Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@Saxana22 zkouším ale mám pocit, že v zavinutí spí hůř než nezavinutá ![]()
Luca: a co šum? U nás fungovalo přímo neskutečně ![]()
Ringle: myslím, že ti bude v pohodě stačit 4,2 metru
@Saxana22 píše:
Luca: a co šum? U nás fungovalo přímo neskutečněRingle: myslím, že ti bude v pohodě stačit 4,2 metru
to mám pocit, že jí spíš vadí…je přeci jen už velká…ale začali jsme dávat homeopatika a asi to funguje, malá usíná s mnohem menšími potížemi, chvilku pofňuká a pak to zalomí
to bych nevěřila, že ty maličký kuličky tohle dovedou ![]()
@luucacb píše:
to mám pocit, že jí spíš vadí…je přeci jen už velká…ale začali jsme dávat homeopatika a asi to funguje, malá usíná s mnohem menšími potížemi, chvilku pofňuká a pak to zalomíto bych nevěřila, že ty maličký kuličky tohle dovedou
co to je za homeo? u nas je taky desnej problem se spanim ![]()
@pralalinka píše:
co to je za homeo? u nas je taky desnej problem se spanim
pulsatilla ale to ti musí doporučit homeopat, na každého působí něco jiného ![]()
Holky ja od ty doby co mam satek tj necele dva tydny jsem se asi stala otrokem, malej uz nechce spat v postylce, kdyz ho tam dam tak rve, kdyz ho uspim v satku a prendam tak se za chvili probudi a rve:( na gauci nebo v nasi posteli mi lehne a nerve, tak nevim kde je problem:( ma dva a pul mesice, ted zacal vic koukat, tak jsem se tesila ze bude vic pred sen vzhuru a v noci bude lip spat a ono to je horsi:(
@tytyty Mluv o štěstí, že jde vyklepat z šátku aspoň do té postele
To u nás nehrozilo skoro do roka. Mimochodem v dětské postýlce nespala nikdy, dodnes (2 roky) spí se mnou v posteli ![]()
@Brunifid jenze ja ho opatrne vyndam ze satku, polozim i se satkem do postylky, tj by tam mela mit muj pach, jak mi porad radi, ze ma byt v postylce me onosene tricko, at me tam citi a jen co ji polozim, otevre oci a rev. Pritom kdyz ho mam na sobe a usne a prelozim ho vedle na gauc, tak spi dal.
Jako nechci ho mit v posteli do puberty, planujeme druhe a predstava ze budem spat v posteli 4 fakt neee. Navic je nedonosenej, mame kvuli tomu monitor a byt zatim problem nebyl, docela se toho bojim.
@tytyty To znám, položit do postele OK, ale do postýlky jak kdybych ji položila na ježčí kůži ![]()
Hele do puberty s Tebou spát nebude, jednou na to budeš s láskou vzpomínat. Já už druhé mám, spíme v posteli spolu všechny tři, tatínek je v obýváku na gauči ![]()
Tak dneska sem poprvy vyzkousela klokan na bok a docela dobry, pride mi ze mam trosicku vic prostoru pred sebou, takze na doma asi budu vazat na bok.
Jo a uz sem si usila vestu na noseni jen co to zpracuju tak dam navod, vyjde to na par korun a je to jednoduchy, zvladne to i takovej amater jako ja
(jeste musim dosit patentky a gumicky)
Pralinka: vesta super ![]()
Lucca: nemyslím si, že by byla na šum velká…