Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
3.10.12 11:34
@Brunifid píše:
@Lama Lama Ještě jsi zapomněla na no-cotton od Nati :srdce: Škoda, že ho mám jenom v šestce, což se mi nechce motat, takže mimino vážu ponejvíce do Didy Antracitu (bavlna+konopí), je to tenké a je to čtyřka, čili délka akorát.

jo, ten je bezva, když byla mimino, tak jsem ho jště neměla. Ale přijde mi dost tlustý. Nevím, jestli by to s úplně pidimiminkem šlo. Jako šlo, ale bylo by té látky asi moc.
J8 bych na miminko koupila na 2-3 měsíce z druhé ruky nejaký tenký, ten pak prodala obratem za stejnou cenu nebo o stovku levněji. A pořídila nějakou tlustou deku, co vydrží i na batole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
3.10.12 23:05

Lamo, za tím účelem jsem chtěla kupovat toho tenkýho Hopa Pune. Než jsem se rozhoupala, buřt mi narostl neskutečným způsobem. Mám hodně zanošenou Rosalindu, měla bych napsat, že spíš téměř zničenou, a s ní se mi váže kolíbka nejlíp. Pěkně to klouže, dobře dotahuje a drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.10.12 01:40

Ahoj, opět si jdu pro radu…nevíte, kde v Praze koupit návleky na nožičky pro nošené miminko? nějaké teplejší, a za rozumnou cenu. Internet mi vyjíždí jen e shopy, kde dám za poštovné víc jak za návleky :cert: díky za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
8.10.12 06:16

@slavuska1 http://www. vbavlnce. cz/ http://www.branakdetem.cz/ e-shopy, které mají v Praze prodejny. Je jich určitě mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.10.12 12:01

My koupili jeden taky, manžela jsem do toh navlíkla, nedřív se cukal, že prý nebude dělat „indiánskou babičku“ a teď ho absolutně miluje nechce ho ze sebe sundat, takže prcek se furt nosí.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
8.10.12 21:05

Ttak ten muj mel o vikendu se satkem premieru, a nosit bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.10.12 21:49

@elfans dík za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xradka
16.10.12 09:51

Ahojte:) jsem si zde pro radu. já nosím malou od začátku a to v šátku vatanai. teď v půl roce mám doma desetikilovou spokojenou holčičku, ale šátek přestává stačit;D máte někdo dobrou zkušenost s nějakým dlouhým a širším šátkem? děkuju moc:)!

• Citovat
  • Upravit
81479
16.10.12 10:45

Kolik má Vatanai na šířku? Oni mají všechyn +- stejně, záleží i kus od kusu. Nejširší mám Nati. Ten mi přijde i nejnosněší. Jinak některé Didymosy, záeží na značce. Měla jsem storchenwiege, ale třeba s 12ti kg dítětem už mi nebyl pohodlný, ikdyž je řazený mezi nosné. Pokud ti nevadí žehlit, šla bych do šátků s příměsí lnu.
ale po Vatanai ti bude připadat dost nosné asi téměř jakýkoli šátek, kromě těch metráží typu Medley.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xradka
16.10.12 14:09

Ooo, děkuju! ted sem na to koukala a zdají se i pěkný! a nepotřebuješ se toho nati šátku zbavit ;D jinak vatanai mám zhruba 60 na šířku a je to celkem boj;) před pár dny sem začala vázat na záda a je to uplně super! akorát taktak mi zbyde na zavázání a i šířka nestačí…

• Citovat
  • Upravit
5883
16.10.12 14:30

Podívej se do bazaru na www.nosenideti.cz tam je spousta kvalitních šátků za lidové ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
17.10.12 14:23

Holky jak oblict mimco do satku? Jedem ted na 3dny na hory takze budou celodenni tury, ale nevim jak ho oblect at mu neni zima/vedro. KLasicky do kocaru mu davam kombinezu, ale v tom by se na me asi prehral :nevim: a nic z moiry na nej zatim nemam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.10.12 14:36

To co doma (stejně vrstev jako ty) plus společná bunda. Tak jak bude teplo tobě, bude i jemu, máte společné oblečení, společné teplo. Případně může zateplit nožičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
17.10.12 15:42

Holky, kdybyste někdo prodával nosící bundu, nejlépe AW, tak bych měla zájem. Velikost 38. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
18.10.12 13:46

Xradko, já bych se jednoho Nati šátku ráda zbavila. Kdyžtak pošli sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí