Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2777
31.10.12 16:31

@Lolinka79 Já ji zkoušela dát vertikálně do té kolébky s kapsou, ale stejně řvala, když byla přitisklá hlavou na hrudi, tak nevím :nevim: asi jde o to pořad zkoušet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
31.10.12 16:35
@Turante píše:
@Lolinka79 Já ji zkoušela dát vertikálně do té kolébky s kapsou, ale stejně řvala, když byla přitisklá hlavou na hrudi, tak nevím :nevim: asi jde o to pořad zkoušet?

No s satkovanim zacinas, tak dite z tebe muze vnimat tu nervozitu a rve taky…po chvili se zklidni tou blizkosti mamy. Asi ne vsechny deti hned v satku usnou nebo jsou spokojene, nektere si musi chvili zvykat. Mozna to je tvuj pripad. Dej na sve pocity, zda si myslis, ze to prejde nebo ze opravdu hodne neche, tak to nelam a zkus za dva tydny znovu atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.10.12 16:35

@Turante To chce navázat a nejlépe vyrazit ven. Prostě pohyb.

• Citovat
  • Upravit
2777
31.10.12 16:38

@Brunifid Když já nevím, zda to umím uvázat správně :nevim: A teď je navíc docela zima, nevím jak se oblést a malou aby nám nebyla zima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
1.11.12 15:18

Tak sem si usila jeste vsadku do mikiny a uz sme pripraveny na zimu :palec:
Dneska u nas prsi tak sem mela pres malou kapuci takze nebylo poznat ze tam mam dite a jen sem slysela deti jak se ptaji maminek: mami proc ma ta pani tak velky bricho :mrgreen: :lol:

Jeste se chci zeptat uz zkusenejsich. Me vsichni nenapadne,,vycitaj,, ze sem si malou rozmazlila tim nosenim, protoze ona chce hodne nosit a ze kuli tomu nechce jezdit v kocare. Ja si myslim ze nase mala je proste hodne nosici miminko :think:
Nebo jak to mate vy chcou taky vase deti tak nosit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
1.11.12 15:33

No, u nás byli oba první tři měsíce kočárkoví. Pak už byli ochotní být v šátku, já toho využila a nosila, kočár mi překáží. Když jsem pak zkoušela párkrát kočár okolo půl roka, tak to neprošlo, ječák. trvalo to až do roka. A pak by dali jánevímco zato, aby je někdo vozil v kočáře. takže dítě zapřísáhlé nosnice ječí u mámy na hrbu a závistivě ukazuje na kolemjedoucí kočáry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
1.11.12 16:54
@Lama Lama píše:
takže dítě zapřísáhlé nosnice ječí u mámy na hrbu a závistivě ukazuje na kolemjedoucí kočáry.
:mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
1.11.12 20:19

Holky, vazete nekdo na klokana? Ja jsem dnes zkousela nasi 3m dceru…moc se mi libilo podsazeni zadecku, ale nejak jsem nebyla schopna ji to poradne utahnout kolem krku a dost jsem zapasila s tim prekrizenim satku na ramenech, ze me to hodne tahlo, ze jsem byla jak svazana… Je to slozity uvaz, resp. pro zkusene? Ja jsem videla dve videa na ND (resp. youtube) a vypadalo to jednoduse, ale pak jsem to za boha nedokazala dotahnout, abych byla spokojena :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
1.11.12 20:35

Klokana jsem zkoušela párkrát Obvykle tragédie, povedl se jen jednou. mě vadí ten hadr přes ramena, jsem v tom jak ve svěrací kazajce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
1.11.12 20:39
@Lama Lama píše:
Klokana jsem zkoušela párkrát Obvykle tragédie, povedl se jen jednou. mě vadí ten hadr přes ramena, jsem v tom jak ve svěrací kazajce.

Jo, tak to mame stejne :) Jinak mi byl prijemnej, ze clovek neni celej omotanej jako v kdyz ji vazu do krize s kapsou. To se mi i blbe dycha, jenze ja jsem rposte pedant a za vsim vidim zniceny zadicka, takze furt dotahuju, upravuju…tak jsem si rekla, ze zkusim klokana, vypada krasne jednoduse..ale jen na videu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
1.11.12 20:56

Klokana jsem měla v oblibě pro větší dítě, kolem 6 měsíců, na léto jako jednvrstvý úvaz. Kromě větrání je výhoda, že tam navážeš i sundáš spící dítě. V zásadě platí, čím jednodušší úvaz, tím složitější je na uvázání. S novorozencem si ho neumím moc představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
1.11.12 21:00
@Terem píše:
Klokana jsem měla v oblibě pro větší dítě, kolem 6 měsíců, na léto jako jednvrstvý úvaz. Kromě větrání je výhoda, že tam navážeš i sundáš spící dítě. V zásadě platí, čím jednodušší úvaz, tím složitější je na uvázání. S novorozencem si ho neumím moc představit.

Tak se pokorne vratim ke krizi s kapsou uvnitr :lol: Tam furt bojuju s tim vnejsim pruhem satku, ktery jde pres hlavicku (davam jen jeden, druhy je shrnuty bokem), aby byl ta pekne natazeny jako to maji profi-nosnice :), ale zatim to jeste neni ono :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
1.11.12 21:03
@Terem píše:

s novošem jsem to zkoušela. problém byl, že jak mu nečouhaly nohy měla je na žbku před bříškem), tak popruhy se nekřížily přes nohy. Dole nebylo tedy dítě nijak fixované k tělu a prostě při předklounu plandalo od těla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
1.11.12 21:07
@Lama Lama píše:
s novošem jsem to zkoušela. problém byl, že jak mu nečouhaly nohy měla je na žbku před bříškem), tak popruhy se nekřížily přes nohy. Dole nebylo tedy dítě nijak fixované k tělu a prostě při předklounu plandalo od těla. :roll:

Lexi twist by mimco na zabku pridrzel, ne?
http://www.nosenideti.cz/clanek.php?…
Jsem haluzove procitala ND a videla jsem to tam, tak me to ted napadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
1.11.12 21:12
@Lolinka79 píše:
Lexi twist by mimco na zabku pridrzel, ne?
http://www.nosenideti.cz/clanek.php?…
Jsem haluzove procitala ND a videla jsem to tam, tak me to ted napadlo :think:

jo, jenže to už by mi nestačila čtyřka. A se šestnou motat klokana je trohu zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí