Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Tak dnes mi dorazí ten Babydoo šátek, tak pak dám vědět, jaký je
Zkusím do něj schválně uvázat svýho 4letýho ![]()
@Janina88 Uvazuju do kříže s kapsou uvnitř, ještě to nemám úplně vymakaný, ale zlepšujem se
ona vždycky hned vytuhne, takže to někdy používám i jako uspávací prostředek
Mám fakt teplej zimní kabát, takže mám jen triko, venku jsem vždycky jen chvilku, když venčím psy, takže se to dá vydržet a ona fakt tak hřeje, že bych se asi jinak upekla ![]()
@Eironil píše:
Tak dnes mi dorazí ten Babydoo šátek, tak pak dám vědět, jaký jeZkusím do něj schválně uvázat svýho 4letýho
Ukaaaaž ![]()
@Baaru tak jsme byli venku malou jsem nechala oblecenou tak jak pro doma uvazala do krize s kapsou a na sebe si vzala perovku obesla jsem se psem barak mala byla uplne varici kdyz jsem ji vatahla z satku.jen dotaz jak moc si kabat dopinas ke krku?
Bylo to teda něco ho tam uvázat, se řehtal až nemoh
A je teda těžkej, já těhotná, no dobrý
Ale šátek parádní, příjemný, krásně se utahuje a Tomču unesl bez problémů, tak si myslím, že na mimčo budem max spokojení ![]()
Prosím o shovívavost s tím úvazem, nedělala jsem to roky a hlavně ne s takovým habánem ![]()
@Janina88 No s tim zapínáním jsem to taky řešila, dokonce tady na fóru
Přišlo mi, že nemůže dýchat, ale mám zapnuto až ke krku a ještě kolem krku šálu a je to v pohodě, aspoň jí tam netáhne zima
Přes bundu si kontroluju jestli dýchá
, jde cítit, jak se jí hýbou zádíčka. Ona si občas i tak pobroukává, takže o sobě dává vědět. když jí vybalim, tak má tričko obtisklé do tváře, ale je spokojená. Taky mi občas nablinká za výstřih ![]()
@Baaru
Tak jsme dnes prubly delší procházku no a s manželem jsme pořád kontrolovaly jestli dýchá
příště dopnu až ke krku
no a když jsem jí doma rozbalila byla úplně vařící takže supr, mám radost že i v této zimě můžeme ven ![]()
@Eironil Tyjo náhodou to máš krásně, a že si nechal dát ruce dovnitř, to nechápu, to si ta moje starší nenechá a jsou jí dva ![]()
Ahoj tak sem si u tchyne na masine spichla MeiTai- sme tady jeli na navstevu ale trochu sme se zdrzeli (3dny) a ja nechla satek doma
. Tak sem pobrala latky co sem kde nasla a MeiTai je na svete. A teda spokojenost
Aji manzelovy se to libilo. Takze koupim nejaky kvalitni MT, protoze u toho myho vytvoru nemam 100 pro jistotu ze to vydrzi ![]()
Foto je hrozne je to z telefonu a vecer. ale trochu videt to je. A na krasu to MT taky neni je to sity ze staryho povleceni (pevnyho) a zada sou vyztuzeny takovou potahovou latkou.
@Brunifid No on z toho měl zážitek, nechtěl pak ani vybalit
Cítil se zas jak obskakovaný miminko
Akorát já se těším až tam budu nosit místo 18 kg 5 ![]()
@Eironil píše:áábyla safra překvapená, když mi přišlo těžší 4 kilové mimino na břiše než 14ti kilové batol na zádech
@Brunifid No on z toho měl zážitek, nechtěl pak ani vybalitCítil se zas jak obskakovaný miminko
Akorát já se těším až tam budu nosit místo 18 kg 5
@pralalinka Já bych chtěla být taky tak šikovná, že si jen tak za večer spíchnu nosítko ze zbytků látek, co kde najdu. To jsi borec teda! ![]()
@Eironil A jen počkej, až těch 5kg budeš nosit na břiše a 18kg na zádech ![]()
Ahoj děvčata, má dotaz. Nemáte některá šátek MaM? Nebo neměla jste ho? Jde mi o to, že mi nejde utahovat horní lem. Mám ho po sestřenici, která sice používala ale víceméně jen na doma aby poklidila a tak do půl roka miminka. Ať dělám kříž s kapsou venku nebo uvnitř, tak ten vrchní lem je prostě volný
A to se snažím utahovat, ale prostě nic. A taky mi příjde, že se ten šátek tak po půl až hodině uvolní ![]()
Každopádně si chci koupit nový šátek, už pevný, ale prostě teď musím pracovat s tímto, a nejde mi to ![]()
@Lama Lama Určitě, na zádech ho v Manduce ani teď téměř necítím. Ale v šátku jsem vlastně na zádech nikdy nenosila, tak ty úvazy na záda vůbec neumím ![]()
@Brunifid No aspoň budu vyvážená
Ale spíš doufám, že ten starší už takové věci nebude vyžadovat ![]()