Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat někoho kdo má zkušenosti, takže můj případ
Asi týden nazpátek sem si dělala test a vyšel pozitivní akorát slabě pak jsem si dělala ještě jeden a carka pořád stejná no a asi za 2 dny v noci mě probudili hodně silne bolesti bricha až do spodku nějak jsem to zaspala říkala jsem si že se mi roztahuje jen děloha obden jsem si zkusila zas test a už jen jedna carka a dnes jsem začala krvácet tak jsem volala doktorce a ta mi na to jen řekla
(V pořádku takže si škrtam datum a chodit nemusíte)
Vážně mě nechce vidět a radši zkontrolovat? Nebo je pravda že si tělo prostě poradí samo? Byla jsem 5tt tehotna děkuji
Takže maximálně týdenní zpoždění? Pokud nebudeš mít nějaké mimořádné bolesti, horečky nebo jiné potíže, tělo si s tím poradí samo. Určitě bych to řešila, kdyby se to mělo opakovat, ale jinak je tohle stav, který je bohužel víc než běžný a spousta žen ho ani nezjistí, pokud netestuje.
@Jenniferrr píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat někoho kdo má zkušenosti, takže můj případ
Asi týden nazpátek sem si dělala test a vyšel pozitivní akorát slabě pak jsem si dělala ještě jeden a carka pořád stejná no a asi za 2 dny v noci mě probudili hodně silne bolesti bricha až do spodku nějak jsem to zaspala říkala jsem si že se mi roztahuje jen děloha obden jsem si zkusila zas test a už jen jedna carka a dnes jsem začala krvácet tak jsem volala doktorce a ta mi na to jen řekla
(V pořádku takže si škrtam datum a chodit nemusíte)
Vážně mě nechce vidět a radši zkontrolovat? Nebo je pravda že si tělo prostě poradí samo? Byla jsem 5tt tehotna děkuji
Tělo si s tím poradí samo. Pokud se nedostaví něco mimořádného, teplota nebo silnější bolesti, není nutná kontrola. To až v případě, že by se to opakovalo.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.