Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@Brunifid Ahoj, chci se zeptat, co na to manžel? Ptám se proto, že ten můj se moc na druhý šátek netváří
Ale ukecala jsem ho, protože ten co mám je elastik a já chci pevný, snad mi to s ním půjde líp.
@Turante píše:
@Brunifid Ahoj, chci se zeptat, co na to manžel? Ptám se proto, že ten můj se moc na druhý šátek netváříAle ukecala jsem ho, protože ten co mám je elastik a já chci pevný, snad mi to s ním půjde líp.
Jednak to není manžel a druhak moje prachy, moje věc.
On si svoje pivo taky koupí.
@Brunifid
Tak to pak ano, že?
Ale holky ostatní, jak vy to děláte doma? On brble i když mi příjdou nové látkovky. Je spíš takovej věčnej brbla, jako k čemu toho tolik potřebuju a tak. Tak si říkám, jak to dělají jinde, když většina šátkařek co tak koukám mají víc jak dva šátky. ![]()
Ja si to na matersky kupovala za svoji materskou kterou mam peknou, takze to nekomentoval, ted posledni nakup plen okomentoval ze mam noveho konicka, ale ted na rodicaku poslu penize na uver a on me bude zivit takze ty nakupy se budou komentovat tezce:( ale chci si vydobyt nejaky penize co mi bude proste davat, tak neco se v tom obcas ztrati
![]()
@Turante Tak když stejně brble, tak to máš jedno, kvůli čemu to bude tentokrát, ne? ![]()
Turante,druhý šátek ještě ukecat jde, však s jedním to nejde, občas musí do pračky a co pak
,horší je obhájit třeba pátý, to se dělá tak, že se doma řekne, že je půjčený od jiné šátkařky
Hlavně nezapomenout říct, že ho pak zase prodáš bez větší ztráty
Takový dvacetiminutový monolog o rozdílech v šátcích při hlavních zprávách by taky mohl pomoci
![]()
@Turante Jelikož chlap utrácí spousty pěněz za rybařinu, tak moje koníčky taky nijak nekomentuje.:D
@elfans píše:
@Turante Jelikož chlap utrácí spousty pěněz za rybařinu, tak moje koníčky taky nijak nekomentuje.:D
stejně. tda komentoval, ale protiargumenty jsou jasné.
@elfans tak to můžu komentovat jeho motorku
Ale zase mě mile překvapil, protože rád malou nosí v šátku ![]()
Tak ja vydelavam, takze mi nic rikat nemuze. Ale stejne se na vetsich vydajich domlouvame, ale vi, ze mi to zakazat nemuze… to si delam jen legraci
Jde o to, ze ja bych nechtela, aby se nedomlouval on se mnou, tak se musim domlouvat ja s nim. ![]()
@Brunifid píše:
A to ještě neví, že je to první a zdaleka ne poslední!
To on bohuzel tusi… vi, jak to dopadlo u latkovek, ale v tom uz mne ted i podporuje.
Vzdycky rekne, tak to pak prodas. ![]()
Mne by spis bylo lito, jestli koupim takovyhle satek.. a pak ho proste nevyuziju.
@Anielka píše:
Mne by spis bylo lito, jestli koupim takovyhle satek.. a pak ho proste nevyuziju.
Co bys nevyužila. Spíš nevyhazuj moc peněz za kočár
První v něm zkraje celkem jezdila, druhá v něm byla co by na prstech jedné ruky
Ale nestál moc, to bych se tloukla do hlavy jináč.
@Brunifid píše:
Co bys nevyužila. Spíš nevyhazuj moc peněz za kočárPrvní v něm zkraje celkem jezdila, druhá v něm byla co by na prstech jedné ruky
Ale nestál moc, to bych se tloukla do hlavy jináč.
Ja mam kocarek po prvni…
takze si muzu dovolit zainvestovat do satku ![]()
Ahojte holky. Rada bych pro prcka poridila manducu. Koukala jsem na starsi, ale cena je vetsinou i tak vysoka, nebo jsou hned pryc. Proto jsem se rozhodla pro novou. Vsude ale stoji kolem 2,5tis. Nevite o nejake akci, ktera by ted probihala? Hlavne at se prosim jedna o origos manducu a ne nejaky polsky podrubek.
Diky ![]()
@Ringle Hele na nosenideti.cz se docela v bazárku objevují za ceny kolem 1500, ale předpokládám, že jsou hned pryč. Já manducu taky prodala a koupila si lepší a vychytanější Kibi, pokud neznáš, tak se na něja ještě mrkni. Cenově vychází stejně.