Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@Anielka elegantní
Jinak souhlas s Bruni, vyprat, usušit, vyžehlit, vánočka. Někdo na šátku taky sedí a leží(třeba večer u telky nebo při sjíždění netu)
@Anielka Jo aha. Tak nevadí, školkovou dcerku do něj navaž, uvidíš, jak se jí to bude líbit ![]()
Sakra furt na něj koukám, ten je krásnej ![]()
@Brunifid Jako ze bych zacala uvazem na zada? Iiiik, ja jsem rada, kdyz zvladnu Kriz s kapsou… to jeste budu otravovat.
@Anielka tak ten je uzasnej, ja mam taky ellevil ale jen modrej, ale tahle kombinace je boží
Až ho budeš jednou prodavat tak se hlasim ![]()
Mám takový dotaz
používám šátek i manducu, ale moje mrně vyžaduje vyloženě pohyb, chůzi, nejlépe po schodech atd. takže, když uvážu doma a věším prádlo, nebo vařím atd. je jí to málo a vzteká se. Myslíte, že si časem zvykne na šátek i v relativním klidu? Máte to taky některá tak?
@pralalinka
Ja doufam, ze bude prodejny, je to nase posledni dite, tak by mi bylo lito, aby tu pak lezel.
I kdyz manzel rikal, ze ho kdyztak dame misto prehozu na sedacku. ![]()
@Baaru píše:
Mám takový dotazpoužívám šátek i manducu, ale moje mrně vyžaduje vyloženě pohyb, chůzi, nejlépe po schodech atd. takže, když uvážu doma a věším prádlo, nebo vařím atd. je jí to málo a vzteká se. Myslíte, že si časem zvykne na šátek i v relativním klidu? Máte to taky některá tak?
Jo, to znám, ale když jsem ji venku během procházky uspala, tak mi pak na zádech hezky hodinku a půl spala a mohla jsem sedět u PC
Vyklopit nešla, to byla hnedka vzhůru. Potěšila jsem Tě? ![]()
@Brunifid no to teda jo
nemůžu doma u běžných činností poskakovat jak pošuk
navíc to stejně pozná. Když s ní jdu ven, tak je tuhá, než sejdu dolů ze 3.patra.
@Baaru me se dite. v satku nudilo I ve fronte, ale jak. zaklapla, mohla jsem taky zasednout a. hodit nohy nahoru
Znam ale I deti, ktere jsou v satku vzhuru, bez pohybu matky a jsou v pohode ![]()
@agy píše:
@Baaru me se dite. v satku nudilo I ve fronte, ale jak. zaklapla, mohla jsem taky zasednout a. hodit nohy nahoruZnam ale I deti, ktere jsou v satku vzhuru, bez pohybu matky a jsou v pohode
@Brunifid díky díky. Vypadá jinak než na fotkách