Sandra zdrobněle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
7.11.20 18:45
@sandruska111 píše:
Uprimne jmenuju se sandra 🤣 a vadi mi jakakoliv prezdivka 🤣 sáňa kdyz slysim tak boucham

Přesně tahle zdrobnelina mě napadla při nadpisu :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
15
7.11.20 19:28

Sája mi přijde jako nejhezčí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
7.11.20 19:29

Jedné říkáme Sany, a pak je holka co se jmenuje přímo Sana, i to se dá použít jako zkrácenina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
7.11.20 19:36

Uz jsem to nekde do diskuze pred par dny psala, mam holcicku Sandru a riksme ji Sájinko nebo Sanynko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
7.11.20 20:10

Já jsem měla být původně Sandra. A kdybych byla, nechtěla bych žádné zdrobněliny. Všechny mi přijdou hrozné. Kamarád říkal známé Šája. Bylo to hrozně infantilní a té slečně od pohledu nepříjemné, ale on si to nenechal vymluvit. Trpěl tím samým, čím trpí rodiče - že se prostě musí na každé jméno vymyslet zdrobnělina. Akorát že u dospělých je to ještě větší level idiocie :lol:

Když se někdo rozhodně dát jméno Sandra, je to zjevně proto, že mu přijde krásné. Tak proč ho tak nepoužívat? Nemyslím, že by bylo urážkou třeba na dvouletou volat Sandro a ne Sájinko, nebo podobnou šíleností. Mě osobně přijde hezčí používání jmen v normálním tvaru a to u všech věkových kategorií. Jsem vděčná za to, že v mém okolí mi všichni říkají normálně jménem a zdrobnělinu používá jen moje máma. Té to toleruju. Porodila si mě, tak teda může no… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.25 08:34

@Zuzka1973 přesně takhle říkám dcery která je také Sandra když zlobí říkáme ji Sandokan 🤣 jinak ji říkáme SANY, SÁŇUL, SANDRUŠKO, SARDINKO, SANDRUŠ, SANEM ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí