Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5254
7.1.13 15:22

@Anielka No vidíš, na mětřík jsem se ani nepodívala. S malým mimčem nemám zkušenost ani v manduce, to jsem jen šátkovala. Tak jakého krasavce si vybrala ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.1.13 15:27

@elfans http://www. ellevill. com/en/products/linen-zara-bluez tenhle, ale je na ceste z Norska, takze jeste od Verky z ND nemam 100% potvrzene. Ale psala jsem ji, ze si ho zamlouvam. :-)

Ja bych mesicni taky do manducy nedala, proto jsem koukala po satku.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
7.1.13 15:35

Měsíční bych nedala do žádného nosítka. Šátek je prostě šátek.

• Citovat
  • Upravit
5254
7.1.13 15:38

@Anielka Ten já krásnej! Ellevill zara byl můj první šátek :srdce:, ale měla jsem jen bavlnu. Těším se na navázanou fotku s miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.1.13 15:43

@elfans Snad to zvladnu. Ja bych asi vzala bavlnu, ale on je uz vyprodany a vsichni kombinaci bavlna/len hrozne chvali.

• Citovat
  • Upravit
887
7.1.13 17:36

Holky a odkdy do manducy s vlozkou? Satek mam a zatim nosim jen doma v kolebce v krizi na boku. Ale po chvilce me z toho dost boli zada. Hned na jaro chci chodit na dlouhe prochazky a na hory, proto jsem myslela, ze od tech 2-3 mesicu uz muze byt v manduce, ve ktere muze nosit i muj muz. S tim uvazem, co ted doma nosim bych dlouhou prochazku urcite nezvladla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
7.1.13 17:41

@Ringle nosím v manduce od 3m, už nebyla ani potřeba ta vložka, ale synek byl veliký. ze začátku to ale na delší procházky nebylo, chvíli trvalo, než si zvykl. A teda nikdy jsem nenosila dýl než třeba 2h v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.1.13 17:45

@Ringle Ja bych dala, az kdyz drzi poradne hlavicku…

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
7.1.13 18:05

@Ringle Vážu vertikálně do kříže s kapsou, rozloží to váhu na obě ramena, z toho záda nebolí :)

• Citovat
  • Upravit
1262
7.1.13 22:10
@Anielka píše:
@elfans http://www. ellevill. com/en/products/linen-zara-bluez tenhle, ale je na ceste z Norska, takze jeste od Verky z ND nemam 100% potvrzene. Ale psala jsem ji, ze si ho zamlouvam. :-)Ja bych mesicni taky do manducy nedala, proto jsem koukala po satku.

Ty ten šátek dokážeš sehnat? Já jsem sem na něj tady dávala odkaz, že si ho chci pořídit, ale v e-shopech ho už nemají :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.1.13 22:13
@baruse.t píše:
Ty ten šátek dokážeš sehnat? Já jsem sem na něj tady dávala odkaz, že si ho chci pořídit, ale v e-shopech ho už nemají :?

Jop, napis Verce z nosenideti.cz ale jen lnene… bavlnene jsou vyprodane.. ma je na ceste z Norska.

• Citovat
  • Upravit
1262
7.1.13 22:29

To je dilema, to je dilema :nevim: Já jsem minulý týden udělala objednávku na jednom e-shopu a rovnou zaplatila (i za ten šátek, který tam nabízeli). Bohužel prý šátek není a nebude (tak proč je možnost si ho hodit do košíku a účtovat ho :think: ) No a tak jsem si místo něj vybrala ten Ellevill Paisley Smaragd s bambusem. Já nevím, jaký bude ten len, budu začátečnice s miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.1.13 14:10

@baruse.t Mne ho poradily holky na ND… asi budu slozitejsi na udrzbu nez bavlna.. ale zas bambus taky, ne?

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
8.1.13 14:24

Len se musí žehlit, hrozně se mačká.

• Citovat
  • Upravit
1262
8.1.13 15:52

@Anielka No uvidím, jak to bude složité. Popis k šátku je, že se může prát na 60 a potom doporučují vyžehlit, ať se vlákna narovnají. Ale ten vzor Triblu se mi moc líbí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí