Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Přeměřila jsi šátek po jedné straně?
Prát podle cedulky. Bavlna většinou na 60, já peru na 40
@Lama Lama
ne ne nepřeměřila to se má???
jak po jedné straně?
@elfans já koupila šátek nový, dneska ho ještě přeměřím kolik má
@Janina88 Na KsK Ti 4,6m musí stačit, jestli nejsi slon. Já to vážu se čtyřkou. ![]()
@Brunifid
slon ne spíš mravenec dneska si budu zkoušet úvazy a uvidím, asi jsem to špatně navázala jinak si to nedovedu vysvětlit ![]()
@Janina88 píše:
@Brunifid![]()
slon ne spíš mravenec dneska si budu zkoušet úvazy a uvidím, asi jsem to špatně navázala jinak si to nedovedu vysvětlit
Hele to musíš mít někde nějak blbě, čtyřku mám teda knop a vážu na koncích, jinak mám na KsK dlouhý šátek 4,2m a luxusně do toho zavážu dvouleťačku, zkoušela jsem to někdy v 8.měsíci, tedy vázáno dítě včetně dalšího dítěte v břiše. ![]()
Nepodléhej panice, to dáš! ![]()
Ještě se pochlub, co jsi koupila za hadr. ![]()
@Brunifid
Takže chyba na mé straně nechápu jak jsem to kolem sebe předtím obmotala, ale teď mi zbývá mnohem větší camcour
No a koupila Jsem hoppediz timbuktu, na první pohled se mi zalíbil uvidíme jak bude vyhovovat, a co pořídíme dál
![]()
Od kdy můžu strčit dtě do kříže s kapsou? v kolíbce být nechce ![]()
@lanuza píše:
Od kdy můžu strčit dtě do kříže s kapsou? v kolíbce být nechce
Já ho tam strčila na pěti dnech, dřív jsem nebyla doma ![]()
Holky mam dotaz k delce satku, mam ted pujceny satek babylonia 4,6m, kdyz udelam kriz s kapsou uvnitr, tak mi vyjde akorat ze vzadu udelam uzel, dopredu znovu uz ne. Bude mi ta delka stacit i na dalsi uvazy az bude mimi vetsi?
A jeste druhy dotaz k obleceni do satku, planujeme celodenni vylet, pokud to teda vydrzi v satku, ale nevim jak ho oblict, na ven mu davam jen body a overal+ deku, ted kdyz byla zima hodne tak rano mel jeste chlupatku, ale satek ho taky zahreje, tak premyslim co mu navliknu?
@tytyty Já dávám do šátku body od MANYMONTHS s dlouhým rukávem nebo s krátkým rukávem od Moiry. Na nohy mám návleky zase od MANYMONTHS a na hlavu kuklu Bundle of Joy, až povyroste tak zase kuklu od MANYMONTHS.
Jeste mam jeden dotaz, ten nas rvoun v noci nespi, mel teda obdobi kdy spal i 6 hod v kuse, ale ted mi v noci skoro nezabere tak s nim chodim, lezim a uspavam na sobe, at se manzel aspon trochu vyspi. Dneska me napadlo ho takhle dat do satku, ze by vytuhl hned, ted mi nechtel spat ale usnul v satku do 10min, akorat nevim jak ho pak vyndat aby se neprobudil? Mam praxi ze kdyz rve a usne mi na brise, tak nez ho prendam do postylky tak se probere a rve znovu. ![]()
a jeste mi pls napiste k dotazu co jsem sem davala:Holky mam dotaz k delce satku, mam ted pujceny satek babylonia 4,6m, kdyz udelam kriz s kapsou uvnitr, tak mi vyjde akorat ze vzadu udelam uzel, dopredu znovu uz ne. Bude mi ta delka stacit i na dalsi uvazy az bude mimi vetsi? Jdu ten pujceny pristi tyden vratit, tak at vim jestli chci tenhle nebo delsi.