Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1181
4.9.12 09:09

@Saxana22
(Jinak já tedy prodávám tu mikinu AW velikost L zelenou)
Prodáváš??? A ta vypadá jak nějak to nemůžu najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
4.9.12 10:32

http://www.nosenideti.cz/…a-RingSling/

Tyhle kroužky se dají použít na šátek? k čemu je to dobré? a je to dobré? Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
4.9.12 10:39

Rs je podle me pou itelny na sedici dite. nejvic vyuzivany u chodce co 5minut jde 10 minut se nese a porad dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
5.9.12 08:21

Dnes mi dorazí můj první šátek Hoppediz Timbuktu :mrgreen: :mrgreen: Jsem na něj natěšené, hned dám vyprat a šup s ním na gauč ať se pěkně rozválí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
5.9.12 10:43

Holky, s tou kapsou jste mely pravdu. Nechapu, jak jsem si mohla myslet, ze je urcena primo na noseni mimca :oops: Kazdopadne jsem si vcera jednu spichla a jsem nadsena. Jen me tak napada, ze ta kapsa je asi jen pro vertikalni polohu, takze pro novorozence zrejme nic moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
5.9.12 11:38

Ahoj, chtela jsem se pridat a zeptat se. Mam ted 7tydenniho mrnouse, ma cca 3.5kg, chtela bych zacit satkovat abysme mohli zacit poradne vyletovat na hory, ale nevim, jak ho nosit, idealne na zada nejaky uvaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.9.12 13:02

@tytyty No já nevím, ale na záda se dávají děti až tak od půl roku. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3981
5.9.12 13:12

nosicí bundě - Suses Kinder nedoporučuju bez možnosti si jí vyzkoušet s dítětem na zádech. Já jí měla (ještě mám, kdyby někdo chtěl koupit, ale fakt o ní nemám moc co hezkého říct), na břicho byla fajn, ale na zádech mě strašně tahla přes ramena a to teda vůbec nejsem žádná „korba“. Byla mi dlouhá, široká a přes ramena úzká :nevim:. Takže tu doporučuje opravdu jen na břicho. A kdo znáte někoho šikovného, kdo by vám ušil vsadku, tak to zas doporučit můžu - mám takhle vsadku do softshellky ušitou podle Vonzibundy a je to perfektní a levné řešení.

@tytyty 7 tydenniho na zada jako začátečník asi ne, s tím zkus počkat, až bude sám dobře držet hlavu. Já na záda první dítě zkoušela dávat od 3 měsíců, od 5 pak už téměř výhradně na zádech. Dřív bych si ale netroufla (a netroufnu asi ani teď, mám doma 6 týdenní ;) ).
Do té doby ti doporučím kříž s kapsou uvnitř, koukni se na youtube na videa uživatelky Vonzino1, má to opravdu hezky didakticky udělané, podle ní je to snadné se naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
5.9.12 13:16

Super, diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.9.12 13:23

Tak jsem také koukla na Vonzino1 a má tam i bezvadnou bundičku na nošení mimča - nemáte jí někdo? Zajímala by mě cena a případně zkušenosti :) je to celkem promyšlené… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
5.9.12 13:56

Nemám, ale znám. Bunda super, pár výhrad bych měla, ale to asi ke každé nosící bundě. jen pro jistotu -opět je to šátek, bunda až na to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
5.9.12 14:45
@Kamilka13 píše:
Tak jsem také koukla na Vonzino1 a má tam i bezvadnou bundičku na nošení mimča - nemáte jí někdo? Zajímala by mě cena a případně zkušenosti :) je to celkem promyšlené… :)

mám ji doma. ceny a podrobnější informace zde http://www.vonzi.cz/…minky/cenik/ Šije na zakázku, takže doba dodání je celkem dlouhá, já loni čekala přes 2 měsíce, ale můžeš si nadiktovat, jak bude vypadat. Funkci plní dobře, bezva je přídavný flís do vsadky a límečky, takže dítko je fakt v teple i v největší zimě. Loni byly šílený mrazy a dítě bylo vyhřátý až až :palec: hlavně mu nefouká za krk, jako třeba u aw bundy. U AW bundy si holky taky stěžují na široké rukávy, že jim do nich fučí a je zima.
Ale to víš, o eleganci se mluvit nedá, prostě pytloidní softshellka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.9.12 14:46

Jj, to je jasné :-) já přemýšlím, že bych spíš měla nosítko a na to tu bundu… no, zkusím nejdřív nosítko a pak uvidíme :-) jinak jsem našla přímo stránky Vonzi, je tam i cena… http://www.vonzi.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
5.9.12 14:55

@agy
Můžu se tě tedy zeptat kolik si za bundu přesně dala, nějak jsem se k tomu na stránkách ještě nedočetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
5.9.12 15:03

@Janina88 3300,– klikni si na odkaz, co jsem dala výše, tam je rovnou ceník ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí