Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3419
17.1.13 23:12
@Lama Lama píše:
vonzidítě sere každého :mrgreen: „Toníčku ručiku“ a Toníček připlácnul ručiku k tělu jak voják, to si pamatuji do teď. :cert:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.1.13 23:13

Ještě jak nahazuješ na záda? Nejlepší je nához přes hlavu ( vonzi ho tam ve videích má). To už je šátek tam kde má bát - pořádně pod zadkem, batoh už máš po náhozu skoro hotový, jen vzadu překřížit a vpředu zauzlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.1.13 23:16

Ono to přijde, když ne s prvorozenym, tak druhym. Mě holka na „blondýno hají“ taky připlácne hlavu na povel, abych jí nasadila na zádech kuklu dělá už líp jak nějaký Toníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
17.1.13 23:18

Posadila jsem si maličkou v podřepu na rozložený šátek, připravila do batohu, pak lehce rozhoupala a přehodila přes hlavu, né zahodila, jen přehodila :lol:
No a pak už to překřížení a zauzlování bývá s malou horší. Normálně je v klidu (pokud si jí vážu do předu) No a pak, když už jsem jí měla vzadu, tak byla v klidu, asi se jí to líbilo ;) Musíme si obě zvyknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
17.1.13 23:20
@Lama Lama píše:
Ono to přijde, když ne s prvorozenym, tak druhym. Mě holka na „blondýno hají“ taky připlácne hlavu na povel, abych jí nasadila na zádech kuklu dělá už líp jak nějaký Toníček.

No vidíš, jak je šikulka ;) S maličkou to ještě vypiluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
18.1.13 09:08

@Hellísek Malá si zvykne, mě poprvý taky tak divně mrouskala jakoby stachy. A ted kdyz ji pokladam do satku a nahazuju pres hlavu tak se u toho repi a je cela natesena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
18.1.13 09:11

Holky taky se u toho tak zapotite kdyz vazete na zada 8o Ja su vzdycky zmorena jak kun, a to mam hodny dite ktery ase ani nehne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
18.1.13 09:13
@pralalinka píše:
Holky taky se u toho tak zapotite kdyz vazete na zada 8o Ja su vzdycky zmorena jak kun, a to mam hodny dite ktery ase ani nehne

už ne, ale dřív :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
18.1.13 09:13

Já se učila vázat jen ve spodním prádle a to byl únor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
23.1.13 00:46

Máte některá nějaký vychytaný a osvědčený tip, jak vypadat v zimě se šátkem nebo nosátkem aspoň trochu hezky a elegantně? Když je teplo, jde to samo. Ale takhle v zimě jsem pořád jen v pohorkách, džínách a lyžařské bundě s vsadkou a už mi to leze krkem. Kabát mám krásný, ale na knoflíky a ničit ho zipem je mi líto. Se zateplovací kapsou se bojím, že by nám byla zima. Nebo se vám osvědčila?
Dřív jsem chodila jen v sukních a pěkných kalhotách a teď je ze mě džínová mamina :( Jenže v MHD a tím spíš v tomhle počasí je nošení mnohem pohodlnější, oběma nám vyhovuje, tak hledám nějaký pěknější a elegantnější způsob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.1.13 07:08

@Jitu2 Nosící kabát řádově za čtyři litry :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5254
23.1.13 07:49

@Jitu2 Však ty seš šikovná a něco pěkného a elegantního si ušiješ! Jestli nosíš ještě v předu, tak i do kabátu s knoflíky sá dá ušít vsadka na knoflíky.

@Brunifid Kabátky jsou to fakt pěkný, ale myslím, že pokud je tam dítko už trochu větší a trčí nohy, tak bych v tom stejně vypadala jako krabice:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
23.1.13 14:03

@elfans no mně právě přijde, že v nosícím oblečení vypadám jak v pytli, ať dělám, co dělám :D Takhle v mrazech to neřeším, hlavní je přežít :) Ale jak se trocu oteplí, tak už mám zas roupy.
Sukně provětrám, jen když jde Vojta v kočárku na hlídaní a o víkendech, kdy nosí tatínek a vypadá jak v pytli zase on :) )
Tak asi zkusím spáchat tu kapsu a uvidíme, třeba se osvědčí. Protože zas navlíkat synka do kombinézy a spol. se mi nechce, to by se mi po krámech a v mhd uvařil. Na to je právě ta nosící bunda skvělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
2.2.13 21:57

Ahoj holky,

poraďte mi prosím, jak vybrat šátek. Jsem úplná začátečnice, nic o tom nevím. Jenom jsem zjistila, že v zimě nevytlačím kočár do kopce ke školce, kam musím vodit starší. :zed:
Klidně do šátku i dost investuju, ale musím vědět, že za to mám to co potřebuju…

Takže prosím, jak se ty šátky liší? Tloušťkou, materiálem, šířkou, pružností? 8o :nevim:

Budu nosit od šestinedělí určitě do roka, možná i déle. Od podzimu do začátku léta (školní rok).

Předem děkuji za rady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.2.13 11:46

Lisi sevsimco pises. pokud chces jeden satek na cele obdobi kup pevny. oscedcene znacky. didymos zara nati storchenwiege. bavlna je nejunverzalnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí