Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1181
11.12.12 21:54

@Baaru takze pres sebe beres uz jen kabat zadny svert?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
12.12.12 08:03

Tak dnes mi dorazí ten Babydoo šátek, tak pak dám vědět, jaký je :-D Zkusím do něj schválně uvázat svýho 4letýho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
12.12.12 09:32

@Janina88 Uvazuju do kříže s kapsou uvnitř, ještě to nemám úplně vymakaný, ale zlepšujem se :D ona vždycky hned vytuhne, takže to někdy používám i jako uspávací prostředek :) Mám fakt teplej zimní kabát, takže mám jen triko, venku jsem vždycky jen chvilku, když venčím psy, takže se to dá vydržet a ona fakt tak hřeje, že bych se asi jinak upekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.12.12 09:34
@Eironil píše:
Tak dnes mi dorazí ten Babydoo šátek, tak pak dám vědět, jaký je :-D Zkusím do něj schválně uvázat svýho 4letýho :-D

Ukaaaaž :palec:

• Citovat
  • Upravit
1181
12.12.12 14:07

@Baaru tak jsme byli venku malou jsem nechala oblecenou tak jak pro doma uvazala do krize s kapsou a na sebe si vzala perovku obesla jsem se psem barak mala byla uplne varici kdyz jsem ji vatahla z satku.jen dotaz jak moc si kabat dopinas ke krku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
12.12.12 17:32

Bylo to teda něco ho tam uvázat, se řehtal až nemoh :-D A je teda těžkej, já těhotná, no dobrý :-D Ale šátek parádní, příjemný, krásně se utahuje a Tomču unesl bez problémů, tak si myslím, že na mimčo budem max spokojení :-)
Prosím o shovívavost s tím úvazem, nedělala jsem to roky a hlavně ne s takovým habánem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
12.12.12 17:36

@Janina88 No s tim zapínáním jsem to taky řešila, dokonce tady na fóru :) Přišlo mi, že nemůže dýchat, ale mám zapnuto až ke krku a ještě kolem krku šálu a je to v pohodě, aspoň jí tam netáhne zima :D Přes bundu si kontroluju jestli dýchá :lol:, jde cítit, jak se jí hýbou zádíčka. Ona si občas i tak pobroukává, takže o sobě dává vědět. když jí vybalim, tak má tričko obtisklé do tváře, ale je spokojená. Taky mi občas nablinká za výstřih :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
12.12.12 22:01

@Baaru :mrgreen: Tak jsme dnes prubly delší procházku no a s manželem jsme pořád kontrolovaly jestli dýchá :mrgreen: příště dopnu až ke krku :mrgreen: no a když jsem jí doma rozbalila byla úplně vařící takže supr, mám radost že i v této zimě můžeme ven :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.12.12 23:23

@Eironil Tyjo náhodou to máš krásně, a že si nechal dát ruce dovnitř, to nechápu, to si ta moje starší nenechá a jsou jí dva :lol:

• Citovat
  • Upravit
4138
13.12.12 08:37

Ahoj tak sem si u tchyne na masine spichla MeiTai- sme tady jeli na navstevu ale trochu sme se zdrzeli (3dny) a ja nechla satek doma :zed:. Tak sem pobrala latky co sem kde nasla a MeiTai je na svete. A teda spokojenost :palec: Aji manzelovy se to libilo. Takze koupim nejaky kvalitni MT, protoze u toho myho vytvoru nemam 100 pro jistotu ze to vydrzi :oops:

Foto je hrozne je to z telefonu a vecer. ale trochu videt to je. A na krasu to MT taky neni je to sity ze staryho povleceni (pevnyho) a zada sou vyztuzeny takovou potahovou latkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
13.12.12 08:45

@Brunifid No on z toho měl zážitek, nechtěl pak ani vybalit :-D Cítil se zas jak obskakovaný miminko :-D Akorát já se těším až tam budu nosit místo 18 kg 5 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
13.12.12 08:53
@Eironil píše:
@Brunifid No on z toho měl zážitek, nechtěl pak ani vybalit :-D Cítil se zas jak obskakovaný miminko :-D Akorát já se těším až tam budu nosit místo 18 kg 5 :-D
áábyla safra překvapená, když mi přišlo těžší 4 kilové mimino na břiše než 14ti kilové batol na zádech
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
13.12.12 09:53

@pralalinka Já bych chtěla být taky tak šikovná, že si jen tak za večer spíchnu nosítko ze zbytků látek, co kde najdu. To jsi borec teda! :palec:

@Eironil A jen počkej, až těch 5kg budeš nosit na břiše a 18kg na zádech :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2777
13.12.12 10:04

Ahoj děvčata, má dotaz. Nemáte některá šátek MaM? Nebo neměla jste ho? Jde mi o to, že mi nejde utahovat horní lem. Mám ho po sestřenici, která sice používala ale víceméně jen na doma aby poklidila a tak do půl roka miminka. Ať dělám kříž s kapsou venku nebo uvnitř, tak ten vrchní lem je prostě volný :nevim: A to se snažím utahovat, ale prostě nic. A taky mi příjde, že se ten šátek tak po půl až hodině uvolní :nevim:
Každopádně si chci koupit nový šátek, už pevný, ale prostě teď musím pracovat s tímto, a nejde mi to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
13.12.12 10:29

@Lama Lama Určitě, na zádech ho v Manduce ani teď téměř necítím. Ale v šátku jsem vlastně na zádech nikdy nenosila, tak ty úvazy na záda vůbec neumím :-)

@Brunifid No aspoň budu vyvážená :-D Ale spíš doufám, že ten starší už takové věci nebude vyžadovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí