Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@agy no možná časem si říkám, že bude koukat po okolí, ale je ještě malá (11.týdnů), tak pořádně ještě neudrží kebuli, aby se mohla bez problémů rozhlížet.
@Anielka Tak ten je moc povedenej! A jak je pocitove tlusty/tenky? Ja kombinaci s lenem nemela ani nikdy v ruce.
@Baaru tak to u nas taky bylo, kdyz byla mala a byla vsatku tak sem se musela hejbat, jak sem se zastavila, kdyz spala, tak se hned vzbudila a rev. Ale cim je starsi tim je to lepsi, ted uz me ani v satku neusne jak je zvedava a kouka ![]()
Ahoj holky, mám na vás dotaz: mám 6-měsíční dítko, při pokusech o navázání na záda se předkloníma a mrňavka se okamžitě opře o ruce a pase koníčky - jak ji „donutit,“ aby to nedělala? Šátek s takhle zapřeným miminem se fakt špatně utahuje… Jinak nosím na břiše v KSK, venku pod bundou, ale na doma ji právě chci na zádech
@-PET- píše:
@Anielka šátek je krásnej, taky jsem po něm pokukovala
zkus vázat třeba v kleče na posteli, ať se nebojíš, že ti žuchne dolů a buď co nejvíc narovnaná. Člověk má pocit, že musí vázat v předklonu, ale ten náklon stačí fakt minimální. Dej vědět, jak to šlo ![]()
@agy díky za tip, zítra zkusím
Právě dvouleťáka navážu celkem v pohodě a s miminem mám problém ![]()
Maminky prosím o radu, naše malá vždycky v šátku brečela, později jsem zkoušela ergo a Manducu, prostě se jí to nelíbilo, strašně mě to mrzí, protože na pole je to s kočárem naprd, co si budem povídat, ale napadlo mě, nemůže to být, že já jsem celkem škatule, tak jestli jí vadí, jak má ty nožičky víc roztažené? Nebo se dá nosit normálně, i když má máma větší konfekční velikost?
Velikost matky by na polohu dítěte neměla mít vliv. Miminko má nohy roztažené tak jako tak. Nosila jsi i na zádech?
Nemáte někdo zkušenost s touhle bundou?
http://www.nosenideti.cz/…y-Red-India/
V čem nosíte na jaře a na podzim?
Pod flískou nebo pod softshelkou. Tahle nemá kapucko pro fixaci hlavy dítěte na zádech, takže pro mě je nepoužitelná.
@Terem A jak třeba vypadá něco s fixací hlavičky? Chápu to správně, jako, když se chce dítěti spát, nebo k čemu je to nutné? díky moc
Je to kapucka pro dítě, když usne, aby mu nepadala hlava. Mě děti okamžitě usínaly.
Má ji bunda Angel Wings, SusesKinder, Vonzibunda, MaM.
Fotka třeba tady http://www.angel-wings.cz/…ka-spinkaci/
@Baaru případně některé bundy od holek na Fleru - třeba od „Vyrobeno tlapkama“
Mám bundu od Vyrobebo tlapkama, teď mi šije mikinu. Bunda je fantastická, nejlepší kousek mého šatníku, nosím denně, doporučuji ![]()