Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
8.2.13 12:12

@Brunifid díky díky. Vypadá jinak než na fotkách ;)

• Citovat
  • Upravit
agy
15466
8.2.13 12:44

@Anielka elegantní :palec: Jinak souhlas s Bruni, vyprat, usušit, vyžehlit, vánočka. Někdo na šátku taky sedí a leží(třeba večer u telky nebo při sjíždění netu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.2.13 13:24
@Anielka píše:
@Brunifid díky díky. Vypadá jinak než na fotkách ;)

Nádhera! :palec:
Ještě navázanej by to chtělo. Už ho sušíííííš? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Any11
8.2.13 13:41
@Brunifid píše:
Nádhera! :palec:
Ještě navázanej by to chtělo. Už ho sušíííííš? :mrgreen:

To az za dva mesice… nejdriv :/ jeste nesel do pracky, musela jsem pro dceru do skolky… :-)

@agy Jj, to vim, ale to by tady asi neprezil :-)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
8.2.13 13:47

@Anielka Jo aha. Tak nevadí, školkovou dcerku do něj navaž, uvidíš, jak se jí to bude líbit :mrgreen:
Sakra furt na něj koukám, ten je krásnej :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Any11
8.2.13 13:54

@Brunifid Jako ze bych zacala uvazem na zada? Iiiik, ja jsem rada, kdyz zvladnu Kriz s kapsou… to jeste budu otravovat.

• Citovat
  • Upravit
4138
8.2.13 14:16

@Anielka tak ten je uzasnej, ja mam taky ellevil ale jen modrej, ale tahle kombinace je boží :P Až ho budeš jednou prodavat tak se hlasim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
8.2.13 14:23

Mám takový dotaz :-) používám šátek i manducu, ale moje mrně vyžaduje vyloženě pohyb, chůzi, nejlépe po schodech atd. takže, když uvážu doma a věším prádlo, nebo vařím atd. je jí to málo a vzteká se. Myslíte, že si časem zvykne na šátek i v relativním klidu? Máte to taky některá tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.2.13 14:23

@pralalinka :) Ja doufam, ze bude prodejny, je to nase posledni dite, tak by mi bylo lito, aby tu pak lezel. :-) I kdyz manzel rikal, ze ho kdyztak dame misto prehozu na sedacku. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
8.2.13 14:42
@Anielka píše:
@Brunifid Jako ze bych zacala uvazem na zada?

No jasně, s větším se to líp trénuješ, chytne Tě kolem krku a nemusíš se bát, že během vázání spadne. :lol:
Akorát pak budeš čumět, že mimino má hrozně krátký nožičky a stejně Ti to nepůjde :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
8.2.13 14:43
@Baaru píše:
Mám takový dotaz :-) používám šátek i manducu, ale moje mrně vyžaduje vyloženě pohyb, chůzi, nejlépe po schodech atd. takže, když uvážu doma a věším prádlo, nebo vařím atd. je jí to málo a vzteká se. Myslíte, že si časem zvykne na šátek i v relativním klidu? Máte to taky některá tak?

Jo, to znám, ale když jsem ji venku během procházky uspala, tak mi pak na zádech hezky hodinku a půl spala a mohla jsem sedět u PC :mrgreen: Vyklopit nešla, to byla hnedka vzhůru. Potěšila jsem Tě? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
195
8.2.13 16:35

@Brunifid no to teda jo :lol: nemůžu doma u běžných činností poskakovat jak pošuk :-) navíc to stejně pozná. Když s ní jdu ven, tak je tuhá, než sejdu dolů ze 3.patra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
8.2.13 17:18

@Baaru me se dite. v satku nudilo I ve fronte, ale jak. zaklapla, mohla jsem taky zasednout a. hodit nohy nahoru :roll: Znam ale I deti, ktere jsou v satku vzhuru, bez pohybu matky a jsou v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.2.13 17:20
@agy píše:
@Baaru me se dite. v satku nudilo I ve fronte, ale jak. zaklapla, mohla jsem taky zasednout a. hodit nohy nahoru :roll: Znam ale I deti, ktere jsou v satku vzhuru, bez pohybu matky a jsou v pohode ;)
:D Elíšu? :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
8.2.13 17:25
@Lama Lama píše: :D Elíšu? :andel:
:mrgreen: :mrgreen: Jo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit