Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
10.9.12 12:05

Přeměřila jsi šátek po jedné straně?
Prát podle cedulky. Bavlna většinou na 60, já peru na 40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
10.9.12 12:09

@Lama Lama
ne ne nepřeměřila to se má??? :nevim: jak po jedné straně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
10.9.12 13:06

@Janina88 Použité šátky bývají občas trochu sražené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
10.9.12 13:27

@elfans já koupila šátek nový, dneska ho ještě přeměřím kolik má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.9.12 14:45

@Janina88 Na KsK Ti 4,6m musí stačit, jestli nejsi slon. Já to vážu se čtyřkou. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1181
10.9.12 14:50

@Brunifid :mrgreen: :lol: slon ne spíš mravenec dneska si budu zkoušet úvazy a uvidím, asi jsem to špatně navázala jinak si to nedovedu vysvětlit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.9.12 15:08
@Janina88 píše:
@Brunifid :mrgreen: :lol: slon ne spíš mravenec dneska si budu zkoušet úvazy a uvidím, asi jsem to špatně navázala jinak si to nedovedu vysvětlit :mrgreen:

Hele to musíš mít někde nějak blbě, čtyřku mám teda knop a vážu na koncích, jinak mám na KsK dlouhý šátek 4,2m a luxusně do toho zavážu dvouleťačku, zkoušela jsem to někdy v 8.měsíci, tedy vázáno dítě včetně dalšího dítěte v břiše. :lol:
Nepodléhej panice, to dáš! :palec:
Ještě se pochlub, co jsi koupila za hadr. :)

• Citovat
  • Upravit
1181
10.9.12 18:48

@Brunifid :lol: Takže chyba na mé straně nechápu jak jsem to kolem sebe předtím obmotala, ale teď mi zbývá mnohem větší camcour :nevim: No a koupila Jsem hoppediz timbuktu, na první pohled se mi zalíbil uvidíme jak bude vyhovovat, a co pořídíme dál :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.9.12 15:57

Od kdy můžu strčit dtě do kříže s kapsou? v kolíbce být nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.9.12 16:02
@lanuza píše:
Od kdy můžu strčit dtě do kříže s kapsou? v kolíbce být nechce :zed:

Já ho tam strčila na pěti dnech, dřív jsem nebyla doma :lol:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
11.9.12 16:09

@lanuza Já jsem malou dávala už v 6ti týdnech.

• Citovat
  • Upravit
3981
13.9.12 19:05

Od narození, když budeš mít dobře navázáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
14.9.12 09:36

Holky mam dotaz k delce satku, mam ted pujceny satek babylonia 4,6m, kdyz udelam kriz s kapsou uvnitr, tak mi vyjde akorat ze vzadu udelam uzel, dopredu znovu uz ne. Bude mi ta delka stacit i na dalsi uvazy az bude mimi vetsi?
A jeste druhy dotaz k obleceni do satku, planujeme celodenni vylet, pokud to teda vydrzi v satku, ale nevim jak ho oblict, na ven mu davam jen body a overal+ deku, ted kdyz byla zima hodne tak rano mel jeste chlupatku, ale satek ho taky zahreje, tak premyslim co mu navliknu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.9.12 14:20

@tytyty Já dávám do šátku body od MANYMONTHS s dlouhým rukávem nebo s krátkým rukávem od Moiry. Na nohy mám návleky zase od MANYMONTHS a na hlavu kuklu Bundle of Joy, až povyroste tak zase kuklu od MANYMONTHS.

• Citovat
  • Upravit
18357
16.9.12 10:46

Jeste mam jeden dotaz, ten nas rvoun v noci nespi, mel teda obdobi kdy spal i 6 hod v kuse, ale ted mi v noci skoro nezabere tak s nim chodim, lezim a uspavam na sobe, at se manzel aspon trochu vyspi. Dneska me napadlo ho takhle dat do satku, ze by vytuhl hned, ted mi nechtel spat ale usnul v satku do 10min, akorat nevim jak ho pak vyndat aby se neprobudil? Mam praxi ze kdyz rve a usne mi na brise, tak nez ho prendam do postylky tak se probere a rve znovu. :think:

a jeste mi pls napiste k dotazu co jsem sem davala:Holky mam dotaz k delce satku, mam ted pujceny satek babylonia 4,6m, kdyz udelam kriz s kapsou uvnitr, tak mi vyjde akorat ze vzadu udelam uzel, dopredu znovu uz ne. Bude mi ta delka stacit i na dalsi uvazy az bude mimi vetsi? Jdu ten pujceny pristi tyden vratit, tak at vim jestli chci tenhle nebo delsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí