Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Aha teď to čtu pořádně, myslíš jako zadama k sobě a čelem ven aby mimco koukalo, tak takový uvaz nenajdes
Takový úvaz najdeš, jmenuje se Budha. Ale stejnak je hodně kontroverzní co se týká vhodnosti pro dítě.
Pak můžeš dát dítě do dvojítého kříže čelem vpřed, nohy nechat viset za rozkrok. To už můžeš rovnou koupit nějakou parádní klokanku.
Ani jeden z těchto úvazů ale určitě nenajdeš na videích od Vonzi.
Teda zas jsem o něco chytřejší
, já když malého dotahuju aby mi v šátku pěkně držel, tak fakt pořádně, tak jsem si nedokázala představit, že fakt něco takového existuje ![]()
U těch úvazů čelem dopředu jde o to, že se mimi nemá kam schovat, přitulit, když je na něj moc podnětů. Vlastně je takhle jako štít před matkou, my nosíme jen čelem ke mě ![]()
@CokeLady Podle mě je ten úvaz šílený a nedovedu si představit s tím třeba něco dělat. Jestli uvážeš, tak hoď foto prosím, zajímal by mě reálný výsledek.
Na todle téma se vedla jedna dost ohnivá dikuze na noseni deti. zkusím tam někdy mrknout a hoodím odkaz
@CokeLady Já bych se bála že mi od tama vyskočí
- stačí aby zakmitala nožkama a snažila se napřímit a musí vypadnout, ne?
Hezký večer
mohla bych vás požádat o radu? Mám 4 týdenní mimi a chtěla bych začít nosit. malý je spokojený hlavně v ruce, večer potřebuji venčit psy (tak půlhodinka) a nosila bych ho i do města, cestování… Ale pravidelně denně zatím jen to večerní venčení psů. ted nosím malého v náručí, ale bolí mě z toho záda (mám s nima dost problémy - těžký úraz v minulosti) a bojím se, že mi malý spadne, nebo já s ním.
Včera jsem objednala z bazose mei-thai, ale zjistila jsem, že je až od 3. měsíce. což mě dost zkazilo plány. myslíte, že by mu ta půlhodinka v tomhle nosítku ublížila, nebo raději tu náruč?
chtěla bych si pořídit ale i kvalitní šátek. ale vůbec se v tom nevyznám. je potřeba mít kvalitní, značkový, nebo je to jedno? u nás v dětském obchodě mají nějaký asi obyč za 700kč. ale nechci kupovat šunty, chci asi aby už vydržel. v okolí nemám nikoho, kdo by šátkoval, proto si to ani nemůžu vyzkoušet nebo jít pro radu. co by jste mi doporučili? je jedno, jestli vezmu značkový nebo normální obyč? fakt je to pro mě španělská vesnice.
původně jsem chtěla manduku, ale nakonec mi přišlo lepší mít šátek a k tomu doplněk to nosítko mei thai. v budoucnu budeme hodně cestovat. ted potřebuji hlavně na to noční venčení. moc díky za názory, at si v tom udělám pořádek.
Myslím, že to s Mei Tai neklapne.
Bude to mít široké mezi nožičkama.
Moc tam zapadne (vysoká zádová opěrka)
neposkytne mu to dostatečnou oporu, budou se mu hroutit zádíčka i hlavička. je to celkově problém všech nosítek - nepřizpůsobí se tak jako šátek, tudíž ty velké extrémy - velké děti a malé miminka to nepojme.