Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
29.12.12 09:14

Labutě (pro ostatní je to no-cotton bambus + len) peru v pračce na 40, ždímání 400. Poprvé jsem teda byla vyklepaná jak Startky, tak jsem prala ručně, teď už ne.
Bambusové plíny peru na 60 a nic se jim neděje. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Any11
30.12.12 13:49
@baruse.t píše:
Děkuji za rychlou odpověď. Tak jsem mrkla jen na bavlnu a vybrala jsem Ellevill ten a Didymos ten
Velikost 4,2m bude stačit, když mám velikost 36-38?

Ach to jsi mi neco ukazala… ty ellevil satky jsou nadherne.. ach jo, kdybych mela jistotu, ze to zvladnu… bohuzel nosenych moc neni a novy nevim, jestli bych zvladla, kdyz jsem v satku nikdy nenosila.. ale jsou fakt nadherne…

• Citovat
  • Upravit
5254
30.12.12 15:43

@Anielkha Na nosenideti.cz se prodávají Ellevill šátky dost často, určitě bys vybrala. Měla jsem a byla naprosto spokojená :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.12.12 15:57
@elfans píše:
@Anielkha Na nosenideti.cz se prodávají Ellevill šátky dost často, určitě bys vybrala. Měla jsem a byla naprosto spokojená :palec: :palec:

Tak ted tam nejsou, nasla jsem jeden na mmb, ale zas prodavajici nema zadne hodnoceni a je kratce registrovana.. tak to nerisknu, kdyz je to dost penez.

Jeee, uplne chapu, kdyz si z toho nekdo udela zavislost ;-)

Ale budu to hlidat ;-) jeste mam tri mesice cas.

• Citovat
  • Upravit
4742
30.12.12 16:00

Holky, můžu k vám? Koupila jsem si šátek a potřebuji nějaké rady… snad se do něj nezamotám, zatím jsem ve fázi, kdy shlížím na youtube různá videa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
30.12.12 17:14

@Anielkha Nádherný teda jsou! Také to byl těžký výběr, protože ten nejhezčí neexistuje :) Líbí se mi i jejich čokoládové, šedé, fialkové… Původně jsem chtěla šátek z druhé ruky, ale nikdo je nenabízí. Jen jsem našla jeden Ellevill fresh, ale ta zelená mě nezaujala a cena nebyla zas tak výhodná, když paní byla už druhá majitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
2.1.13 13:57

Ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
2.1.13 17:01

@Janina88 fajnej :) co je to za uvaz?

• Citovat
  • Upravit
4742
2.1.13 17:15

@Janina88 Hezký šátek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nosimevkrně
4.1.13 07:42

Ahoj:) je zde nějaká šátkařka z brna? mám doma 9-ti měsíčního nošence a v brně zatím skoro nikoho neznáme…

• Citovat
  • Upravit
Any11
5.1.13 23:03

Tak jsem do toho satkovani vlitla po hlave a objednala novy Ellevill Zara bavlna/len.. zanoseny bych asi tezko sehnala, ale pry to ani moc nepotrebuje.

Jestli mi to holky nepujde, tak mne fakt trefi… :zed: a manzel mne zabije.. takovych penez za satek. :oops: :oops: :oops:

Myslite, ze mam jit na nejaky kurz nebo to doma nejak domotam podle youtube?

• Citovat
  • Upravit
81479
5.1.13 23:06
@Anielka píše:
Tak jsem do toho satkovani vlitla po hlave a objednala novy Ellevill Zara bavlna/len.. zanoseny bych asi tezko sehnala, ale pry to ani moc nepotrebuje.

Jestli mi to holky nepujde, tak mne fakt trefi… :zed: a manzel mne zabije.. takovych penez za satek. :oops: :oops: :oops:

Myslite, ze mam jit na nejaky kurz nebo to doma nejak domotam podle youtube?

namotáš doma. na kurz se vybodni, když už, tak sežen šátkařku z okolí. kde bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
5.1.13 23:11
@Lama Lama píše:
namotáš doma. na kurz se vybodni, když už, tak sežen šátkařku z okolí. kde bydlíš?

Praha 10… Mne prave prijde, ze bych musela na kurz az s miminem, protoze na tehotna to zkouset s dvouletackou by k nicemu nebylo.. a zas nekde tahat mimino.. to by asi nebylo uplne ono.

• Citovat
  • Upravit
81479
5.1.13 23:13
@Anielka píše:
Praha 10… Mne prave prijde, ze bych musela na kurz az s miminem, protoze na tehotna to zkouset s dvouletackou by k nicemu nebylo.. a zas nekde tahat mimino.. to by asi nebylo uplne ono.

asi tak.
zkus to, pak to vyfoť, holky to tu zkouknu a když to nepůjde, tak se s někým sejdeš a porovnáte to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.1.13 09:28
@Anielka píše:
a manzel mne zabije.. takovych penez za satek. :oops: :oops: :oops:

A to ještě neví, že je to první a zdaleka ne poslední! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...