Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
26.2.13 15:23

Jako kuklu na hlavu? Jo, Bundles vlněnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.2.13 15:26

@Lama Lama JJ, na hlavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
26.2.13 16:11

@Baaru Mám pro malou ManyMonths. A docela mě zaujala tato , četla jsem na ni dobré ohlasy a je za pěknou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
26.2.13 16:21

Holky, prosím, nemáte nějaký tip na video, kde se váže novorozeně do vertikálního úvazu? Všude mají už větší děti a zatím nevím, jak si poradím s nemluvnětem, aspoň pro představu, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
26.2.13 18:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
26.2.13 19:04

@Lama Lama Bobásek, malučký. díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
27.2.13 11:38

@Terem @Lama Lama Díky za tipy, potřebuju to právě na krátké vyběhnutí (kluk je zrovna nemocnej, tak ho nechci nechat běhat a potřebovala jsem zajít pro obědy - je to 5 minut od baráku) No, zvládli jsme to, akorát jsem prohodila nosidla a nošence - mimino do Manduky a kluka do šátku - přišlo mi to jednodušší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
27.2.13 11:45

@-PET- tý jo, paráda! Potkala si alespoň nějaké zvědavé sousedky?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
27.2.13 12:02

@elfans No, tak pár lidí po nás koukalo, někteří pozitivně komentovali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
27.2.13 21:37

PET, to už je docela velké miminko. Viděla jsem tandemy jen s malými, co do manduky ještě nešly dát. Takhle je jednodušší dolaďovat s dítětem na zádech než na břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
28.2.13 14:28
@Terem píše:
Velikost matky by na polohu dítěte neměla mít vliv. Miminko má nohy roztažené tak jako tak. Nosila jsi i na zádech?

to jsem nezkoušela, na to byla ještě malá mi přišlo, teda bylo jí 6 měsíců. Holt to zkusíme znovu, až nahrabu na další Manducu, nebo zkusím něco levnějšího, půl dne jí v tom nosit nebudu, jenom na 10 minut se psama nebo poponést až bude běhat. Mně spíš přijde že jí asi vadí jak je v tom utažená, nebo jsem myslela roztažený ty nožičky, ale když říkáš, že to je stejný i u hubených…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
1.3.13 11:11

Ahoj, potřebuju rychlou radu. Čekáme v červenci holčičku a už od začátku uvažujeme o šátku. Přítel je náhodou ted ve Španělsku a objevil šátky. Zatím mám jedinou informaci, která zní: „Mají tu obchod se vším co potřebuješ pro mimino, všechno je tu od jane. Maj tu šátek za 50 euro.“ Na internetu mi žádné šátky od Jane nevylezly, tudíž jsem mu napsala, at přesně zjistí značku, zda teda i ty šátky jsou od značky Jané a jak je dlouhý. Aby třeba v obchodě Jane neprodávali nějaký jiný značky, co tak kvalitní nejsou. Takže pokud je možné, že ten šátek je opravdu téhle značky - bude kvalitní? Ne vždy jedna značka má všechny výrobky stejně kvalitní, tak proto se ujišťuji. Děkuji za rady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
1.3.13 12:14

Šatek Jane neznám, cena je nižší než u kvalitních šátků. Tipuju, že to bude elastický. Měla jsem v ruce šátek Red Castle, byl nepoužitelný a stál 2 tácy.
Nech si výběr šátku pro sebe a užij si to. Co by za to mnohé z nás daly :mrgreen:
Osvědčené značky tu už padly - Nati, Didymos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
1.3.13 12:52

@Terem No na šátek budeme mít rozpočet tak max. 2 tis. Ty nejkvalitnější, co jsem koukala, tak jsou ještě dražší. A potřebujeme těch 5m - kvůli chlapovi. A jak jsem pochopila, tak pořizovat jedině pevný.
Zas s tou cenou - přeci jen je to ve Španělsku, tam jsou ceny jinačí. Co si vzpomínám, tak když jsem byla na Mallorce, tak jsem se vyžívala v nákupech hadrů, protože tam byly levnější než u nás a fakt hezký - dotáhla jsem si nějaký šatičky a kabelky. Tady jsem našla střední kvalitu za 1500,–-, tak si myslím, že tam by logicky levnější být měly. No je to chlap, tak uvidíme, jak bude ochotnej to řešit, spíš hádám, že vybere něco „míň složitýho“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
1.3.13 18:49

Angor, do šátku neznámé nebo nejisté značky bych opravdu nešla. myslím, že i celosvětově vedou stále ty zde dokola omýlané značky. Myslím, že Nati nebo Storchenwiege v tvém limitu budou. Z druhé ruky šátek nechceš A jinak poznámka- jsi si jistá, že chlap bude nosit? Aby jsi se kvuli jeho 3 poponesenim na focení nemusela motat denně do metru látky navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí