Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@Brunifid píše:
@Lama Lama Ještě jsi zapomněla na no-cotton od NatiŠkoda, že ho mám jenom v šestce, což se mi nechce motat, takže mimino vážu ponejvíce do Didy Antracitu (bavlna+konopí), je to tenké a je to čtyřka, čili délka akorát.
jo, ten je bezva, když byla mimino, tak jsem ho jště neměla. Ale přijde mi dost tlustý. Nevím, jestli by to s úplně pidimiminkem šlo. Jako šlo, ale bylo by té látky asi moc.
J8 bych na miminko koupila na 2-3 měsíce z druhé ruky nejaký tenký, ten pak prodala obratem za stejnou cenu nebo o stovku levněji. A pořídila nějakou tlustou deku, co vydrží i na batole.
Lamo, za tím účelem jsem chtěla kupovat toho tenkýho Hopa Pune. Než jsem se rozhoupala, buřt mi narostl neskutečným způsobem. Mám hodně zanošenou Rosalindu, měla bych napsat, že spíš téměř zničenou, a s ní se mi váže kolíbka nejlíp. Pěkně to klouže, dobře dotahuje a drží.
Ahoj, opět si jdu pro radu…nevíte, kde v Praze koupit návleky na nožičky pro nošené miminko? nějaké teplejší, a za rozumnou cenu. Internet mi vyjíždí jen e shopy, kde dám za poštovné víc jak za návleky
díky za tipy ![]()
@slavuska1 http://www. vbavlnce. cz/ http://www.branakdetem.cz/ e-shopy, které mají v Praze prodejny. Je jich určitě mnohem víc.
My koupili jeden taky, manžela jsem do toh navlíkla, nedřív se cukal, že prý nebude dělat „indiánskou babičku“ a teď ho absolutně miluje nechce ho ze sebe sundat, takže prcek se furt nosí.. ![]()
Ahojte:) jsem si zde pro radu. já nosím malou od začátku a to v šátku vatanai. teď v půl roce mám doma desetikilovou spokojenou holčičku, ale šátek přestává stačit;D máte někdo dobrou zkušenost s nějakým dlouhým a širším šátkem? děkuju moc:)!
Kolik má Vatanai na šířku? Oni mají všechyn +- stejně, záleží i kus od kusu. Nejširší mám Nati. Ten mi přijde i nejnosněší. Jinak některé Didymosy, záeží na značce. Měla jsem storchenwiege, ale třeba s 12ti kg dítětem už mi nebyl pohodlný, ikdyž je řazený mezi nosné. Pokud ti nevadí žehlit, šla bych do šátků s příměsí lnu.
ale po Vatanai ti bude připadat dost nosné asi téměř jakýkoli šátek, kromě těch metráží typu Medley.
Ooo, děkuju! ted sem na to koukala a zdají se i pěkný! a nepotřebuješ se toho nati šátku zbavit ;D jinak vatanai mám zhruba 60 na šířku a je to celkem boj;) před pár dny sem začala vázat na záda a je to uplně super! akorát taktak mi zbyde na zavázání a i šířka nestačí…
Podívej se do bazaru na www.nosenideti.cz tam je spousta kvalitních šátků za lidové ceny.
Holky jak oblict mimco do satku? Jedem ted na 3dny na hory takze budou celodenni tury, ale nevim jak ho oblect at mu neni zima/vedro. KLasicky do kocaru mu davam kombinezu, ale v tom by se na me asi prehral
a nic z moiry na nej zatim nemam ![]()
To co doma (stejně vrstev jako ty) plus společná bunda. Tak jak bude teplo tobě, bude i jemu, máte společné oblečení, společné teplo. Případně může zateplit nožičky.
Holky, kdybyste někdo prodával nosící bundu, nejlépe AW, tak bych měla zájem. Velikost 38. Díky.
Xradko, já bych se jednoho Nati šátku ráda zbavila. Kdyžtak pošli sz.