Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
11.2.10 14:02

Tak mi to nedalo a napsala jsem kamaradce o nazev satku, tak jsem sama zvedava, co to vlastne bylo :think:
Co si pamatuju, tak to byl bavlneny satek v namornicke modri bez pruhu, vlnek ci jinych vzoru a rekla bych ze zadna primes tam taky nebyla a jak uz jsem psala, tak konce nebyly vubec zkosene. To je tak vse co jsem schopna ze sebe vyplodit :oops:

Teda, jak tak ctu o tom Didymosu, tak me zacinate taky nahlodavat. :-D

Chuanitko, tak kdyz Te choutky neprejdou, tak nezapomen poreferovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
11.2.10 14:41

Evelína: nebylo to tohle?

Holky, tak jsem to nafotila podle Lentilčina návodu :mrgreen: Nic extra, ale ten šátek je děs, asi taky půjdu do Didymosu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
11.2.10 14:49

Cau tak sem neodolala a pred opranim se Didymos navazala do naseho oblibeneho KsK a sem v sedmem nebi a Sofule taky.......to je neco jineho nez Sanami…Didy vlnky je vzdusnejsi a celkove lehci

Bohunko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
11.2.10 15:01

Pro srovnani pastelka Sanami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
11.2.10 15:02

A didymos vlnky voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.2.10 15:30

Bohunko, ta barva by odpovidala, ale prijde mi ze ten Tvuj je tenci, hladsi takovej vic elastickej. To uz materialove prijde podobnej tomu sanami od Ginche.
Muzu se zeptat, co je to za satek?

A ty miminka vypadaji v satcich tak uzasne :-D Uz se zacinam tesit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
11.2.10 15:37

Evelino nejen, ze vypadaji, ale hlavne jsou klidnoucke. Sofi kdyz vidi pripravovat satek, tak zbystri a culi se :srdce: A ja mam volne ruce pro praci a ditko u sebe..........paraaaadaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.2.10 15:49

ginche, barva je to krásná :palec: a určitě oproti šanami velký rozdíl :wink: Já proti nim nic nemám, ani jsem je nezkoušela, ale ta poloviční cena oproti ostatním šátkům je zvláštní…

Jsme zpátky z procházky, neuklouzla jsem :wink: Akorát jsem si navázala malou moc vysoko a pak jsem musela vyhýbat svou hlavou její hlavičce :zed: 8-)
Stává se vám to některé taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.2.10 15:59

Holky, jakou mate delku toho satku? Ten didymos ma konce zkosene, ze? Kdyz na to tak koukam, tak mi to prijde docela dlouhe.

To verim, ze jsou klidne :-D I kdyz svagrova si predstavovala, jak to svoje ditko bude nosit na brise a ejhle, ten jeji klucik se nechce skoro chovat, jen kdyz je hoooodne unaveny. tTed mu je 9 mesicu a uz vydrzel v manduce aspon na zadech, tak treba uz zacnou taky nosit :wink:

Chuanitko, ted to chozeni ve zmrazkach neni opravdu nic moc :-? Se taky bojim a to nemam dite na brise, ale v brise…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
11.2.10 16:15

Chuanitko, stává se mi to každou chvíli :mrgreen:
Evelíno, ten šátek tak na fotce fakt jenom vypadá - elastický není skoro vůbec, tenký taky moc ne, je docela pro zlost. Ani nevím, co to je, „Klubíčko“ nebo něco takového, prostě takový no-name. Koupila jsem ho na těhotenském kurzu, když jsem čekala první dítě - a vlastně jsem si tenkrát ani nebyla jistá, jestli a jak moc to chci využívat. Stál tuším asi osm stovek, takže to mluví za vše… Tak si právě teď asi taky opatřím ten Didymos, vypadá to suprově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
11.2.10 16:18

Chuanitko stava, ale je to spravne, mas mit dite tak, abys jej mohla polibit na hlavinku…pise didymos

Evelino 4,5m …ten novy didy jeste neni oprany…po oprani se zkrati o par cm. prijde mi to idealni, zatim uvazu, co chci a manzel taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.2.10 16:22

Tak pak by to mozna odpovidalo i tomu memu pujcenemu. Kamaradka ho ma skoro 4 roky a nevim ani kde ho vzala a nerekla bych, ze to v te dobe nejak moc resila (porad ma myslim jen tento jeden). Jen vim, ze potrebuju poddajnejsi a tenci, coz tady ty prezentovane satky nejspis budou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
11.2.10 16:25

Neperu :oops: .

Ten modrý bych tipovala na Klubíčko, Medley, cosi také.

Vodní Vlnky jsou krásné, v reálu absolutně jiná barva než na fotkách :lol: .

Mi na DH právě stačí i pětka, jsem prtě. Šafránové Nino mám nejradši.

Fotky fajné :D , musím ale fičet za dětmi, tak víc nestíhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
11.2.10 16:25

Evelino v poporodni placici krizi jsem hlavne chtela satek a bylo mi jedno jaky…hlavne at uz prijde :lol: no a casem sem pochopila, ze jejich tak moooooc druhu. Proste nejdriv zkouset treba s pujcenym, jestli mas Ty i mimco chut satkovat a pak to resit dal. Pokud uz to mas vyzkouseny, tak rovnou porid nejaky super truper :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
11.2.10 16:27

Lentilko v realu opravdu vlnky jine nez na fotce, ale modra je dobraaaaaaa 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí