Samovolny potrat musim k lekari ?

18.10.22 23:16

Samovolny potrat musim k lekari ?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat někoho kdo má zkušenosti, takže můj případ
Asi týden nazpátek sem si dělala test a vyšel pozitivní akorát slabě pak jsem si dělala ještě jeden a carka pořád stejná no a asi za 2 dny v noci mě probudili hodně silne bolesti bricha až do spodku nějak jsem to zaspala říkala jsem si že se mi roztahuje jen děloha obden jsem si zkusila zas test a už jen jedna carka a dnes jsem začala krvácet tak jsem volala doktorce a ta mi na to jen řekla
(V pořádku takže si škrtam datum a chodit nemusíte)
Vážně mě nechce vidět a radši zkontrolovat? Nebo je pravda že si tělo prostě poradí samo? Byla jsem 5tt tehotna děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69034
19.10.22 00:45

Takže maximálně týdenní zpoždění? Pokud nebudeš mít nějaké mimořádné bolesti, horečky nebo jiné potíže, tělo si s tím poradí samo. Určitě bych to řešila, kdyby se to mělo opakovat, ale jinak je tohle stav, který je bohužel víc než běžný a spousta žen ho ani nezjistí, pokud netestuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
19.10.22 04:42
@Jenniferrr píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat někoho kdo má zkušenosti, takže můj případ
Asi týden nazpátek sem si dělala test a vyšel pozitivní akorát slabě pak jsem si dělala ještě jeden a carka pořád stejná no a asi za 2 dny v noci mě probudili hodně silne bolesti bricha až do spodku nějak jsem to zaspala říkala jsem si že se mi roztahuje jen děloha obden jsem si zkusila zas test a už jen jedna carka a dnes jsem začala krvácet tak jsem volala doktorce a ta mi na to jen řekla
(V pořádku takže si škrtam datum a chodit nemusíte)
Vážně mě nechce vidět a radši zkontrolovat? Nebo je pravda že si tělo prostě poradí samo? Byla jsem 5tt tehotna děkuji

Tělo si s tím poradí samo. Pokud se nedostaví něco mimořádného, teplota nebo silnější bolesti, není nutná kontrola. To až v případě, že by se to opakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
19.10.22 09:02

Tak to bylo jen biochemické, kontrola není potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty