Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Přesně tuhle hračku doma nemáme, ale u nas se běžně zapinaji medvidci a jedno troubici auto. To jsem musela jednou hodit dokonce na balkón, protože troubilo snad v 30 minutovych intervalech
a nedalo se to vydržet. Zvláštní na tom ještě je, že normálně nefunguje ![]()
Že u nas straší jsem si rikala taky
vysvětlit, proč se to děje nedokazu.
Taky dceři jedna hrála, viděla jsem v tom kdo vi co a bylo mi řečeno, ze dochází baterky. Vyměnila jsem je a uz nás neděsila.
Zpoustejici se medvidci a troubici auto. Už několikrát jsem je chtela vyhodit ![]()
@rozmaryna1234
oni jsou v tom baterky asi týden nové, ty předtím vydržely opravdu od Vánoc a nic ![]()
@Terezxx to je strašný psycho, já už sprdla i manžela že je to blbý fór a ten ani nevěděl která bije
tady fakt snad straší ![]()
Nám to dělala želva, byla to krásná hračka, měla odklápěcí krunýř a tam zrcátko, když se to otevřelo, tak se to smálo…no a smálo se to i bez otevření, kdy si to vzpomnělo. Dala jsme ji do koupelny na přebalovák, tam se mohla smát kdykoliv a nerušila ![]()
@Kattynka000 píše:
@terinka4444super, mala mi bez toho pitomeho slona ale neusne
tak ho pak na férovku vypni, máš ho zapnutého ne? V takovém tom pohotovostním módu
Fisher Price to děla s oblibou. Nám to delal pejsek od nich…
Nejlepší je to po hororu, když už jdete spát ve tmě… a pejsek řekne „pojď si hrát“ nebo " mam Te rad"…
![]()
Chucki hadr ![]()
@terinka4444
Přesně tak, ono to má ten hrací program +- půl hodiny, takže u toho vytuhnem obě. Asi to budu muset vypínat a snažit se u toho neusnout ![]()
@Daphnei Taky hezký
My včera koukali taky na horor, takže jsem se v noci bála jít i na záchod ![]()
Vyměnila bych baterky, nám to dělají hračky, když jim baterky začínají docházet. A už se mi asi 2X stalo, že jsem koupila nové baterky a hračka po nich šla buď stejně blbě nebo hůř než s těma starýma. Dám do toho další baterky a jde to normálně. Takže někdy se poštěstí koupit už vybité baterie v obchodě.
Takže bych zkusila jiné.
@iziwolvie
a to jsem se fakt bála že mi hrabe a doma nám straší
baterky jsou v tom fungl nové varty a nikdy nebyl problém, až poslední tři dny
jste mě dostává že se to zapíná v přibližně stejnou dobu
hlavně se to nikdy nestane přes den/za světla zatím ![]()
U nas se zase sama zapinala knizka, taova co ma tlacitka se zvuky zvirat. I kdyz byla normalne v policce, nebyla na ni zadna jina kniha, ktera by ji tihou spustila, vzdy vecer zacala sama od sebe stekat
Musela jsem ji na par noci dat do komody mezi rucniky, tak nahlas to bylo
My se tedy straseni nebali, spis jsme si delali srandu, ze tam darce napichl nejakou stenici a odposloucava nas ![]()
@hani28
To manžel si taky děla srandu, že nás beztak straší FBI, která nás sleduje ![]()
Taky znám… dělalo nám to vícero hraček. Taky jsem nejdřív myslela, zda to nejsou znamení ze záhrobí
„je čas na učení!!“ Je dobrá hláška ve 3 ráno ![]()
Ahoj holky, prosím o radu. Od Ježíška malá dostala slonika - hrací lampičku od FP, viz foto. Do dnes vše ok, ale poslední 3 noci se nám stává, že sloník začne sám od sebe hrát. Zapínám ho malé před spaním, usínáme u toho obě, ty poslední tři noci nám z ničeho nic ale vždy mezi půl 3 - 3 ráno začne hrát a svítit. Nestalo se vám to některé? Baterky jsou v něm nové, do teď bylo vše ok
už jsem fakt myslela, že mi sibe a doma straší, protože je fakt nesmysl, aby si to malá spustila sama, nedosáhne na něj a taky ji to vždy vzbudí (má dvě hlasitosti, já pouštím na tu nižší, v noci ale pěkně řve). Že mě uklidnite, že je to nějaký zmetek, že se vám to taky stalo a mě už na MD nehrabe?
vzhledem k tomu, že u toho usínáme spolu, tak jsem tu,,pojistku" nikdy nevypinala, ale sloník sám o sobě se pouští,,ztuha", zapíná se tím motýlkem a ten není nijak přehnaně citlivý
navíc jsou to až poslední tři noci a vždy přibližně stejný čas 
Díky moc a snad mě nemáte za blázna