Samoživitelka a chování nového partnera
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@rmot píše: Více
a tak po dočtení diskuse se zase nedivím, že je anonymní, píše dost soukromé věci, původně jsem si myslela, že je to zase nějaký fake, ale snad ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Vždyť o sobě napsala jen že má dvě děti a že její partner žádné nemá. To fakt není nic intimního ani tajného
Kolik asi tak je v republice takových samoživitelek, že by jí podle toho někdo poznal? Navíc je to napsané stejným stylem, jako většida dalších diskusí založených anonymy a nebo nově založenými nicky. Prostě hlavně aby to tu žilo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak těžko radit, když tam není nic konkrétního.. Pokud by byl nový partner agresivní ke mně či mým dětem, tak už by mým partnerem nebyl. Tečka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla jsi příběh jiných? Moje manželka si po rozchodu našla přítele. On měl 2 děti ve střídavé péči. My měli 3 děti ve střídavé péči. Její přítel (a po roce i manžel) byl zpočátku v pohodě. Po 3 letech získal své děti do výhradní péče a začal na mou exmanželku tlačit, aby se víc věnovala jeho dětem. Po dalších 2 letech to dospělo do situace, že naše děti vyhodil z bytu a exmanželka podala návrh, aby naše děti byly svěřeny do mé výhradní péče. Jestli to bylo kvůli tomu, že na ně neměla čas, nebo na nátlak nového manžela, netuším. Děti jsou dnes již dospělé a mamkou mají hezký vztah. Nikdy ji nevyčítaly, že upřednostnila manželovy děti a své dala do péče tátovi. Pravidelně se potkávají a jezdí spolu na výlety (samy, bez manžela). Myslím si, že děti si žijí svůj život a nějaké rozhodnutí matky s kým bude a nebude jim je úplně jedno. Takže při svém rozhodování se nesnaž vymyslet: „co na to řeknou děti“, protože to stejně nevymyslíš. Mají prostě jiné myšlení. Řiď se tím, co si myslíš, že je nejlepší pro tebe… spokojená máma = spokojené děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sberatel77 píše: Více
Další naiva, co věřila sešívané rodině. A upřednostnit cizí děti před vlastními, to je na blití.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sberatel77 na tvém příběhu ovšem vůbec nevidím nic dobrého a hodného následování..
Pozitivní je pouze velkorysost dětí, že to dokázaly matce odpustit a jsou s ní OK…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje máma odešla od biologického otce, když jsem byla malá. Jedině dobře. Byl a vlastně pořád je to člověk, se kterým nechceš trávit život.
Bohužel si pak našla partnera, se kterým to po čase začalo skřípat, a z toho vztahu během našeho dětství už nedokázala odejít.
Odešla až ve chvíli, kdy jsme dospěli. Já jsem si to vyřešila po svém – odešla jsem na internát a později z domova úplně.
Sourozenec zůstal. Po rozvodu přišel třetí „tatínek“ a z celé té nabídky je asi nejlepší. Hlavně už je to čistě její věc. Jsme dospělí, máme vlastní rodiny a životy. Ona je konečně spokojená, a to je pro nás to nejdůležitější.
Někdy jsme si říkali, co by se stalo, kdyby od táty č. 2 odešla dřív. Nevím. Možná bych zůstala minimálně déle bydlet doma, což by mi usnadnilo start do samostatného života.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Právě že ne. Teď s odstupem 11 let vidím, že rodiče jsou často úplně mimo v tom, co si myslí, že je pro děti dobré. Děti měly krásné dětství, nenesou si žádná traumata. Mají vystudované školy, hezké vztahy se svými partnery i s rodiči, zaměstnání, co je baví. Sám jim občas závidím
Proč by měly být chudáci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sberatel77 Lidská duše je složitá a nemusí to být tak hezké, jak to vypadá. Matka je prostě opustila a někdo tím může skrytě trpět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sberatel77 píše: VíceŽe máma dala přednost cizím před svými.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit