Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
195
3.12.12 13:49

@agy Kolíbka se mi zatím nepovedla vůbec. No když se předkloním, tak tam je malinký pohyb, takže budu muset ještě víc utahovat :D Právě mi ten šátek přijde takovej nepoddajnej, vůbec to neklouže, mám pocit, že se ani neutahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.12.12 14:09
@Baaru píše:
Právě mi ten šátek přijde takovej nepoddajnej, vůbec to neklouže, mám pocit, že se ani neutahuje.

To máš nový nebo zanošený?

• Citovat
  • Upravit
5682
3.12.12 18:04

Tak nakonec jsem vybrala ergonositko Mei tai celozavazovaci ;-) a satek mozna dokoupime u druhaska ;-)

jde v MT nosit novorozence v kolibce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.12.12 18:05
@Verylka píše:
Tak nakonec jsem vybrala ergonositko Mei tai celozavazovaci ;-) a satek mozna dokoupime u druhaska ;-)jde v MT nosit novorozence v kolibce?

ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.12.12 18:27

@Lama Lama nevadi… pro pidalkove bude satek pro starsi nositko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
4.12.12 10:55

@Brunifid no mám ho z bazaru, ale nejsem si jistá, jak moc byl nošenej, jako že se časem onosí? Zatím chodím venku jen fakt na pár minut, tak za tu chvilku jí snad nijak neublížím :,( a snad se to časem naučím správně, myslím, že se lepším každým dnem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.12.12 11:25

@Baaru Jasně, nový šátek potřebuje zanosit, některý víc, některý míň.

• Citovat
  • Upravit
20840
5.12.12 06:38

Verylko, bojím se, že mei tai taky nebyla nejlepší volba - nebývají moc polstrované, na moc dlouhé nošení to asi nebude :think:

Baaru - šátek se neonosí, ale zanosí :-) Změkně, trošku pustí chlup, bude příjemnější na vázání a utahování ;) teda onosí se časem asi taky, ale nejspíš to dost trvá. Mám tu asi 6 let starý šátek a je naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
5.12.12 10:20

@Novire však sem to tak myslela :lol: ta terminologie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
5.12.12 10:38

@Novire tohle mi az tak nevadi neb nenosim cele dny.. chci ho jako pojistku kdyz pujdeme ven(maly zacina chodit) a bude unaveny at si ho na sebe uzu jen navazat a pokracovat a netahat s sebou kocar… nebo nakupy, rychlovka k lekari a pod ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.12.12 12:01

Tak to jo, to by ti pak mei tai mohlo vyhovovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
5.12.12 13:53

Zdravím a chci se poradit. U prvního synka jsem nosila když byl mimčo v šátku Dydimos, pak jsem ho prodala a přešla na Manducu. Teď čekáme mimčo, tak jsem si říkala, že bych zas mohla nějaký šátek pořídit, ale už ne takovou investici, protože půjde jen o ty první měsíce, pak stejně zase začnu Manducovat.
Máte někdo elastický šátek a když tak jaký? Chtěla bych ho jen na ten začátek, ale nevím, jestli je to dobrý nápad. Líbí se mi třeba tento: http://www.ditezeskatulky.cz/…rt-2562.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
5.12.12 13:54

Jo a jinak nosila jsem vždy vertikálně, kolíbka mi nikdy nešla uvázat a ani se v té poloze synkovi nelíbilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
5.12.12 14:12

Elastický šátek bych brala pevnější, třeba Moby. Měla jsem ho půjčený a na novorozence je dobrý. V bazaru ho seženeš i za 500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.12.12 15:20

@Eironil ZA 14 stovek seženeš v klidu pevného Storcha třeba.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak