Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15189
28.8.12 12:17

Vvero, s miminem jsem dost často vrážela do futer - pokud bylo v kolíbce. Ve vertikálu občas něco schytá od starší nebo třeeba o roh stolu.

Anielko, novorozeně bych do RS rozhodně necpala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
28.8.12 12:20

@Brunifid + @vasedcera + @Lama Lama holky, smekám před Vámi :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
28.8.12 12:22

@markos to se mi ulevilo, právě ty rohy a futra jsou zákeřný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
28.8.12 12:26

Vero, no proto začínám i prtě nosit na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
28.8.12 12:27
@vasedcera píše:
Přidávám běžkování, kolečkové brusle, jízdu na koloběžce, badminton, ping pong a malou kuriozitu, vyšetření u gynekologa… ;) Fakt se toho dá zvládnout hodně, o práci doma a běžných činnostech nemluvím.

na gyndu jsem zapoměla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
28.8.12 13:27

@markos budu muset nastudovat nějaký úvaz na záda, neumím :oops:
Poradíš nějaký jednoduchý? Jednou jsem zkoušela s větším dítkem, ale bylo to dost složité - myslím nějaký batoh to byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
28.8.12 13:34

Vvero, batoh je na motání asi ten nejjednodušší úvaz, ale zase má svá úskalí, aby byl pohodlný pro nosiče i bezpečný pro dítě. Pohodlný a pro malé mimi vhodný je dvojitý hammock, ale zase je to s ním trochu delší motání. Někdo radí kapsu na záda (ta mi nevyhovuje - tlačí mě uzel na prsou a navíc to neumím dobře uvázat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
28.8.12 13:35

Nejjednodušší je batoh. nához dítěte přes hlavu. vypadá to trochu děsivě, ale dítě nahodíš a šátek už je tak jak má být, jen zavážeš, s dítětem moc nemanipuluješ. Jako začátečnice bych se asi se 4 m bála, ale uvidíš sama. Se starším jsem začala, když už pevně držel hlavu a záda i v pohybu, asi v 5m. Ještě měsíc byly mé výtvory nenositelné. S mladší jsem ačala ve 3 m, nosiltelné to bylo vcelku hned, jen jsem z toho ještě neměla dobrý pocit. Od 4m jsem nosila vcelku pravidelně.
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
28.8.12 14:28

Ty jo holky tak to ste sikuli co vsechno s mimcama zvladate 8o :palec:
Ja si zatim vystacim s domacima pracema a vychazkama. Akorad sem zjistila že jest lazaně s ditetem na brise de fakt blbě :mrgreen: satek i nozky ma chudera pekne zakydany :oops: Ale to bude spis tim ze sem nemehlo :lol:

Ted zkousime nositko Becco a ma to u nas uspech, vcera smne si s manzelem malou prehazovali(ja na nej a on pak zase na me) a sem stim spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
29.8.12 00:03

@pralalinka hihi, nejsi nešikovná, já měla včera zase polívku s nudlema, asi si umíš představit, kde všude byla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.8.12 00:26

Nojo, já bych o jedení s mimi v šátku taky mohla vyprávět :lol: první příkrm mýho Matyho byl v 5 měsících kečup :lol: jsem jedla hamburger hezky v klidu, a najednou kouknu na malýho, on takovej červenej flek na obličeji, až jsem se lekla že je to krev, a ručičku celou od kečupu a narvanou v pusince :lol: a mooc mu chutnalo, vůbec ji nechtěl z pusy vyndat, mi to dalo dost práce :mrgreen: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
29.8.12 10:45
@slavuska1 píše:
Nojo, já bych o jedení s mimi v šátku taky mohla vyprávět :lol: první příkrm mýho Matyho byl v 5 měsících kečup :lol: jsem jedla hamburger hezky v klidu, a najednou kouknu na malýho, on takovej červenej flek na obličeji, až jsem se lekla že je to krev, a ručičku celou od kečupu a narvanou v pusince :lol: a mooc mu chutnalo, vůbec ji nechtěl z pusy vyndat, mi to dalo dost práce :mrgreen: :lol: :D
:mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
3.9.12 11:12
@CokeLady píše:
Holky, mě z nošení bolej záda :cert: :think: Malej má 3 měsíce a 5 kg, ale jak už je živější a mrská sebou, tak je nošení náročnější. Nevydržím ani hodinu, prostě mě fakt tíží 8o Mám šátek vatanai. Nevíte, čím to může být? Nosím vertikálně v kříži s kapsou.

jedna tím, že nejsi zvyklá, je třeba vytrénovat svaly. druhak Vatanai je fakt tenkoš. Prostě řeže, tlačí, nerozloží tak dobře váhu. Někdo je na to citlivější (třeba já). Od šestinedělí vážu jedině do dek nejtlustších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
3.9.12 11:15

Taky si myslím, že je to jednak šátkem, tak tím, že nejsi zvyklá, já zvyklá jsem a po delším nošení jsem taky utahaná… ale Vítek má 11 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
3.9.12 11:31

@CokeLady Dotahuješ pořádně? Myslím, že to chce fakt utáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí