Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Holky muzu mit dotaz???
jak navazat kluka na zada kdyz se mi tam stavi na vsechny 4? ![]()
@Brunifid po bytě venku je sibérie a netroufla jsem si, když tak ječí. ![]()
@Verylka píše:
Holky muzu mit dotaz???jak navazat kluka na zada kdyz se mi tam stavi na vsechny 4?
vázat rychle, než se stihne postavit ![]()
nejlepší je nához přes hlavu, šátek už je založená pod zadečkem, staší jen zavázat uzel. a pak už jen zkoušet zkoušet zkoušet. ty to natrénuješ a prcek pochopí, že se ho nechytáš zabít, ale nosit.
http://www.youtube.com/watch?…
@Bee1 píše:
@Brunifid po bytě venku je sibérie a netroufla jsem si, když tak ječí.
Tak dojet s dítětem v kočáře do lesa, tam navázat a jít. myslím že až zjistí, vocogo, tak to bude v poho. Jinak možná zkus šátek. Oni ty nsidla dětem sednou až později. Někomu ve 3, jiným až v6m.
Noooo diiiiikyyy ![]()
tak to jsem zvedava
mladej mi neulezi ani nez ho „zabalim“ do satku na to prehozeni ![]()
Hmmm tak jsem zkusila dvojiteho Hammocka a vysledek je ten ze dite poblite, ja poblita, moje hlava poblita a chlap na nervy ![]()
Ahoj holky, prosímvás jak vážete dítě, které ještě samo nesedí, ale chce se koukat a mít volné ruce a vy potřebujete obě ruce taky? na záda si netroufám a navíc on se chce točit horní částí trupu za strany na stranu, jak chce koukat. na svislo vydrží dost, sám se přitahuje do sedu a chce prostě sedět a ne být v pololehu, ale přece jen když jsem v pohybu, tak mít ho na boku znamená ho pořád jednou rukou plně jistit
nevím no, asi budem muset přežít. jako jediný, kde by byl spokojenej by bylo posměrný nosítko a to zas jsem proti já. nejsme nijak extra „přesně pdle pravidel a pouček“, ale posměrně teda fakt nechci
No, vyjmenova jsi a vyloučila všechny možnosti.
pvorozeného v tomto věku na břicho, druhou na zádech. jinak mám na tebe poslední dobou štěstí. nebo je totím, že lezu všude
![]()
@misule82 já nosila skrz to blití v manduce - v kolíbce to prostě nešlo a vertikál v šátku mu vadil.
Verylko, to sis zrovna vybrala dost těžký úvaz, já ho neumím porádně doteď - a to nosím vlastně už 5 let ![]()
začni s batohem nebo kapsou na záda ![]()
Příspěvek upraven 29.11.12 v 17:28
@Bee1 mně ze začátku taky ječel, než pochopil, že je to fajn. Tak prvních 14 dní. Zkoušela jsem vždycky doma chvilku (venku bylo hnusně, neměla jsem nic na sebe), dokud byl protest snesitelný. Postupně si to sedlo. Začínali jsme kolem 3m, měl už ale přes 7kg, takže tam hezky zapadl.
@Novire píše:
Verylko, to sis zrovna vybrala dost těžký úvaz, já ho neumím porádně doteď - a to nosím vlastně už 5 let![]()
začni s batohem nebo kapsou na záda
Příspěvek upraven 29.11.12 v 17:28
tak kapsu zas neumím já u to nosím 3 roky ![]()
dopoučuji batoh
ANEBjája, napadají mě úvazy na bok. Tam má dítě největší rozhled, jen nejsou tak pohodlné pro nosiče.
@Verylka píše:
Hmmm tak jsem zkusila dvojiteho Hammocka a vysledek je ten ze dite poblite, ja poblita, moje hlava poblita a chlap na nervy
Úvazy na bok mám vždycky nakřivo ![]()
Já bych ho dala na záda, pořádně vysoko, aby viděl přes rameno
To se mu nemůže nelíbit ![]()