Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@PetkaK píše:
No já koukám na bazar už dva měsíce, hold velikost XL zatím nebyla, nebo jsem jí prošvihla.Kapsu ani tunel nechci, chci spíše nějakou tu flísku z fleru, na to si dám moji bundu (v zimě bude bez tak zatím na břiše). A na jaře už bude ta flís stačit. Příští zimu už nosit nebudu- to už bude pěkně po svých.
No, já mámm a letos se to bez nošení neobejde. dneska prvně ušla asi 100m venku
No, vzhledem k tomu jak nosíme - tedy velmi občasně, nechci dávat 2000 za bundu, když by mi pak ležela.
Mě stačí nějaká mikina, a ještě tak si myslím že to využijeme asi jen v týdnu kdy budeme v alpách, a to kdo ví jestli pojede dítě s námi.
Já nosím jen když spěchám, tak dávám mladší do šátku a velkou do kočáru (což bude možná jednou týdně, když půjdeme s velkou do školky). Jinak v podstatě nenosíme, máme kočár..
Mě se třeba líbí tato http://www.fler.cz/zbozi?… - paní by mi jí ušila tak že se bude dát přehazovat břicho/záda - ale zase nechci kupovat bez referencí.
Je o půl levnější než třeba AW, což se mi zdá dobré. Ale právě abych nekupovala zajíce v pytli.
Za 1600 nemám ani obyč zimní bundu kterou nosím denně, tak nechci kupovat něco co třeba nevyužiju. O softshellce neuvažuju vůbec, spíše ten flís, na který bych si v případě opravud třeskutých mrazů přehodila ještě obyč bundu. (u nás mrazy moc nejsou).
Já za 2000,– taky běžnou bundu nemám ![]()
V té co jsi dávala odkaz se dá nosit i na zádech?
@Saxana22 Ta v tom odkazu je jen na přední nošení, ale po domluvě by tam paní nenašila kapuci pro nosiče, tak se to bude dát oblíknout jak dopředu tak dozadu.
Tak kapucka je to nejmenší, nejhůř se dá hlava přivázat jinak. spíš technika oblékání. vesta jde přehazovat, ale 6mi65kinu otáčesí si představit neumím.
Já si to v praxi taky nedovedu představit, jak by ses do toho oblíkala? To fakt nepůjde… tedy podle mě ![]()
@Lama Lama píše:
Přidávám se, taky jsem si tím prošla - navazování navlečeného dítěte, manželova bunda, kapsa. Nosící bundu jsem si koupila po roce a půl. A do teď si rvu vlasy, proč jsem to neudělala dřív.
Tohle nemám číst. Neříkejte mi, že si na třetí dítě budu pořizovat nosící oblečení. ![]()
Vsadka co me sila tchyne tak je dobra
Minuly tyden kdyz byli ty deste tak sme ji vyuzili. A urcite jeste hodne vyuzijem. Ja ted resim obleceni kdyz budu nosit na zadech, vim ze je jeste par mesiu cas, ale myslim ze v lednu nebo v unoru uz ji na brise moc neunesu a zacnu nosit na delsi trasy na zadech. Tak ted sem vymyslela ze si tu vestu z fleesu usiju(teda spis tchyne) tak abych mela tu kapsu na zadech, no a k tomu poridim nejakou softsheelku z druhy ruky.
My sme hodne nosici. V kocare jezdi asi tak 1× tydne kdyz si chce babicka povozit ![]()
Dneska sem premyslela ze vezmu kocar, ale kdyz sem si uvedomila ze pojedu pres tu rozkopanou silnici co ted mame a tahat kocar do knihovny a poschodech k manzelovi do prace, tak satek vyhral ![]()
Jeste holky premejslim nad Mei Tai, spis jen natakovy rychlovky, treba do obchodu nebo tak. libi se mi treba tyhle http://www.fler.cz/…vane-2982179 nemate nekdo zkusenost? nemyslim primo s timto ale celkove s mei tai.
Pralalinka: Mei tai jsem měla v ruce jednou a tedy nic moc :/ Na rychlovku asi raději RS a nebo nějaké nosítko…