Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@baruse.t píše:
Děkuji za rychlou odpověď. Tak jsem mrkla jen na bavlnu a vybrala jsem Ellevill ten a Didymos ten
Velikost 4,2m bude stačit, když mám velikost 36-38?
Ach to jsi mi neco ukazala… ty ellevil satky jsou nadherne.. ach jo, kdybych mela jistotu, ze to zvladnu… bohuzel nosenych moc neni a novy nevim, jestli bych zvladla, kdyz jsem v satku nikdy nenosila.. ale jsou fakt nadherne…
@Anielkha Na nosenideti.cz se prodávají Ellevill šátky dost často, určitě bys vybrala. Měla jsem a byla naprosto spokojená
![]()
@elfans píše:
@Anielkha Na nosenideti.cz se prodávají Ellevill šátky dost často, určitě bys vybrala. Měla jsem a byla naprosto spokojená![]()
Tak ted tam nejsou, nasla jsem jeden na mmb, ale zas prodavajici nema zadne hodnoceni a je kratce registrovana.. tak to nerisknu, kdyz je to dost penez.
Jeee, uplne chapu, kdyz si z toho nekdo udela zavislost ![]()
Ale budu to hlidat
jeste mam tri mesice cas.
Holky, můžu k vám? Koupila jsem si šátek a potřebuji nějaké rady… snad se do něj nezamotám, zatím jsem ve fázi, kdy shlížím na youtube různá videa.
@Anielkha Nádherný teda jsou! Také to byl těžký výběr, protože ten nejhezčí neexistuje
Líbí se mi i jejich čokoládové, šedé, fialkové… Původně jsem chtěla šátek z druhé ruky, ale nikdo je nenabízí. Jen jsem našla jeden Ellevill fresh, ale ta zelená mě nezaujala a cena nebyla zas tak výhodná, když paní byla už druhá majitelka.
Ahoj:) je zde nějaká šátkařka z brna? mám doma 9-ti měsíčního nošence a v brně zatím skoro nikoho neznáme…
Tak jsem do toho satkovani vlitla po hlave a objednala novy Ellevill Zara bavlna/len.. zanoseny bych asi tezko sehnala, ale pry to ani moc nepotrebuje.
Jestli mi to holky nepujde, tak mne fakt trefi…
a manzel mne zabije.. takovych penez za satek.
![]()
Myslite, ze mam jit na nejaky kurz nebo to doma nejak domotam podle youtube?
@Anielka píše:
Tak jsem do toho satkovani vlitla po hlave a objednala novy Ellevill Zara bavlna/len.. zanoseny bych asi tezko sehnala, ale pry to ani moc nepotrebuje.Jestli mi to holky nepujde, tak mne fakt trefi…
Myslite, ze mam jit na nejaky kurz nebo to doma nejak domotam podle youtube?a manzel mne zabije.. takovych penez za satek.
![]()
![]()
namotáš doma. na kurz se vybodni, když už, tak sežen šátkařku z okolí. kde bydlíš?
@Lama Lama píše:
namotáš doma. na kurz se vybodni, když už, tak sežen šátkařku z okolí. kde bydlíš?
Praha 10… Mne prave prijde, ze bych musela na kurz az s miminem, protoze na tehotna to zkouset s dvouletackou by k nicemu nebylo.. a zas nekde tahat mimino.. to by asi nebylo uplne ono.
@Anielka píše:
Praha 10… Mne prave prijde, ze bych musela na kurz az s miminem, protoze na tehotna to zkouset s dvouletackou by k nicemu nebylo.. a zas nekde tahat mimino.. to by asi nebylo uplne ono.
asi tak.
zkus to, pak to vyfoť, holky to tu zkouknu a když to nepůjde, tak se s někým sejdeš a porovnáte to.
@Anielka píše:
a manzel mne zabije.. takovych penez za satek.![]()
![]()
A to ještě neví, že je to první a zdaleka ne poslední! ![]()
Labutě (pro ostatní je to no-cotton bambus + len) peru v pračce na 40, ždímání 400. Poprvé jsem teda byla vyklepaná jak Startky, tak jsem prala ručně, teď už ne.
Bambusové plíny peru na 60 a nic se jim neděje.