Samoživitelka a splátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
30.3.14 19:52

Mimino televizi nepotřebuje. A nový nábytek taky ne. Nechci tu za čas číst zoufalé příspěvky, že nemáš na splátky a hrozí exekutor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
30.3.14 19:54

@Burj Chalifa O té telce jsem psala já, ne zakladatelka. Uvedla jsem to jako příklad, že mnohé lze získat zdarma od známých. Abyste se do zakladatelky nepustily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.3.14 19:57

Je na mateřské, chlap ji opustil( jak překvapivé zde na EM…), do kapsy hluboko a bude si brát půjčku na zbytné věci. Kde zůstal rozum? Šetřila bych na nečekané výdaje, nikoli na zbytné věci, které seženu jinde a skoro zadarmo. Chybí mi tu trocha zodpovědnosti a finanční gramotnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
31.3.14 11:36
@Melindaa píše:
Jo holky jsem v takové situaci kdy fakt nevím a nechci, aby miminku něco chybělo má teprv měsíc ja jsem prvorodička a "tatulda jak si od nás odešel takže se mi nedivte a asi mate pravdu… díky:)

Naopak, jsi šikovná, že jsi sem napsala a neudělala nějakou blbost hned. Je tu spoustu holek, které mají málo peněz, i takové, které jsou na tom třeba ještě hůř než ty. Takže, že jsi napsala je fajn teď si ještě přeber naše rady a zařiď se podle nich.
Máš rodičák, tj. ještě na tom nejsi tak špatně, udělej si základní pravidlo: nekupuju nic, co nepotřebujete. miminko je kouzelný a nepotřebuje téměř nic- opravdu, spoustu věcí, která mimina mají „potřebují“ jejich mámy, ale těm prckům je to šumák. Napiš na nějaký ten web „věci zdarma“ a slušně popros, zda by ti někdo něco nedaroval, ud za odnos a nebo za poštovný, lidi rádi dají chudému, který o to slušně požádá.
jakou elektroniku potřebuješ? :think: nic mne nenapadá.
umíš vařit? je tu hodně rad o tom jak levně a dobře vařit- ted máš s prckem dost času, promysli si, jak bude jíst už za pár měsíců, vař ze základních surovin- pro prcka to bude to nejlepší a pro tebe navíc hodně levné.

pa

a kdybys něco potřebovala zas se zeptej.
har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel