Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@agy Kolíbka se mi zatím nepovedla vůbec. No když se předkloním, tak tam je malinký pohyb, takže budu muset ještě víc utahovat
Právě mi ten šátek přijde takovej nepoddajnej, vůbec to neklouže, mám pocit, že se ani neutahuje.
@Baaru píše:
Právě mi ten šátek přijde takovej nepoddajnej, vůbec to neklouže, mám pocit, že se ani neutahuje.
To máš nový nebo zanošený?
Tak nakonec jsem vybrala ergonositko Mei tai celozavazovaci
a satek mozna dokoupime u druhaska ![]()
jde v MT nosit novorozence v kolibce?
@Verylka píše:
Tak nakonec jsem vybrala ergonositko Mei tai celozavazovacia satek mozna dokoupime u druhaska
jde v MT nosit novorozence v kolibce?
ne.
@Lama Lama nevadi… pro pidalkove bude satek pro starsi nositko ![]()
@Brunifid no mám ho z bazaru, ale nejsem si jistá, jak moc byl nošenej, jako že se časem onosí? Zatím chodím venku jen fakt na pár minut, tak za tu chvilku jí snad nijak neublížím
a snad se to časem naučím správně, myslím, že se lepším každým dnem ![]()
Verylko, bojím se, že mei tai taky nebyla nejlepší volba - nebývají moc polstrované, na moc dlouhé nošení to asi nebude ![]()
Baaru - šátek se neonosí, ale zanosí
Změkně, trošku pustí chlup, bude příjemnější na vázání a utahování
teda onosí se časem asi taky, ale nejspíš to dost trvá. Mám tu asi 6 let starý šátek a je naprosto v pohodě.
@Novire tohle mi az tak nevadi neb nenosim cele dny.. chci ho jako pojistku kdyz pujdeme ven(maly zacina chodit) a bude unaveny at si ho na sebe uzu jen navazat a pokracovat a netahat s sebou kocar… nebo nakupy, rychlovka k lekari a pod ![]()
Zdravím a chci se poradit. U prvního synka jsem nosila když byl mimčo v šátku Dydimos, pak jsem ho prodala a přešla na Manducu. Teď čekáme mimčo, tak jsem si říkala, že bych zas mohla nějaký šátek pořídit, ale už ne takovou investici, protože půjde jen o ty první měsíce, pak stejně zase začnu Manducovat.
Máte někdo elastický šátek a když tak jaký? Chtěla bych ho jen na ten začátek, ale nevím, jestli je to dobrý nápad. Líbí se mi třeba tento: http://www.ditezeskatulky.cz/…rt-2562.html
Jo a jinak nosila jsem vždy vertikálně, kolíbka mi nikdy nešla uvázat a ani se v té poloze synkovi nelíbilo ![]()
Elastický šátek bych brala pevnější, třeba Moby. Měla jsem ho půjčený a na novorozence je dobrý. V bazaru ho seženeš i za 500.