Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
agy
15466
26.9.12 15:46
@Saxana22 píše:
Pralinka: vesta super :)Lucca: nemyslím si, že by byla na šum velká…

souhlas s obojím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
26.9.12 19:55

@Saxana22 mě přijde, že jí to spíš rozčiluje…když jí třeba pustím vysavač tak nic, klidně si do toho řve. Zkoušela jsem rádio naladit na šum a taky nic, digestoř mám tichou ta nepomáhá. Zbývá fén ale myslím, že to bude jak vysavač. Ona naopak usne spíš, když je ticho. Pokud jí nosím tak jí nevadí ani televize.Ale ten hluk u toho nehraje roli - náručí usne (většinou) a je jedno jestli je šum nebo ticho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
27.9.12 08:54

Holky, můžete mi tedy poradit, která značka šátku je nejlepší? Uvažuju nad tím, ale nemám tušení, co je nejlepší, jaká délka atd. Díkec ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
27.9.12 09:27
@kety86 píše:
Holky, můžete mi tedy poradit, která značka šátku je nejlepší? Uvažuju nad tím, ale nemám tušení, co je nejlepší, jaká délka atd. Díkec ;-)

Tak me osobne vyhovuje Zara ellevil, predtim sem mela Didymos a ten byl taky dobrej ale Zara je pro me lepsi. A pak jeste hodne doporucujou Storchenwiege.
A delka zaleži na postavě ja mam satek 4,7m a jeste mi toho docela dost zbyva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
27.9.12 11:30

Vatanai šátek

Chtěla jsem se zeptat, mám možnost koupit nový šátek Vatanai 4,5m za 700kč z komisního prodeje. myslíte, že je to vhodný šátek pro začátečníka a 2 měsíční miminko? Mám do něj jít? děkuji za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.9.12 12:06

Záleží jaký Vatanai, ale převážná většina jsou velmi tenké. Pro miminko ano, pro věší dítě na delší nošení s ním nepočítej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
27.9.12 14:45
@Lama Lama píše:
Záleží jaký Vatanai, ale převážná většina jsou velmi tenké. Pro miminko ano, pro věší dítě na delší nošení s ním nepočítej.

je to oranžový TIBET. Jestli to píšu správně.

Pak tam mají za 700kč ještě modrý šátek CHUSTA.
Tak nevím, později bych stejně chtěla nosítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.9.12 16:18

Jestli pak chceš nosítko, tak bych asi Vatanai brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
27.9.12 18:38

A „chusta“ je polsky šátek. Takže je otázka, co to vlastně za polský šátek je, může toho být víc. Jestli to neví ani prodejkyně, tak leda poznat to podle barev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
27.9.12 22:04

@Lama Lama přemýšlím o KiBi nebo manduce. ted mám babyvak a přemýšlela jsem o tom šátku, ale bojím se, že to s ním nezvládnu, takže pak co nejrychleji přejít na to nosítko.

@VeruskaK no je v originální krabici, nenošení. ale na té krabici je jen ten název a je modré barvy. víc nevím, ale mám to vyfocené, můžu dát fotku krabice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
28.9.12 10:55

Holky mam elasticky satek, znacku nevim, je to darek, prijde mi to lepsi na doma, ze je elasticky, pohodlny, ale po pulhodine uz to zacina povolovat, je nejaky figl na rychle utazeni? Maly ma 4 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
28.9.12 20:00

Jedině víc utáhnout při navázání. Elastický se dotahovat nedá. Předpokládám, že vážeš kříž s kapsou venku.
Pokud ti šátek vyhovuje, pořídit pevný, tenhle už asi dlouho nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
29.9.12 21:28

Ahoj holky, do konce října se minarodí mimi, stále spekuluju nad nějakým babyvakem.. šátek bych chtěla třeba později, ale vzhledem k tomu, že to bude moje první dítko, tak nevím nevím jak budu šikovná. No a moje představa je taková, že si ze začátku mimi vezmu do vaku třeba do obchodu, mám to cca 3 minuty od domova takže potřebuji spíš takovou rychlovku než na túry.. jaké máte s vaky zkušenosti a jaké byste mi doporučily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
30.9.12 08:14

Ahoj Vegous, nedoporucuji vaky ala pechovi, emitex… pidi mimino tam zapadne, sotva jde vylovit, natoz spravne napolohovat.
Nejvic se asi chvali vak Haipa Daipa, osobni zkusenost ale nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
30.9.12 11:24

@agy jj, díky po přečtení všech různejch diskuzí atp., my zatím také haipa daipa vychází nejlépe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí