Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2156
17.2.13 19:14

Ahoj holky, koupila jsem krasnou nosici bundu a mikinu od angel wings v cervene barve a velikosti s, ale je to spis m, cili 38-40. je mi veliká, takze ji timto nabizim, kdybyste nektera chtela mit detatko pekne chranene :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.2.13 10:00

Zdravím, chtěla bych se ještě poradit, když máte dítko pod bundou (na břiše) a kouká ven, tak jak řešíte to, že jemu i Vám táhne na krk? Jak je mimi oblíknuté? V šátku je přeci jen ještě obalené látkou, ale třeba v nosítku tam je vlastně celé odkryté. Koukala jsem, že k tomu je asi taková ta dvojtá šála, ale jak se to dá řešit jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
21.2.13 11:35

@Baaru Klasický nákrčník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
21.2.13 11:42

@Baaru dítě kuklu a mikinu s kapucou, já nákrčník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.2.13 12:40

Díky za zprávy :-) a dělali ste to tak i s malýma, já mám 3 měsíční, tak se bojím, aby nenastydla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
21.2.13 14:31

@Baaru jj, kukličky josu už pro malinké děti, případně přes to čepku a buď schovat hlavu pod šátek nebo pod kapucku nosítka. A malou máš schovanou pod bundou, dýchá teplý vzduch, ve velkém mrazu ven stejně s prckem nejdeš. Takže je to OK. Ony jsou děti děsně odolné, jinak by tu naši péči nepřežily :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.2.13 10:08

@Jitu2 Díky moc, ona právě začíná čučet, takže se chce rozhlížet a pod bundou se vzpouzí, takže to zatím dělám tak, že jí doma trochu unosim utahám a pak teprve vyrážíme, když mám jistotu, že vytuhne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
22.2.13 10:14

@Baaru u nás se spánek mimo postýlku už od malinka téměř nekoná :zed: Takže nějakou koukací škvíru má vždycky, ale i tak dýchá teplý vzduch, tak to neřeším. V kočárku by měl kolem hlavy větší zimu. Tam tak zachumlaný nechtěl být nikdy.
Ale pomalu zase začínám přecházet na kočár a pro změnu řeším, jak se vlastně mají děti oblékat v zimě do kočárku :lol: Fusak mu vadí, na zachumlání je už velký a pořádné zimní oblečení zatím nevedeme - nechodí, tak není třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
22.2.13 10:19
@Baaru píše:
Zdravím, chtěla bych se ještě poradit, když máte dítko pod bundou (na břiše) a kouká ven, tak jak řešíte to, že jemu i Vám táhne na krk? Jak je mimi oblíknuté? V šátku je přeci jen ještě obalené látkou, ale třeba v nosítku tam je vlastně celé odkryté. Koukala jsem, že k tomu je asi taková ta dvojtá šála, ale jak se to dá řešit jinak?

Pro sebe mám nákrčník a pro syna máme doma kukličku, ale nechce ji, takže mu přes termotričko obleču vestičku s kapucí, pod kapucí má samozřejmě čepici. Mám bundu Angelwings, ale ta zabudovaná šáli mi nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
22.2.13 10:21
@Jitu2 píše:
@Baaru u nás se spánek mimo postýlku už od malinka téměř nekoná :zed: Takže nějakou koukací škvíru má vždycky, ale i tak dýchá teplý vzduch, tak to neřeším. V kočárku by měl kolem hlavy větší zimu. Tam tak zachumlaný nechtěl být nikdy.
Ale pomalu zase začínám přecházet na kočár a pro změnu řeším, jak se vlastně mají děti oblékat v zimě do kočárku :lol: Fusak mu vadí, na zachumlání je už velký a pořádné zimní oblečení zatím nevedeme - nechodí, tak není třeba :)

Já bych taky vůbec nevěděla, jak oblíct dítě do kočárku :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
22.2.13 16:06

Já tuhle měla problém složit kočárek, když jsem ji tam potřebovala na deset minut dát. :oops:

• Citovat
  • Upravit
604
25.2.13 15:18

Ahoj holky, nosí takdy někdo v tandemu? Jak to mám udělat, abych měla mimino v šátku vepředu a zároveň dvouleťáka v manduce na zádech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
25.2.13 17:48

Nejdřív mimino na břicho, pak manducu na záda. Může vadit uzel na zádech, dá se zavázat dopředu nebo na bok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
25.2.13 18:35

V tandemu jsem nesla párkrát. Na krátko to bylo kupodivu v pohodě, hezky vyvážené. Na delší nošení nic moc hlavně na kolena. Nesla jsem jen vyjímečně - jednak proti žárlivosti, když si dvouleťák asi 2× vzpomeul, že chce taky do šátku. Pak asi 2× při nemoci, cestou do lékárny. Původní plán byl jako nouzovka při hysteráku staršího, abych ho dovlíkla domu Ale zmítající se batole do batohu není dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.2.13 15:13

Máte nějakou ověřenou vyzkoušenou kukličku pro mimoše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí