Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5883
15.12.12 21:03

Turante, projela bych bazar na www.nosenideti.cz Většina šátků, co se tam prodává, byla nošená minimálně. Jinak kvalitní šátek v pohodě odnosí několik dětí, jen se o něj musí správně pečovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
15.12.12 22:02

Holky super ;-) nositko je paradni.. bleskove uvazany na zada nebo na bricho, suprove drzici kapucka a i kdyz nejsou nijak moc polstrovane „usi“ tak vibec netlaci a skvele se nosi… a halvne ta rychlost vazani je bombova ;-) uz zadne pytlikovani s nepoddajnym satkem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
22.12.12 11:12

Holky, můžete mi poradit? Čekáme s přítelem v květnu přírůstek do rodiny - chlapečka. Ani jeden z nás nemáme zkušenosti se šátkováním apod., ale chtěli bysme si šátek pořídit. Jsme z Ostravy a netušíme, kde se tyto šátky dají sehnat, kde nás kdo naučí šátek vázat a taky za kolik, ale především jaký typ šátku si pořídit? Přítel je ode mně vyšší o nějakých 25cm, nevím, zda má výška na to nějaký vliv. Jak říkám, nemáme s tím žádné zkušenosti, takže ani pořádně nevíme, co hledat a hlavně co koupit. Předem děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
23.12.12 16:20

Holky muzete prosim juknout na foto a poradit jestly jsem dobre navazala dikec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
23.12.12 19:19

@Janina88 myslim ze dobry, mozna trosku vic podsadit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
23.12.12 19:28

Mě to přijde OK, podsazení taky. Chtělo by to fotku z předu, jestli je tam rovně a nohy symetricky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
23.12.12 21:29

Diky holky, Amalce se v satku moc libilo zvladly jsme spolu uklidit cely byt :) holky jeste dotaz to podsazeni je na to nejaky trik jak dobre podsadit? A v jake fazy vazani je dobre podsazovat? dekuju za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
23.12.12 21:46

@Janina88 nozicky maji byt do M, aby mel kolinka vys nez zadecek, a podle me je dulezite utahnout na zacatku nez si dite vlozis a pak jen dotahnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
23.12.12 22:12

Podsazovat od začátku, hned při usazování do kapsy, tu pořádně zasunout pod prdel dítěte, klidně až k pupíku. Tím zajistíš, že látka je pod kolínky pořádně vysoko, až do podkolení jamky. Dohánět podsazení křížem nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
23.12.12 22:32

@Janina88 prosimte co to mas za satek? Znacka, delka? A ostatni poradite? Chtela bych pro malyho satek, do zacatku elasticky, ma se narodit koncem dubna, moje vyska je 164cm, velikost odevu M, S. Pocitam s elastickym satkem do pul roku, mozna neco dyl, zajima me jakou delku zvolit at mi to zbytecne necouha, asi budu vazat jen kolibku a takovy to na bricho, jak ma tady janina88 poradite?

• Citovat
  • Upravit
31594
23.12.12 22:50

@aňulinek elastiky jsou většinou jen jedna délka, kolem 5m. I teda mezi elastikama je rozdíl, klasika je moby, tuším, že pevnější trošku je MaM eco, ale nejsem si jistá. Určitě stojí za to se kouknout po MMB po šátku z druhé ruky. Velkým obloukem se vyhnout medley, měla jsem a je to na prd, fakt takový tričko a prověšoval se už s 5kg miminem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
23.12.12 22:57

Moby je nejpevnější, Mam mín. Nejpružnější je Liliputy. Já si v rámci mánie kupila na druhé Moby. No, nenosila jsem ho, lepší mi přišel pevný. Ale zas u prvního bych to asi ocenila, s pevným jsem dost zápasila. ale je třeba vzít v vahu, že je to šátek na chvíli. s šestikilovým dítětem už se začíná prověšovat, s osmikilovým je to na pytel, takže na moje mimina na 2 měsíce. Pevnější Moby vydrží asi déle, než Liliputi, ale zas to tolik neusnadní.
No, to jsem pomohla, co? :think: :jazyk:
Jestli nejsi úplně levá, jdi do pevného, zanošeného, s tím to taky půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
23.12.12 23:08

Pocitam s tim, ze to bude jen na par mesicu, naucim se jakztakz vazat a potom budu pri vyberu pevneho moudrejsi, takze rikate ze moby je celkem ok a liliputi by taky sel? A co rikate na tu delku moby je delan v delce 5,5 m neni to zbytecne moc na mimco?

• Citovat
  • Upravit
81479
23.12.12 23:09

Elastiky délku neřeš, bude dlouhý ale krátké se nedělaj. Vybrala bych Mam, Moby nebo Liliputy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
23.12.12 23:15

Takze medley skrtam beztak nemaj ani ty fotky dvakrat sympaticky ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak