Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5254
21.10.12 12:39

Holky, viděly jste některá naživo tento kabát? http://www.branakdetem.cz/…bat-ergo.htm nebo i ten druhý Ergo. Zajímalo by mě, jestli opravdu vypadá tak dobře, nebo je to jen moc šikovně nafocené:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.10.12 12:50
@elfans píše:
Holky, viděly jste některá naživo tento kabát? http://www.branakdetem.cz/…bat-ergo.htm nebo i ten druhý Ergo. Zajímalo by mě, jestli opravdu vypadá tak dobře, nebo je to jen moc šikovně nafocené:)

neviděla. ale přijde mi divné, že tomu dítěti čučí nohy ven. Vůbec nechápu, kudy jsou vystrčené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
21.10.12 16:27
@Lama Lama píše:
neviděla. ale přijde mi divné, že tomu dítěti čučí nohy ven. Vůbec nechápu, kudy jsou vystrčené.

No vidíš, toho jsem si vůbec nevšimla 8o To je dost na prd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
21.10.12 21:11

Úžasně vypadá modelka a kožešinový límec, jinak je to vaťák. Chybí zateplení nožiček a jištění hlavy. Zajímalo by mě, jak vypadá v reálu, za co chtějí tak neuvěřitelné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
21.10.12 21:36

@Terem No právě je to vždycky moc pěkně nafocené a zkutečnost je úplně jiná:/ Musím omrknout naživo. Ten nový kabát od AW vypadá taky moc pěkně. Chci něco funkčního a taky pěkného, když už to stojí takový prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
23.10.12 09:27

Zdravim damy,
potrebovala bych poradit.
V zime bych chtela prcka nosit v satku kdyz bude hodne snehu a muj kocar to neujede jen nevim jak ho mam oblekat :-( nechci kupovat termoobleceni (financni situace mi to nedovoli) takze bych potrebovala poradit jak na to ;-)
 Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.10.12 09:35

@Verylka Dítě obleču jako sebe a přes obě zimní bundu. Ještě vloni jsem nosila chlapovo bundu, kam jsme se obě vešly, letos jsem pořídila už nosící. Zateplovala jsem jen nožky, které čouhaly z šátku.
Na hlavu jsem dávala kuklu (máma pletla), aby dítěti netáhlo za krk.
Taková sociální varianta, ale dá se to v pohodě :lol:

• Citovat
  • Upravit
5682
23.10.12 09:55

@Brunifid a jak jsi prosim zateplovala nozky??? strampliky, pomozky a boticky? mam tu koziskove capacky jenze mladej mi je skopava dolu.. mela bych strach ze je cestou ztratime.. ale ted me napadlo ze mam v bunde zateplovaci „mikinu“ takze kdyz stahnu spodni gumu nepotahne prdakovi na nozky… a kukla.. hmm do te bych mohla zainvestovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.10.12 10:01

@Verylka Prostě jsem je víc oblíkla tím, co bylo doma. Bačkůrky - takové ty pletené, zavazovací na šňůrku. Štramplíky nevím, co je :mrgreen: Botičky jakože fakt boty na chození s podrážkou jsem dávala až když chodila (na roce), ale do šátku ne, tam jsem dala tlusté ponožky nebo capáky. Pokud jsem teda věděla, že ji venku nebudu sundávat. Nevím, jak staré máš dítě.
Kukla stála materiál na klubíčko vlny. A je natahovací, obleče ji mimino i dvouleťák. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5682
23.10.12 10:29

@Brunifid
Strampliky/ puncochy ;-)
boticky jsme myslela spis nejake capacky, backurky ne klasicke pevne boty ne na to ma snad jeste nejakou dobu cas
malemu je 6 mesicu ale uz ted leze a stavi se na nozky ;-)
hele a jak resit noseni na zadech? nemam na to abych si koupila bundu za 3000,– myslis ze kdybych ho oblikla do vyteplene zimni kombinezy a koupila si fleesovy tunel ze by to stacilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
23.10.12 10:38

Ten fleesovy tunel se bude dat i usit, mam ho a je to v podstate jen takove oblejsi kolo z fleesu a gumy na ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
23.10.12 10:50

@tytyty tady http://www.rebekaq.cz/…/0/5/5-Tunel jsem ho nasla za 450,– a za to ho doma neusiju, kdyz pominu fakt ze to ani neumim :-D ale myslite ze by to stacilo aby neumrznul??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
23.10.12 10:52

@Verylka tak jak myslela neco jineho, mam jen takovy obal jen na dite.

ale nevim jestli to bude stacit, ja v zime jeste nenosila, letos taky budem mit premieru. Ale budu to resit nejak podobne, termo kupovat nebudu kdyz ted pribira kilo mesicne, to nema cenu, takze dostane navleky, tu kuklu, chlapovu bund a mame ten obal, bude to muset stacit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
23.10.12 10:59
@Verylka píše:
@tytyty tady http://www.rebekaq.cz/…/0/5/5-Tunel jsem ho nasla za 450,– a za to ho doma neusiju, kdyz pominu fakt ze to ani neumim :-D ale myslite ze by to stacilo aby neumrznul??

tady nejde o umrznutí, ale pohodlí. dítě vždycky můžeš navlíct, ale čím více společných vrstev, tím méně dítě musíš oblíkat. ušetří to jak práci s oblíkáním (a co je u toho vždycky řevu :roll: ), tak se líp váže do šátku (nemusíš se pod šátek navlíkat ani ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.10.12 11:37

@Verylka V kombinéze ho nenavážeš! A jestli jo, budete oba zpocení až hádej kde. Já nosila tu chlapovo bundu i s dítětem na zádech, to je přece jedno, kde ho máš, pořád se hřejete navzájem. Kukla právě chránila ten krk. V největší zimě obě svetr, uvázat, na to zimní bundu a bylo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak