídla porodila, na sále jsem jí jen přiložila k prsu a pak putovala vedle mě k partnerovi, abych se najedla. Nebýt tam on, trvala bych na tom aby dceru po přiložení vzaly sestřičky. Asi za hodinu si pro ní přišly a já šla na šestinedělí kde mi malou chtěli hned dát, řekla jsem jim ne ne ne :lol: holka zlatá, já omdlévala vyčerpáním, bylo mi tak hrozně jak v životě ne, to jsem si jí měla na tvrdo vzít k sobě a ohrožovat jí? Porodila jsem v 11 ráno a pro dceru jsem si šla asi ve 4 hodiny a náš vztah absolutně ničím neutrpěl. Bonding jsme si vynahrazovaly tělo na tělo denně do jejího půl roku, žije, já taky, vezla jsem se na obláčku lásky :nevim: nepřijdu si jako špatná máma že to bylo takhle.

• Citovat
  • Upravit
473
19.3.20 15:20

@hanka.br. No ty jsi úžasná, jestli si myslíš, že ty tvoje trapné a nevhodné komenty mi trhají žíly. :potlesk:
Jen si kopni, však karma je zdarma… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
19.3.20 15:24
@Lady_M píše:
@hanka.br. No ty jsi úžasná, jestli si myslíš, že ty tvoje trapné a nevhodné komenty mi trhají žíly. :potlesk:
Jen si kopni, však karma je zdarma… :mrgreen:

Chápu, že jsi s nervama v háji, ta situace není dobrá. Tím spíš by lidi měli přestat myslet na sebe a začít trochu myslet na ostatní. Tatínek u porodu je fain, ale v této době to maminky prostě dají i bez něj, jako to daly miliony maminek dříve. Zvládnou to.

Příspěvek upraven 19.03.20 v 15:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky