Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@ivana-domca píše:
Co to je DH? A jsou někde na netu všechny uvazy na jednou?
double hammoc
Tak jak tady resite to nosen na zadech tak mi to nedalo a zkusila sem to dnesk a prvne. Sem to mela teda blbe uvazany to je jasny ze na prvni pokus to nc extra nebude ale dobry uz budu domanosit jen na zadech. Zkousela sem ten batoh ale jeste chci ty dalsi uvazy co tu pisete ten batoh me moc nesedl ale uvidim treba na dalsi pokusy to bude lepsi.
@pralalinka Já jak dala dítě jednou na záda, už nikdy jinak ![]()
Vepředu mi jednak překáží a na zádech mi i víc vyhovuje těžiště, prostě se mi to celkově tahne líp.
@Brunifid píše:
@pralalinka Já jak dala dítě jednou na záda, už nikdy jinak
Vepředu mi jednak překáží a na zádech mi i víc vyhovuje těžiště, prostě se mi to celkově tahne líp.
Asi taky tak ted sem zkousela DH. Akorat nebyl dobrej napad diteti kukuricnou krupku do ruky, sme ji pak mela ve vlasech (to sem mela culik)
@Brunifid píše:Právě jsem zkusila dát větší do batohokapsy, s kterou jsem začínala. Ten uzel na prsou, vlastně nad, mi prostě vadí, blbě se mi dýchá. Zlatý DH, který jsem ze začátku odsuzovala, jakože se bez něj obejdem. No ještě že je tolik úvazů, aby si mohl každý vybrat.
Myslis asi kapsu, v batohokapse uzel na prsou prece neni ![]()
@Brunifid Jj měla, ale měla jsem rezervu. Vázala jsem hlavně kříž s kapsou a zbývalo my ještě dost, ale asi by byla ta 6tka lepší.
Mohu se zeptat, jaké máte zkušenosti s těmito šátky? Cena je úžasná a my ho potřebujem fakt na pár měsíců.
http://www.babydoo.cz/…20-detail-20
@Eironil píše:
Mohu se zeptat, jaké máte zkušenosti s těmito šátky? Cena je úžasná a my ho potřebujem fakt na pár měsíců.
http://www.babydoo.cz/…20-detail-20
Ale ve fóru jsem tam našla, že jsou docela dobré, jestli to je ten odkaz ![]()
Ahoj prosim o radu mam tydeni holcicku a chtela bych vyrazit ven je to pri minus 5 rozumne? a jak pripadne obleknout do satku? Pres bych si vzala manzelovu zimni bundu a malou bych uvazala obleconou do body dupacky ponozky a overalek s cepici a kapucou, do kolebky? Prosim poradte
@Janina88 Já vázala od začátku do kříže vertikálně, kolébku pořádně neumím. Ale proč nejít ven? Obléknout jako na doma, přidala bych svetřík, něco na nožky a slabší čepičku.
Bude dýchat předehřátý vzduch, hřejete se navzájem. ![]()
Já mám 3 týdenní a v podstatě ji ven neoblékám. Má body, dupačky nebo overal, ponožky a čepičku. Když má pak přes sebe 3 vrstvy šátku a navrch zimní kabát, tak mi přijde, že jí zima být nemůže. Teda já mám občas pocit, že bych se rozepla
Za chvíli je mi hic, kdybych se drápala ještě třeba do kopce, tak sem zpocená až na zadku ![]()
@Baaru a jaky tip uvazu pouzivas? ja z toho mam porad takovej vitr, ale asi jde o to zkusit to.