Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@Anielka No vidíš, na mětřík jsem se ani nepodívala. S malým mimčem nemám zkušenost ani v manduce, to jsem jen šátkovala. Tak jakého krasavce si vybrala ty?
@elfans http://www. ellevill. com/en/products/linen-zara-bluez tenhle, ale je na ceste z Norska, takze jeste od Verky z ND nemam 100% potvrzene. Ale psala jsem ji, ze si ho zamlouvam. ![]()
Ja bych mesicni taky do manducy nedala, proto jsem koukala po satku.
Měsíční bych nedala do žádného nosítka. Šátek je prostě šátek.
@Anielka Ten já krásnej! Ellevill zara byl můj první šátek
, ale měla jsem jen bavlnu. Těším se na navázanou fotku s miminkem.
@elfans Snad to zvladnu. Ja bych asi vzala bavlnu, ale on je uz vyprodany a vsichni kombinaci bavlna/len hrozne chvali.
Holky a odkdy do manducy s vlozkou? Satek mam a zatim nosim jen doma v kolebce v krizi na boku. Ale po chvilce me z toho dost boli zada. Hned na jaro chci chodit na dlouhe prochazky a na hory, proto jsem myslela, ze od tech 2-3 mesicu uz muze byt v manduce, ve ktere muze nosit i muj muz. S tim uvazem, co ted doma nosim bych dlouhou prochazku urcite nezvladla ![]()
@Ringle nosím v manduce od 3m, už nebyla ani potřeba ta vložka, ale synek byl veliký. ze začátku to ale na delší procházky nebylo, chvíli trvalo, než si zvykl. A teda nikdy jsem nenosila dýl než třeba 2h v kuse.
@Ringle Vážu vertikálně do kříže s kapsou, rozloží to váhu na obě ramena, z toho záda nebolí ![]()
@Anielka píše:
@elfans http://www. ellevill. com/en/products/linen-zara-bluez tenhle, ale je na ceste z Norska, takze jeste od Verky z ND nemam 100% potvrzene. Ale psala jsem ji, ze si ho zamlouvam.Ja bych mesicni taky do manducy nedala, proto jsem koukala po satku.
Ty ten šátek dokážeš sehnat? Já jsem sem na něj tady dávala odkaz, že si ho chci pořídit, ale v e-shopech ho už nemají ![]()
@baruse.t píše:
Ty ten šátek dokážeš sehnat? Já jsem sem na něj tady dávala odkaz, že si ho chci pořídit, ale v e-shopech ho už nemají
Jop, napis Verce z nosenideti.cz ale jen lnene… bavlnene jsou vyprodane.. ma je na ceste z Norska.
To je dilema, to je dilema
Já jsem minulý týden udělala objednávku na jednom e-shopu a rovnou zaplatila (i za ten šátek, který tam nabízeli). Bohužel prý šátek není a nebude (tak proč je možnost si ho hodit do košíku a účtovat ho
) No a tak jsem si místo něj vybrala ten Ellevill Paisley Smaragd s bambusem. Já nevím, jaký bude ten len, budu začátečnice s miminkem.
@baruse.t Mne ho poradily holky na ND… asi budu slozitejsi na udrzbu nez bavlna.. ale zas bambus taky, ne?
@Anielka No uvidím, jak to bude složité. Popis k šátku je, že se může prát na 60 a potom doporučují vyžehlit, ať se vlákna narovnají. Ale ten vzor Triblu se mi moc líbí ![]()