Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2777
6.1.13 09:36

@Brunifid Ahoj, chci se zeptat, co na to manžel? Ptám se proto, že ten můj se moc na druhý šátek netváří :,( Ale ukecala jsem ho, protože ten co mám je elastik a já chci pevný, snad mi to s ním půjde líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.1.13 09:44
@Turante píše:
@Brunifid Ahoj, chci se zeptat, co na to manžel? Ptám se proto, že ten můj se moc na druhý šátek netváří :,( Ale ukecala jsem ho, protože ten co mám je elastik a já chci pevný, snad mi to s ním půjde líp.

Jednak to není manžel a druhak moje prachy, moje věc. 8) On si svoje pivo taky koupí.

• Citovat
  • Upravit
2777
6.1.13 09:51

@Brunifid :-D Tak to pak ano, že?

Ale holky ostatní, jak vy to děláte doma? On brble i když mi příjdou nové látkovky. Je spíš takovej věčnej brbla, jako k čemu toho tolik potřebuju a tak. Tak si říkám, jak to dělají jinde, když většina šátkařek co tak koukám mají víc jak dva šátky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
6.1.13 09:54

Ja si to na matersky kupovala za svoji materskou kterou mam peknou, takze to nekomentoval, ted posledni nakup plen okomentoval ze mam noveho konicka, ale ted na rodicaku poslu penize na uver a on me bude zivit takze ty nakupy se budou komentovat tezce:( ale chci si vydobyt nejaky penize co mi bude proste davat, tak neco se v tom obcas ztrati :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.1.13 10:00

@Turante Tak když stejně brble, tak to máš jedno, kvůli čemu to bude tentokrát, ne? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
agy
15466
6.1.13 10:29

Turante,druhý šátek ještě ukecat jde, však s jedním to nejde, občas musí do pračky a co pak :nevim: :twisted:,horší je obhájit třeba pátý, to se dělá tak, že se doma řekne, že je půjčený od jiné šátkařky :mrgreen: Hlavně nezapomenout říct, že ho pak zase prodáš bez větší ztráty ;) Takový dvacetiminutový monolog o rozdílech v šátcích při hlavních zprávách by taky mohl pomoci :think: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
6.1.13 10:32

@Turante Jelikož chlap utrácí spousty pěněz za rybařinu, tak moje koníčky taky nijak nekomentuje.:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
6.1.13 10:38
@elfans píše:
@Turante Jelikož chlap utrácí spousty pěněz za rybařinu, tak moje koníčky taky nijak nekomentuje.:D

stejně. tda komentoval, ale protiargumenty jsou jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
6.1.13 10:50

@elfans tak to můžu komentovat jeho motorku :-D Ale zase mě mile překvapil, protože rád malou nosí v šátku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.1.13 10:54

Tak ja vydelavam, takze mi nic rikat nemuze. Ale stejne se na vetsich vydajich domlouvame, ale vi, ze mi to zakazat nemuze… to si delam jen legraci :-) Jde o to, ze ja bych nechtela, aby se nedomlouval on se mnou, tak se musim domlouvat ja s nim. :)

@Brunifid píše:
A to ještě neví, že je to první a zdaleka ne poslední! :mrgreen:

To on bohuzel tusi… vi, jak to dopadlo u latkovek, ale v tom uz mne ted i podporuje. :-) Vzdycky rekne, tak to pak prodas. :-)

Mne by spis bylo lito, jestli koupim takovyhle satek.. a pak ho proste nevyuziju.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
6.1.13 11:04
@Anielka píše:
Mne by spis bylo lito, jestli koupim takovyhle satek.. a pak ho proste nevyuziju.

Co bys nevyužila. Spíš nevyhazuj moc peněz za kočár :mrgreen: První v něm zkraje celkem jezdila, druhá v něm byla co by na prstech jedné ruky :lol: Ale nestál moc, to bych se tloukla do hlavy jináč.

• Citovat
  • Upravit
Any11
6.1.13 11:14
@Brunifid píše:
Co bys nevyužila. Spíš nevyhazuj moc peněz za kočár :mrgreen: První v něm zkraje celkem jezdila, druhá v něm byla co by na prstech jedné ruky :lol: Ale nestál moc, to bych se tloukla do hlavy jináč.

Ja mam kocarek po prvni… :-) takze si muzu dovolit zainvestovat do satku :)

• Citovat
  • Upravit
887
7.1.13 15:06

Ahojte holky. Rada bych pro prcka poridila manducu. Koukala jsem na starsi, ale cena je vetsinou i tak vysoka, nebo jsou hned pryc. Proto jsem se rozhodla pro novou. Vsude ale stoji kolem 2,5tis. Nevite o nejake akci, ktera by ted probihala? Hlavne at se prosim jedna o origos manducu a ne nejaky polsky podrubek.
Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
7.1.13 15:08

@Ringle Hele na nosenideti.cz se docela v bazárku objevují za ceny kolem 1500, ale předpokládám, že jsou hned pryč. Já manducu taky prodala a koupila si lepší a vychytanější Kibi, pokud neznáš, tak se na něja ještě mrkni. Cenově vychází stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.1.13 15:15

@elfans Ale @Ringle ma mesicniho prcka, ten do Kibi snad ani jit nemuze.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak