Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
24.9.12 09:50

@Saxana22 zkouším ale mám pocit, že v zavinutí spí hůř než nezavinutá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
24.9.12 10:31

Luca: a co šum? U nás fungovalo přímo neskutečně :mrgreen:

Ringle: myslím, že ti bude v pohodě stačit 4,2 metru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
24.9.12 19:27
@Saxana22 píše:
Luca: a co šum? U nás fungovalo přímo neskutečně :mrgreen:Ringle: myslím, že ti bude v pohodě stačit 4,2 metru

to mám pocit, že jí spíš vadí…je přeci jen už velká…ale začali jsme dávat homeopatika a asi to funguje, malá usíná s mnohem menšími potížemi, chvilku pofňuká a pak to zalomí :lol: to bych nevěřila, že ty maličký kuličky tohle dovedou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
24.9.12 19:39

Lucca: kolik že jí je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
24.9.12 20:05
@luucacb píše:
to mám pocit, že jí spíš vadí…je přeci jen už velká…ale začali jsme dávat homeopatika a asi to funguje, malá usíná s mnohem menšími potížemi, chvilku pofňuká a pak to zalomí :lol: to bych nevěřila, že ty maličký kuličky tohle dovedou :dance:

co to je za homeo? u nas je taky desnej problem se spanim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
25.9.12 08:18
@pralalinka píše:
co to je za homeo? u nas je taky desnej problem se spanim :nevim:

pulsatilla ale to ti musí doporučit homeopat, na každého působí něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
25.9.12 09:21

Holky ja od ty doby co mam satek tj necele dva tydny jsem se asi stala otrokem, malej uz nechce spat v postylce, kdyz ho tam dam tak rve, kdyz ho uspim v satku a prendam tak se za chvili probudi a rve:( na gauci nebo v nasi posteli mi lehne a nerve, tak nevim kde je problem:( ma dva a pul mesice, ted zacal vic koukat, tak jsem se tesila ze bude vic pred sen vzhuru a v noci bude lip spat a ono to je horsi:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.9.12 09:57

@tytyty Mluv o štěstí, že jde vyklepat z šátku aspoň do té postele :mrgreen: To u nás nehrozilo skoro do roka. Mimochodem v dětské postýlce nespala nikdy, dodnes (2 roky) spí se mnou v posteli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18357
25.9.12 10:01

@Brunifid jenze ja ho opatrne vyndam ze satku, polozim i se satkem do postylky, tj by tam mela mit muj pach, jak mi porad radi, ze ma byt v postylce me onosene tricko, at me tam citi a jen co ji polozim, otevre oci a rev. Pritom kdyz ho mam na sobe a usne a prelozim ho vedle na gauc, tak spi dal.
Jako nechci ho mit v posteli do puberty, planujeme druhe a predstava ze budem spat v posteli 4 fakt neee. Navic je nedonosenej, mame kvuli tomu monitor a byt zatim problem nebyl, docela se toho bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.9.12 10:04

@tytyty To znám, položit do postele OK, ale do postýlky jak kdybych ji položila na ježčí kůži :mrgreen:
Hele do puberty s Tebou spát nebude, jednou na to budeš s láskou vzpomínat. Já už druhé mám, spíme v posteli spolu všechny tři, tatínek je v obýváku na gauči :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18357
25.9.12 10:20

Nas tatinek spi zatim s nama, doufam, ze bude dlouho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
25.9.12 11:29

@Saxana22 3,5měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
25.9.12 17:29

Tak dneska sem poprvy vyzkousela klokan na bok a docela dobry, pride mi ze mam trosicku vic prostoru pred sebou, takze na doma asi budu vazat na bok.
Jo a uz sem si usila vestu na noseni jen co to zpracuju tak dam navod, vyjde to na par korun a je to jednoduchy, zvladne to i takovej amater jako ja :pankac: (jeste musim dosit patentky a gumicky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
25.9.12 17:32

Pralinka: vesta super :)

Lucca: nemyslím si, že by byla na šum velká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
26.9.12 10:00

Mně ty boční úvazy nikdy nešly :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat