Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@Lama Lama píše:
vonzidítě sere každého„Toníčku ručiku“ a Toníček připlácnul ručiku k tělu jak voják, to si pamatuji do teď.
Ještě jak nahazuješ na záda? Nejlepší je nához přes hlavu ( vonzi ho tam ve videích má). To už je šátek tam kde má bát - pořádně pod zadkem, batoh už máš po náhozu skoro hotový, jen vzadu překřížit a vpředu zauzlovat.
Ono to přijde, když ne s prvorozenym, tak druhym. Mě holka na „blondýno hají“ taky připlácne hlavu na povel, abych jí nasadila na zádech kuklu dělá už líp jak nějaký Toníček.
Posadila jsem si maličkou v podřepu na rozložený šátek, připravila do batohu, pak lehce rozhoupala a přehodila přes hlavu, né zahodila, jen přehodila ![]()
No a pak už to překřížení a zauzlování bývá s malou horší. Normálně je v klidu (pokud si jí vážu do předu) No a pak, když už jsem jí měla vzadu, tak byla v klidu, asi se jí to líbilo
Musíme si obě zvyknout ![]()
@Lama Lama píše:
Ono to přijde, když ne s prvorozenym, tak druhym. Mě holka na „blondýno hají“ taky připlácne hlavu na povel, abych jí nasadila na zádech kuklu dělá už líp jak nějaký Toníček.
No vidíš, jak je šikulka
S maličkou to ještě vypiluju ![]()
@Hellísek Malá si zvykne, mě poprvý taky tak divně mrouskala jakoby stachy. A ted kdyz ji pokladam do satku a nahazuju pres hlavu tak se u toho repi a je cela natesena ![]()
Holky taky se u toho tak zapotite kdyz vazete na zada
Ja su vzdycky zmorena jak kun, a to mam hodny dite ktery ase ani nehne
@pralalinka píše:
Holky taky se u toho tak zapotite kdyz vazete na zadaJa su vzdycky zmorena jak kun, a to mam hodny dite ktery ase ani nehne
už ne, ale dřív ![]()
Máte některá nějaký vychytaný a osvědčený tip, jak vypadat v zimě se šátkem nebo nosátkem aspoň trochu hezky a elegantně? Když je teplo, jde to samo. Ale takhle v zimě jsem pořád jen v pohorkách, džínách a lyžařské bundě s vsadkou a už mi to leze krkem. Kabát mám krásný, ale na knoflíky a ničit ho zipem je mi líto. Se zateplovací kapsou se bojím, že by nám byla zima. Nebo se vám osvědčila?
Dřív jsem chodila jen v sukních a pěkných kalhotách a teď je ze mě džínová mamina
Jenže v MHD a tím spíš v tomhle počasí je nošení mnohem pohodlnější, oběma nám vyhovuje, tak hledám nějaký pěknější a elegantnější způsob.
@Jitu2 Však ty seš šikovná a něco pěkného a elegantního si ušiješ! Jestli nosíš ještě v předu, tak i do kabátu s knoflíky sá dá ušít vsadka na knoflíky.
@Brunifid Kabátky jsou to fakt pěkný, ale myslím, že pokud je tam dítko už trochu větší a trčí nohy, tak bych v tom stejně vypadala jako krabice:D
@elfans no mně právě přijde, že v nosícím oblečení vypadám jak v pytli, ať dělám, co dělám
Takhle v mrazech to neřeším, hlavní je přežít
Ale jak se trocu oteplí, tak už mám zas roupy.
Sukně provětrám, jen když jde Vojta v kočárku na hlídaní a o víkendech, kdy nosí tatínek a vypadá jak v pytli zase on
)
Tak asi zkusím spáchat tu kapsu a uvidíme, třeba se osvědčí. Protože zas navlíkat synka do kombinézy a spol. se mi nechce, to by se mi po krámech a v mhd uvařil. Na to je právě ta nosící bunda skvělá.
Ahoj holky,
poraďte mi prosím, jak vybrat šátek. Jsem úplná začátečnice, nic o tom nevím. Jenom jsem zjistila, že v zimě nevytlačím kočár do kopce ke školce, kam musím vodit starší. ![]()
Klidně do šátku i dost investuju, ale musím vědět, že za to mám to co potřebuju…
Takže prosím, jak se ty šátky liší? Tloušťkou, materiálem, šířkou, pružností?
![]()
Budu nosit od šestinedělí určitě do roka, možná i déle. Od podzimu do začátku léta (školní rok).
Předem děkuji za rady. ![]()
Lisi sevsimco pises. pokud chces jeden satek na cele obdobi kup pevny. oscedcene znacky. didymos zara nati storchenwiege. bavlna je nejunverzalnejsi.